Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 425,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Ahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahgaahhanajdiwiwhwuwhanwkdiixajbahw

Opublikowano

Leżia xdddddddddddddddddddddddddddddddddd

Zdyskwalifikujmy polskie drużyny z Europy, błagam. Może jakiś skandal korupcyjny?

Opublikowano

Trzeba ta Ostrowska zatrudnic od Berga to cos wymyśli, lista krajow do obskoczenia eurowpuerdolu sie szybko kurczy

Opublikowano

Dobra kurwa, jedziemy z pedałami!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Dudelange chyba jeszcze nie do końca ogarnia z jakimi inwalidami przyszło im grać xDDD

Opublikowano

Oni są niemożliwi, ja pierdolę XDDDDDDDDDDDD

Kolejny wspaniały rok polskich klubików w pucharach europejskich.

Opublikowano

*w 9 graliśmy lepiej

Opublikowano

Feyenoord jak popłynął z Trencinem. :pawel:

Opublikowano

Mińskie Dynamo również nieźle rozprawiło się z Zenitem XD

Opublikowano

Polecam Kowala teraz na weszlo xDDDDDDD po spinie z vukoviciem i twitter.leg mistrzowska forme ma xD

Opublikowano

mj-laughing.gif

Opublikowano

ayyyyy

Opublikowano

Hahahah nie mogę przestać się śmiać. W tej drużynie z luxemburga w obronie gra cieć szkolny 

Opublikowano

To jeszcze napompowac balonik przed liga narodow uefa i mozna wracac na swoje miejsce w szeregu 

A może znowu (pipi)zke mieli dzień wcześniej? 

Opublikowano

z16469208IE,Dariusz-Mioduski.jpg

no szkoda w chu,j, jeszcze jakieś pytania?

Opublikowano
3 minuty temu, ragus napisał:

z16469208IE,Dariusz-Mioduski.jpg

priorytetem od początku była ekstraklasa, jeszcze jakieś pytania?

fix’d