Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

Całego meczu nie oglądałem, ale trzeba przyznać, że na tle tego co było Legia wygląda całkiem dobrze. Dobrze się na to patrzy.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 424,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

No fajnie grają z fałszywą 9

Opublikowano

Widzę tam z Carlitosem kochają się bardzo w tej Legii. A pan Kulenovic to częściej na glebie z płaczem niż przy piłce....

Opublikowano
14 godzin temu, Kaczi napisał:

Widzę tam z Carlitosem kochają się bardzo w tej Legii. A pan Kulenovic to częściej na glebie z płaczem niż przy piłce....

68972914_2488899444486550_85280783183841

Opublikowano

Ehhh ... Szpakowski + ujowy dźwięk jak z wiadra + TVP.
Oby Legia coś zagrała.

Opublikowano

No hajs na Legię postawiony.

Dawaj legijko, postaw mi Astra(L) Chaina

Opublikowano

Kulenovic ty gnoju xd

Opublikowano

Ja (pipi)e i takich akcji się boję. Głupia strata i akcja z niczego.

Opublikowano

Kulenović to jest taki paralityk, że już mi brakuje inwektyw na niego. Bez jakiegoś napastnika i szybkości z przodu, to nic się nie wydarzy.

Opublikowano

Dramatu nie ma, ale te straty Legii są groźne i troche ich za dużo. Po każdej takiej idzie kontra. 

Opublikowano

Zwierzęta musiały odpalić to (pipi), ehhhhhhhhhhhhhhhh

Opublikowano

Xddd wieśniaki pier,dolone pokazały swoje oblicze

Jan Paweł II jest dumny

Opublikowano

To zagrywka taktyczna, podmienią Carlitosa za Gwilię.

Opublikowano

Czemu snajperzy nie strzelają do bydła z racami ? Tylko cud i fuks może przepchnąć Legie dalej. Niezgoda 2 akcjami zagrał lepiej niż Kulaunogić przez 8 meczów

Opublikowano

Ojojojojoj

Xdddddddd

Opublikowano

Szkoda.