Opublikowano 22 sierpnia 20195 l Całego meczu nie oglądałem, ale trzeba przyznać, że na tle tego co było Legia wygląda całkiem dobrze. Dobrze się na to patrzy.
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l Widzę tam z Carlitosem kochają się bardzo w tej Legii. A pan Kulenovic to częściej na glebie z płaczem niż przy piłce....
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l Myślałem, że jednak coś wpadnie w końcówce. Szkoda, bo w Glasgow już nie będzie tak łatwo.
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l 14 godzin temu, Kaczi napisał: Widzę tam z Carlitosem kochają się bardzo w tej Legii. A pan Kulenovic to częściej na glebie z płaczem niż przy piłce....
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Ehhh ... Szpakowski + ujowy dźwięk jak z wiadra + TVP. Oby Legia coś zagrała.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l No hajs na Legię postawiony. Dawaj legijko, postaw mi Astra(L) Chaina
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Ja (pipi)e i takich akcji się boję. Głupia strata i akcja z niczego.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Ten Litwin81 co w Legii gra nawet niezły, ale brake to mògł strzelić
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Kulenović to jest taki paralityk, że już mi brakuje inwektyw na niego. Bez jakiegoś napastnika i szybkości z przodu, to nic się nie wydarzy.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Dramatu nie ma, ale te straty Legii są groźne i troche ich za dużo. Po każdej takiej idzie kontra.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Xddd wieśniaki pier,dolone pokazały swoje oblicze Jan Paweł II jest dumny
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Czemu snajperzy nie strzelają do bydła z racami ? Tylko cud i fuks może przepchnąć Legie dalej. Niezgoda 2 akcjami zagrał lepiej niż Kulaunogić przez 8 meczów