Opublikowano 8 marca 20187 l Może wreszcie jakiś mecz obejrzę, po jakimś roku przerwy. Trza by po piwerko iść
Opublikowano 8 marca 20187 l No dvpy mecz nie urywa. Szkoda, że Wągier bez napadziora wolał wyjść - to co miał Łelbek trzeba wykorzystać. Ajjjj Henrik ty harpaganie
Opublikowano 8 marca 20187 l Milan wygląda jakby był zespołem z Championship . Angielskie ogórki bijące się o utrzymanie leją Arsenal a tu takie cyrki
Opublikowano 8 marca 20187 l Po dwóch minutach doliczonego czasu wyszedłem do kuchni zrobić sobie kolację, a tu widzę teraz, że jeszcze im strzelili później drugą bramkę. xd
Opublikowano 8 marca 20187 l ja bym się tak nie cieszył, im lepszy wynik w lidze europy, tym większa szansa na to ze Wenger zostanie na następny sezon
Opublikowano 8 marca 20187 l 9 minut temu, _M_ napisał: salzburg już 2-0 z dortmundem. Uwielbiam te puchary. 1:2
Opublikowano 8 marca 20187 l ważne by dortmund odpadł. atletico madryt bawi się w dziadka z lokomotiwem moskwa. To będą faworyci do wygrania tegorocznej LE.
Opublikowano 8 marca 20187 l 18 minut temu, Qvstra napisał: ja bym się tak nie cieszył, im lepszy wynik w lidze europy, tym większa szansa na to ze Wenger zostanie na następny sezon No niestety, Arsene powiedział że nie planuje odchodzić i ma plan na drużynę xd pewnie w ostatniej kolejce ujawni.
Opublikowano 8 marca 20187 l atletico 3 jajko z lokomotiwem. Wybitny reprezentant Polski Macko Rybus no co tu dużo mówić WOOON na emeryture.
Opublikowano 9 marca 20187 l 1 minutę temu, ogqozo napisał: Znawcy piłki oglądający naprawdę mecze mówili, że Arsenal dostanie baty Patrząc na skład z Welbeckiem, Wilsherem i Ospiną na bramce myślę, że dużo osób było przekonane, że nie skończy się to dobrze dla Goonersów.