Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Grabek napisał:

Szahtior soligorsk 

xddddddddd

No remisik na wyjezdzie szanuje. To ze wolisz dostawac w pisde u siebie z wypasaczami kozic ze slowacji to juz twoja prywatna sprawa xdddddddddddddddd

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 425,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Czyli dożylismy tych czasów, że remis z Szachtiorem Koniec Świata to dobry wynik przed rewanżem :nosacz2:

Opublikowano

Czyli spodziewaliscie sie ze druzyny z ligi gdzie mistrz ma 11 czy 12 porazek zaczna rozku rwiac w europie? Jestesmy na poziomie tych Corkow, Szachtiorow i innych gowien a zdziwienie jakby to Real z Barca potykali sie amatorami

heeeeloooooooł

Opublikowano

Gornik ladnie w ryj. Ehhh znowu bedzie trzeba ratowac honoru polskiej pilki 

Opublikowano

pytanie: jak w dwumeczu goli na wyjeździe jest więcej a jest remis, to przechodzi drużyna, która strzeliła więcej goli na wyjeździe? 

Opublikowano
3 godziny temu, schabek napisał:

Gornik ladnie w ryj. Ehhh znowu bedzie trzeba ratowac honoru polskiej pilki 

Dogrywką? :pawel:

Opublikowano

dziękować panowie. Plusiki lecą i kibicujemy dalej!

akurat jak pisałem posta to padł:gool: na szczęście powtórka jest więc git :)

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

i ten słyszalny doping naszych :banderas: Ja wiem trzeba mierzyć siły na zamiary ale jakby nie było to jest aczik wbity, dziękuję!

Opublikowano

Dobrze Lech i Jaga, teraz wszyscy do LE! 

Opublikowano

Djuka jest kur wa bogiem, w koncu ktos wbil pisdeczkom do glowy ze da sie biegac i walczyc do konca. Kostevych na wahadle, forma Gytkjaera, nowe nabytki. Jestem mocno podniecony startem sezonu wiec ogranicze sie do tego ze Amaral i Tiba wygladaja na grajkow pokroju Vadisa. A wczoraj podpisali jeszcze przeciez Dioniego.

Jest gitara ale z Genkiem bedzie meczenie buly cos czuje.

Opublikowano

Koncowka meczu :notbad: Ladnie biegali ale z drugiej strony na tle Bialorusinow nawet Cywka zapodawal no look passy jak Ozil, a za dobrze znam zespoly z naszego podworka zeby nie wiedziec ze w nastepnej kolejce moze byc wperdol od Belgow.

Linia pomocy z tymi nowymi nabytkami wydaje sie piekielnie mocna.

Opublikowano

No no jaga. Trzeba im chyba zrobic testy antydopingowe

Opublikowano

Dzisiaj też wstydu Jaga nie robi, ale przy remisie u siebie raczej popłyną. Szkoda, bo belgijski bramkarz ma chyba jakiś niedowład rąk.

Borek z Hajtą się spuszczają nad frekwencją 16 tys., a na Widzewie na każdym meczu 3 i 2 ligi było więcej xd

Opublikowano
2 minuty temu, Tokar napisał:

Widzewie na każdym meczu 3 i 2 ligi było więcej xd

Podludzi się nie zlicza do statystyk