Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

Albo mi się zdaje, albo Milikowi ukradli całkiem ładną brameczkę

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 424,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Niech ten Milik już wypyerdala i na kolana przed potężnymi Kanonierami

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To co Arsenal w finale. Angielski finał? W meczu Chelsea zanosi się dogrywka, ja trzymam kciuki za Jovicia i spółkę. ;)

Opublikowano

No i angielskie finały. Brawo Chelsea, brawo Kepa! 

Opublikowano

Paciencia i Hintereger jakie przegrywy, jak można tak wykonywać karne.

Opublikowano

Kepa :banderas:

Edenik :banderas:

Dobre chłopaki ten Frankfurt, du,pa nie raz była spocona.

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

2 finaly angielskie i w zadnym mistrza anglii :notbad:

Silna i konkurencyjna liga :)

Opublikowano

Superliga już istnieje i nazywa się Premier League.

:hi:

Opublikowano

i cyk xD

ehh żeby to on stał wtedy przeciwko barcelonie na bramie zamiast tego ręcznika kurtuła

Opublikowano

No i cyk, Eintracht trochę napsuł krwi, z jednej strony mi ich szkoda, ale z drugiej lepiej, że to Chelsea awansowała do finału. Zapowiada się niezłe starcie w Baku - Arsenal musi wygrać, żeby zagrać w kolejnej edycji Ligi Mistrzów, a Chelsea chce wrzucić w tym sezonie jakieś trofeum do gabloty. 

Opublikowano

Mkhitaryan nie jedzie na final bo uefa nie jest w stanie zapewnic mu bezpieczenstwa w Baku :reggie:

Opublikowano

Dlatego kurwa azjatyckie kluby i reprezentacje powinny grać w azjatyckich rozgrywkach. Oczywiście mówię o Azerbejdżanie w UEFA.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Opublikowano

Zapewne z ograniczeniem regionalnym, zresztą oba finały będą do obejrzenia na TVP i na sport.tvp.pl.

Opublikowano

Na Polsacie finał LM z Borinho komentującym też będzie.

Opublikowano
Mkhitaryan nie jedzie na final bo uefa nie jest w stanie zapewnic mu bezpieczenstwa w Baku :reggie:
Tak to jest jak w dzikim kraju (bo tak się właśnie sam przedstawił) organizuje się taką imprezę jak finał...
Pierwszy raz zgadzam się z PZPN, że FIFA powinna ogłosić, że zabiera im finał skoro tak... W 10 minut by zmienili światopogląd.
Zaścianek (pipi)a ...

http://www.sport.pl/pilka/7,65042,24813700,liga-europy-w-baku-bez-mchitariana-uefa-powinna-zajac-zdecydowana.html#s=BoxOpLink
Opublikowano

Mogliby rozegrać to na Wembley, po co gdzieś się tłuc do dzikich krajów.