Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

Przedwczesny finał? Arsenal zapewne postawi wszystko na jedną kartę i poświęci Lige dla miejsca w LM.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 425,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano
6 minut temu, Kalel napisał:

Przedwczesny finał? Arsenal zapewne postawi wszystko na jedną kartę i poświęci Lige dla miejsca w LM.

I tak nie mają szans na to miejsce premiowane LM, ewentualnie mogą z Chelsea sie zamienić z Ligą Europy. 

Opublikowano

Olympique Marsylia - Red Bull Salzburg

Arsenal Londyn - Atletico Madryt

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no tak ze 3:0 już powinno być, ale arsenal trochę zezuje

Opublikowano

Ku,rwa jak aktorzą ci smieciarze z madrytu

Opublikowano

ahahah Beton Xhaka krzyczący fuck off wygrał debil je.bany xd

Opublikowano

POTĘŻNA PREMIER LEAGUE :banderas:

Opublikowano

W końcu odpalili po niezłej asyście Jacka:notbad:

edyta: sam Lacazette mógł już spokojnie wbić 3 bramki jak nie lepiej. Strasznie to irytuje jak na tej jakości piłkarza 

no (pipi) no i cześć :kaz: 

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

LOL - Kościelny właśnie kopnął się piłką w głowę i Griezmann strzelił gola.

To wyglądało dokładnie tak kuriozalnie jak brzmi.

Opublikowano

zdechłem xD

jeszcze ta dramatyczna próba ratowania sytuacji przez Mustafiego, piękna sprawa

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

Xddddddd

Wonga? Out. 

Opublikowano

Xhaka co to jest za drewno.... to już Holding by tego tak nie spier... jak Kościelny. Smuteczek jak (pipi) 

Opublikowano

No i się pięknie sfrajerzyli. Jezu. 

Opublikowano

Człowiek chce  kulturalnie obejrzeć spaniałe pożegnanie arsę, a eurosport sam nie wie jaki mecz transmituje i komentatorzy są zdziwieni, że mieli być w Madrycie, a są w Salzburgu xd

acestream to the rescue

Opublikowano

DIEGO DIEGO DIEGO DIEGO :banderas:

w-wróc ;_;

Opublikowano
59 minut temu, Tokar napisał:

Człowiek chce  kulturalnie obejrzeć spaniałe pożegnanie arsę, a eurosport sam nie wie jaki mecz transmituje i komentatorzy są zdziwieni, że mieli być w Madrycie, a są w Salzburgu xd

acestream to the rescue

Leci przecież na C+ Sport. 

Opublikowano

Jakby co, to na Eurosporcie już druga połowa Atletico - Arsenal. Niezły orient.

Opublikowano

Costa jaka bestia, kręcił obrońców Arsenalu jak chciał,  wyglądało to jakby 20 latek grał z 12 latkami. A po za tym typowe Atletico, czy te śmiecie umieją zagrać normalnie jakiś mecz?