Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Oatatnio Lesny podal ze Broz w Legii zarabial 100tys (rezerwowy obronca xD). Kilku kolesi z Dudelange czy jak to sie pisze podobno musialo brac wolne w robocie zeby zagrac z Legia. No to tyle. Dzisiaj Legia przebila mojego Leszka ze Stjarnanem i Wisle z Levadia. Najwieksza kompromitacja w historii pl ekip w pucharach xD piekny wieczor
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Zaraz nas wypierd.ola z tej imprezy, uefa broni takie zespoły przed wielokrotnym gwałtem.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Ci pięknie napompowani kibice Legii... Przecież oni przegrali z pół amatorską drużyną. 100 tyś. zł miesięcznie brzmi jak żart. Wyobrażacie sobie poważną firmę która płaci takie pieniądze praktycznie nieefektywnym pracownikom?
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Legijny zapchajdziura przed meczem gotowal sie na konfie ze forma Legii to wina Kowalczyka i Wołosa. Ciekawe co powie teraz frajerzyna. Tfu na niego. Aha, przy niedostaniu sie Legii do LE maja na ł3 dziure w budzecie szeroka na kilkadziesiat mln. Sama sprzedaz Szymanskiego to bedzie za malo
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Co prawda nie znam się na zarządzaniu klubem piłkarskim, ale wiele z tego, z czym się zapoznałem, zdaje się sugerować mocno, iż Dariusz Mioduski nie prezentuje dobrego poziomu w tej dziedzinie. Edytowane 9 sierpnia 20186 l przez ogqozo
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l a ktoś się zdziwił tym wynikiem ? Bo ja zarobiłem 500 zł u buka. Przecież Legia jest fatalnie przygotowana, ma fatalną politykę transferową, nie ma trenera od ponad roku. Szatnią rządzą ludzie których nazwiska kończą się na "ić" a głównym zajęciem piłkarzy jest próba wytrzeźwienia przed weekendem. Tu nikt z tego szrotu nie przyjeżdża walczyć o puchary, tylko grać jak najmniej za jak największą kasę. A resztę tygodnia spędzać na swoich sprawach. Opakowaliśmy kilka lat temu kał w sreberko i teraz wszyscy zdziwieni, że śmierdzi coraz bardziej.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l 17 minut temu, da$io napisał: Wybacz ale ja średnio z wiedzy kadrowej.Ktory grajek się tak spinał? Trener, chociaz to za duzo powiedziane. Vukovic ktory dzisiaj udawal ze jest trenerem.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l może do dla Legii dobrze że będą słabo z budżetem. Może zaczną wydawać bardziej rozsądnie i oglądać każdą złotówkę z dwóch stron jak i piłkarzy..... Przecież taki Eduardo nie strzelił choćby bramki a pensje ma pewnie taką jak połowa zespołu z Luksemburga, że nie wspomnę o Jędzy, którego przecież można by było spróbować doprowadzić go do formy a nie oglądać się za jakimś Ormianinem.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l 10 godzin temu, da$io napisał: Ci pięknie napompowani kibice Legii... Przecież oni przegrali z pół amatorską drużyną. 100 tyś. zł miesięcznie brzmi jak żart. Wyobrażacie sobie poważną firmę która płaci takie pieniądze praktycznie nieefektywnym pracownikom? Ekstraklasa w Polsce cieszy się dużym popytem to jest i kasa. Dziś u mnie na dzielni znowu będą korki, bo tysiące ludzi będą jechać na Lechia - Miedź i tak się kręci biznes.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Co to się wczoraj powyprawiało na meczach naszych drużyn. Legia "Mistrz" Zamknąć polską piłkę. #lewandowskimiałrację
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, Kaczi napisał: Przecież taki Eduardo nie strzelił choćby bramki a pensje ma pewnie taką jak połowa zespołu z Luksemburga No 30 tysiecy euro dostaje Eduardo, piłkarze Dudelange ponoć zarabiają 5-6 tysiecy euro w (pipi)ym Luksemburgu
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Z Legią jest jeszcze ten problem, że nikt tam nie może sobie pozwolić na powolną odbudowę klubu od podstaw, bo w każdym sezonie liczy się na mistrza. Pierdolnięci kibice zjedliby ich na śniadanie. I tak co roku. Boguś, wróć.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Jak tak patrzę z boku to legia jest ciągle w przebudowie. Nie oglądam tego syfu, ale jak widzę skład zespołu na wczorajszy mecz i skład sprzed 2-3 lat to przecież to są inne zespoły.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Zawsze w okienkach transferowych 75% graczy to dzbany, którzy zostają sprzedani w okienku następnym.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Biedny Pazdan, stara mu nie pozwoliła po euro 2016 odejść z Legii xD
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Sprawa z Jedrzejczykiem to tez jest piekny pokaz tego jak legia sama rozyebuje sie od srodka xD
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Polska liga to niezła strefa komfortu, nie przemęczasz się, guwno osiągasz, a w 2-3 sezony możesz zarobić tyle, że ustawisz 2 pokolenia.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l 10 minut temu, Rozi napisał: Jebany Jędza zarabia 800 tysi, to jest kurwa chore. Nie no 200 tys na miecha
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Rocznie 820 tysięcy zarabia. @areka, no przecież o to właśnie chodzi, ja go o nic nie winię. Edytowane 10 sierpnia 20186 l przez Rozi
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l 10 minut temu, Rozi napisał: Rocznie 820 tysięcy zarabia Ale mówisz o euro?