Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

dziś o 19:00 milan vs arsenal.

Wyczuwam niezłą trollfiestę.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 429,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

boje się tego meczu w ch,uj 

Opublikowano

Beton Czaka nic nowego. Miki :fsg: 

Opublikowano

No dvpy mecz nie urywa. Szkoda, że Wągier bez napadziora wolał wyjść - to co miał Łelbek trzeba wykorzystać. 

Ajjjj Henrik ty harpaganie

Opublikowano

Oezil to podanie :fsg: Biedny ten Gattuso 

Opublikowano

Milan wygląda jakby był zespołem z Championship . Angielskie ogórki bijące się o utrzymanie leją Arsenal a tu takie cyrki ;)

Opublikowano

Bo Premier League to król lig jak lew jest król dżungli

Opublikowano

Po dwóch minutach doliczonego czasu wyszedłem do kuchni zrobić sobie kolację, a tu widzę teraz, że jeszcze im strzelili później drugą bramkę. xd

Opublikowano

>milan

Ciekawe czy Obso ogląda tę bandę chu,ja

Opublikowano

ja bym się tak nie cieszył, im lepszy wynik w lidze europy, tym większa szansa na to ze Wenger zostanie na następny sezon

Opublikowano
9 minut temu, _M_ napisał:

salzburg już 2-0 z dortmundem. Uwielbiam te puchary.

1:2

Opublikowano

ważne by dortmund odpadł.

atletico madryt bawi się w dziadka z lokomotiwem moskwa. To będą faworyci do wygrania tegorocznej LE.

Opublikowano
18 minut temu, Qvstra napisał:

ja bym się tak nie cieszył, im lepszy wynik w lidze europy, tym większa szansa na to ze Wenger zostanie na następny sezon

No niestety, Arsene powiedział że nie planuje odchodzić i ma plan na drużynę xd

pewnie w ostatniej kolejce ujawni. 

Opublikowano

atletico 3 jajko z lokomotiwem. Wybitny reprezentant Polski Macko Rybus no co tu  dużo mówić 

WOOON na emeryture.

Opublikowano

Znawcy piłki oglądający naprawdę mecze mówili, że Arsenal dostanie baty :(

Opublikowano
1 minutę temu, ogqozo napisał:

Znawcy piłki oglądający naprawdę mecze mówili, że Arsenal dostanie baty :(

Patrząc na skład z Welbeckiem, Wilsherem i Ospiną na bramce myślę, że dużo osób było przekonane, że nie skończy się to dobrze dla Goonersów.