Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

Potężny Gandzasar oczywiście w Nike i jeszcze ZOMO na koszulkach xDDDDD Dobrze, pałować te polskie lebiody

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 425,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Ciężko się ogląda taki mecz na pustych trybunach XD Bez kitu, ale za to piłkę z MŚ mają Telstar! 

Opublikowano

Jeszcze ślady miesiączki na spodenkach : \

Opublikowano

Stypa straszna, wolej gytkjera kozak, w obronie dno, ale będzie zaostrzony apetyt na sb

Opublikowano

Ale bramka nawet spoko weszła.

Opublikowano

Gytkjer?

Do kiedy jest otwarte okienko? z19950138IE,Dariusz-Mioduski.jpg

Opublikowano

Musiałem sprawdzić skąd ten gandzia kapan jest, a to z armenii, no wiadomo nołnejmy tak jak i nasi polscy grajkowie :nosacz3:

Opublikowano

W międzyczasie Górnik u siebie w 66 minucie bezbramkowo remisuje z mołdawską Zarią Bałti 

Opublikowano

721972d1393951535-quiet-dark-power-pro-5

Tak właśnie mam oglądając mecz pyrakow z armenami :|

Opublikowano

Górnik ostatecznie wygrał skromnie 1:0, ale grą nie zachwycił. Widać, że praktycznie cały trzon zespołu odszedł i młodzi raczej nie powtórzą wyniku z poprzedniego sezonu. Zabrzanie mieli trochę pecha, bo dwa razy piłka po strzale ekipy Brosza odbiła się od poprzeczki. Zaria bardzo słabiutka, ale mimo to udało im się - mimo wszystko - wywieźć korzystny rezultat i jeszcze u siebie mogą sprawić niespodziankę. No i brawa dla Żurkowskiego, który w bezsensowny sposób wykluczył się z rewanżu. Chyba nie po drodze była mu podróż do Kiszyniowa. 

Edytowane przez lukas_k96

Opublikowano

Podziwiam ludzi ogladajacych potyczki polskiej ligi z mołdawska swiezo po polfinalach mś. Szacunek.

Opublikowano

Tomczyk mlody zdolny dynamiczny :pawel: a w genach rasialdo. Mecz z gatunku dla największych koneserow gatunku, ormianie powinni lekko remisowac

20180712_223008.jpg

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Meczu Górnika nie widziałem, ale było chyba wesoło

Cytat

1:0 z ostatnim zespołem ligi mołdawskiej. 1:0 z ostatnim zespołem ligi mołdawskiej po bardzo przeciętnej grze. 1:0 z ostatnim zespołem ligi mołdawskiej po bardzo przeciętnej grze, w dodatku 1:0 bardzo szczęśliwe.

:reggie:

Opublikowano

Przypominam ze w Europie nie ma juz slabych druzyn.

No chyba ze polskie

Opublikowano

Jak będzie dogrywka, to co najmniej 7 kolejek ekstraklapy w plecy, bo zmęczeni xd

Opublikowano
33 minuty temu, schabek napisał:

No chyba ze polskie

Chyba kurwa twój Leszek :rotfl:

Opublikowano
5 minut temu, Rozi napisał:

Chyba kurwa twój Leszek :rotfl:

Co tam stekasz gduby :pawel:

Opublikowano

Górnik też za(pipi)iście zaczął... w sumie ostatnia drużyna mocnej ligi mołdawskiej więc to nie przelewki. 

Opublikowano

W Białymstoku podobnie, żeby nie ta woda( był duży deszcz) to wynik byłby inny ... Jak dowiozą tą wygraną to będzie git. Niestety w Portugalii będzie szybki wpier.dol co mnie jako kibica Jagi oczywiście smuci....