Opublikowano 12 lipca 20186 l Potężny Gandzasar oczywiście w Nike i jeszcze ZOMO na koszulkach xDDDDD Dobrze, pałować te polskie lebiody
Opublikowano 12 lipca 20186 l Ciężko się ogląda taki mecz na pustych trybunach XD Bez kitu, ale za to piłkę z MŚ mają Telstar!
Opublikowano 12 lipca 20186 l Stypa straszna, wolej gytkjera kozak, w obronie dno, ale będzie zaostrzony apetyt na sb
Opublikowano 12 lipca 20186 l Musiałem sprawdzić skąd ten gandzia kapan jest, a to z armenii, no wiadomo nołnejmy tak jak i nasi polscy grajkowie
Opublikowano 12 lipca 20186 l W międzyczasie Górnik u siebie w 66 minucie bezbramkowo remisuje z mołdawską Zarią Bałti
Opublikowano 12 lipca 20186 l Górnik ostatecznie wygrał skromnie 1:0, ale grą nie zachwycił. Widać, że praktycznie cały trzon zespołu odszedł i młodzi raczej nie powtórzą wyniku z poprzedniego sezonu. Zabrzanie mieli trochę pecha, bo dwa razy piłka po strzale ekipy Brosza odbiła się od poprzeczki. Zaria bardzo słabiutka, ale mimo to udało im się - mimo wszystko - wywieźć korzystny rezultat i jeszcze u siebie mogą sprawić niespodziankę. No i brawa dla Żurkowskiego, który w bezsensowny sposób wykluczył się z rewanżu. Chyba nie po drodze była mu podróż do Kiszyniowa. Edytowane 12 lipca 20186 l przez lukas_k96
Opublikowano 12 lipca 20186 l Podziwiam ludzi ogladajacych potyczki polskiej ligi z mołdawska swiezo po polfinalach mś. Szacunek.
Opublikowano 12 lipca 20186 l Tomczyk mlody zdolny dynamiczny a w genach rasialdo. Mecz z gatunku dla największych koneserow gatunku, ormianie powinni lekko remisowac Edytowane 12 lipca 20186 l przez Bartg
Opublikowano 13 lipca 20186 l Meczu Górnika nie widziałem, ale było chyba wesoło Cytat 1:0 z ostatnim zespołem ligi mołdawskiej. 1:0 z ostatnim zespołem ligi mołdawskiej po bardzo przeciętnej grze. 1:0 z ostatnim zespołem ligi mołdawskiej po bardzo przeciętnej grze, w dodatku 1:0 bardzo szczęśliwe.
Opublikowano 19 lipca 20186 l Przypominam ze w Europie nie ma juz slabych druzyn. No chyba ze polskie
Opublikowano 19 lipca 20186 l Jak będzie dogrywka, to co najmniej 7 kolejek ekstraklapy w plecy, bo zmęczeni xd
Opublikowano 19 lipca 20186 l 33 minuty temu, schabek napisał: No chyba ze polskie Chyba kurwa twój Leszek
Opublikowano 19 lipca 20186 l 5 minut temu, Rozi napisał: Chyba kurwa twój Leszek Co tam stekasz gduby
Opublikowano 19 lipca 20186 l Górnik też za(pipi)iście zaczął... w sumie ostatnia drużyna mocnej ligi mołdawskiej więc to nie przelewki.
Opublikowano 26 lipca 20186 l W Białymstoku podobnie, żeby nie ta woda( był duży deszcz) to wynik byłby inny ... Jak dowiozą tą wygraną to będzie git. Niestety w Portugalii będzie szybki wpier.dol co mnie jako kibica Jagi oczywiście smuci....