Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 425,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Nic nowego przecież to grupa przypadkowych piłkarzy ktorzy większości marza zeby zarobic, tutaj czy gdzie indziej co za różnica, umierac nie beda na boisku 

Opublikowano

Najlepszy mecz Legii w tym sezonie, ale ta nieskuteczność aż boli, no (pipi)a mać. Novikovas to jest taki jebany dzban, a Vuković oczywiście go cały mecz trzyma. Tak samo Kulenović, większego drewniaka nie widziałem od bardzo dawna. Atromitos cieniutki jak sik pająka, tak z 4-0 to powinno być minimum. Ehhhhhhhhh, no nic, w środę nadrobimy.

Opublikowano

Ktos Dzbanowskiegi bierze na powaznie?

Opublikowano

22 min meczu 0:0 zaczyna się narzekanie na pogodę [emoji23]

Kafu zrobił całą akcję 0-1 i w końcu jakaś akcja

Opublikowano

Jakby oni do nas w grudniu przyjechali i mieli grać przy -10 to też by się raczej z tego nie cieszyli

Opublikowano

Ale ma Legia szczęście w losowaniu do niepełnosprytnych drużyn. Dzisiaj to jakoś wyglądało. Kulenovic najbardziej drażni. Sprzedać póki kupić ktoś chce.

Opublikowano

Czy jakaś profesjonalna drużyna czeka na nich w najbliższym czasie w tej drodze ku podbojowi Europy?

Opublikowano

36c.jpg

Opublikowano

Nawet cos gra Legia, szkoda ze na szpicy kutasinovic, jak bardzo musza chcieć go sprzedać ze ciagle gra. Na razie Jose Arkadio Morelas nie poszalal w Rangers, kubanski pisarz eseista.