Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 424,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Xdddddddddd

Nie śpię bo odświeżam ArsenalFanTV

Opublikowano

:trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold:

:trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold:

:trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold:

Będzie jakieś 5:0

Edytowane przez Butt

Opublikowano

Liverpool by to jeszcze wyrównał. Ale arsenal to nie Liverpool

Najlepszy finał LE od lat :fsg:

Opublikowano
2 minuty temu, Grabek napisał:

Iwobi odwroci losy spotkania, o okolo 360 stopni

Xdddd

Opublikowano

Jeszcze Laca i Bumerang po sztuce i mamy to. 

Ezil to w ogole na boisku jest? Niesamowity zawodnik, lider srodka pola

Opublikowano

jaki mecz xdddddd

Eden :banderas: mysza dbaj tam o niego

Opublikowano

Ja wiem, że stadion jak mentalny gwałt analny ale chociaż gole są :]

Opublikowano

Ezil może niech banana zje bo wyglądał jakby miał zemdleć zaraz

Opublikowano
7 minut temu, ragus napisał:

jaki mecz xdddddd

Eden :banderas: mysza dbaj tam o niego