Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

Ten rok to kubeł ostatni kubeł zimnej wody dla tych co jeszcze się czarowali, że nasz futbol prezentuje jakiś poziom. Repra i kluby pokazały, że jesteśmy na dnie.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 425,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Uuu, jednak nie takie słabe to Dudelange.

Opublikowano

to CFR Cluj kojarze tylko z tego, że grał tam Paweł Golański, także żadna niespodzianka

Opublikowano
44 minuty temu, MYSZa7 napisał:

to CFR Cluj kojarze tylko z tego, że grał tam Paweł Golański, także żadna niespodzianka

to cos pamiec szwankuje bo Golanski nigdy w cluj nie gral :reggie: 

Opublikowano

przepraszam najmocniej, mój błąd

Pawełek grał oczywiście w Bukareszcie

Opublikowano

Golanski w Bukareszzcie chyba, mi sie Cluj kojarzy ze weszli kiedys do LM.

I jak widac za hajs z ligi mistrzow odjechali wszystkim w Rumunii tak jak legia w polszy xD

Opublikowano
14 godzin temu, Rozi napisał:

Uuu, jednak nie takie słabe to Dudelange.

5b7f1ab6086a1.jpeg

Opublikowano

Kazdy tak sapał że amatorzy a jadą 2 raz z Rumunami.
Futbol uczy pokory, i szacunku do przeciwnika.
afd55c1f76276cd9b15ff4bf726969d2.jpg

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No nadal jest to banda kelnerow, listonoszy i polamatorow podchodzacych do pilki hobbystycznie i tylko w wolnych chwilach od pracy. Nic sie nie zmienilo i jestem przekonany ze jestescie tego swiadomi.

No bo chyba nie ma na tym forum kosmitow ktorym sie sufit na leb (pipi)l i mysla ze usprawiedliwia kompromitacje legii kompromitacja Cluj xD Szanujmy sie chociaz troche

Opublikowano

Może i amatorzy ale oni grają (przynajmniej część) dla radości z futbolu. Nic nie maja do stracenia ale ambitnie prą do przodu. Postawcie przy nich naszych grajków co to się obrażają za trzy treningi w tygodniu i wożą się jak wielkie gwiazdy.

Opublikowano

Amatorzy nie amatorzy, w pilke grac potrafią i to na dobrym poziomie.
Historia zna sporo przypadkow ze teoretycznie marne druzyny, trafiaja z forma maja ze 3/4 grajkow ponad miare klubu i poprostu to dziala jak trzeba.
Za rok pewnie nikt o nich nie bedzie pamiętał ale na dzis, ogladalem kilka ich meczy i graja świetną piłkę.
Spartak Trnawa również awansował.

Opublikowano
W dniu 23.08.2018 o 22:58, schabek napisał:

mi sie Cluj kojarzy ze weszli kiedys do LM.

Cluj przez ostatnie 10 lat grało 3 razy w LM. Weszła kiedyś do LM, to co najwyżej o Legii można napisać.

Edytowane przez Butt

Opublikowano

Zgadza sie, tymbardziej należy pogratulowac Luksemburczykom.
Wszystko weryfikuje boisko.

Opublikowano

Screen-Shot-08-31-18-at-11.55-AM.png

:banderas:Puchar im. Odry Wodzisław, myślę, że jest szansa nawet na fazę grupową dla naszych orłów.

Opublikowano

Kiedyś był Puchar Intertoto i było git.

INB4 LEGIA W KOŃCU W EUROPIE ZAGRA HAHAHHAEEHHEHEEHEHHEAUEHUHUHUHEUHUEUEHUHEUE

Opublikowano

w finale pucharu intertoto byl nawet wielki ruch chorzow przegrywajac w nim bodajze z bologna

Opublikowano

Najlepsze, że to nie będzie puchar dla drużyn typu 8 drużyna ligi wysp owczych, stawiam, że raczej Ci co odpadną w przedostatniej/ostatniej rundzie eliminacji LE/LM trafią do jakiejś tam fazy grupowej, także dla nas to i tak żadna różnica :teehee:

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Będzie eurowperdol tylko na innym "poziomie" rozgrywek :dunno:

Opublikowano

jeszcze w innych rozgrywkach mozna bylo miec wymowke, ze sie mialo pechowe losowanie, teraz jak nasi ligowce beda dostawac regularny wpyerdol od amatorow to dopiero beda jajca

Opublikowano
6 minut temu, hav7n napisał:

Będzie eurowperdol tylko na innym "poziomie" rozgrywek :dunno:

Raczej nie, jak to ma być pod egidą UEFA to się musi sprzedać łącznie z prawami telewizjnymi, więc nie liczyłbym na nowy puchar intertoto. Raczej jak to nazwali na weszło "puchar dla coraz liczniejszej grupy średniaków europejskich", do których już nawet nie aspirujemy.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Lipsk - Salzburg w grupie :obama: