Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 426,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Legii się oglądać nie da, dramat.

Opublikowano

Zwłaszcza Piast, który powinien to 3:0 gładko wygrać i już. No ale jak się oddaje 2 bramki za darmo to pewnie odpadną.

Opublikowano

Oczy krwawia od ogladania tego badziewia. Niech juz sie zakoncza te rundy wstepne i zaczna grac ligi zachodnie to czlowiek troche radosci z ogladania pilki bedzie mial.

Zawsze po wakacjach i pierwszych kolejkach ekstraklasy mam dosyc polskich druzyn do konca sezonu

Opublikowano

Jo Legia serio grała nudę jak flaki z olejem. Niby prowadzili piłkę, ale robili to tak wolno, że szło zasnąć w fotelu. Mecz Lechii za to jak (pipi)aniutkie Premier League :banderas:

Opublikowano

Lechia zagrała wczoraj świetny mecz i tylko można żałować, że nie wygrała wyżej, bo marnowali sytuacje koncertowo i boję się, że w Kopenhadze może się to zemścić. Generalnie jednak gdańszczanie zagrali wczoraj nadspodziewanie dobry mecz i chciałbym zawsze oglądać w pucharach tak grający zespół. Legia tradycyjnie bez żadnego stylu i generalnie oglądać się tego nie dało, dobrze, że przynajmniej wygrali. Piasta nie oglądałem, ale też wybitnego meczu nie zaliczyli. Sami zapakowali sobie dwie bramki i w rewanżu też będzie niebezpiecznie. 

Opublikowano

Drużyny na kanale Kartofliska prezentują wyższy poziom, niż gra Legii. Co to kurwa jest?

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Novikovas jaki kurwa dzban xdddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Iwański i Strejlau już nie wiedzą co mówić, co za kurwa chujnia, jebać ich.

O_O

Dawać dogrywkę.

Opublikowano

Legia .... zawsze kibicuje naszym więc dobrze, że awans .. Ale k.r..wa mać ta gra to jest mentalny gwałt analny. Masakra....

Opublikowano

Piast xdddddddddd Biliński katem XDDDDDDDDDDD

Czyli co, najchujowsza Legia w historii znowu jedyna w europejskich pucharach? XXD

Opublikowano

Potężny mistrz Polski za burtą. Niech ta Lechia coś pogra, błagam.

Opublikowano

Xddddd

Opublikowano

No Lechii się nawet chciało, ale guuuurwa gdzie z takim czyms do Europy.

Opublikowano

Jeszcze tego g.ó.w.n.i.a.n.e.g.o. przytuliska dla wszelkiego piłkarskiego szrotu z całego świata (zwanego "ekstraklasą") nie zaorali? Szkoda, że cudem udało się Legii. Tylko wstrząs i ośmieszanie tego złomowiska może przynieść ew. zmiany na lepsze. Taaaa, akurat.