Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 426,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Nie no jest z czego się cieszyć kurwa xddd

Opublikowano

Rok w rok to samo. Kur.wa w jakim my bagnie piłkarskim żyjemy to się w głowie nie mieści. Wstyd, jak chuy, żeby awans do jakichkolwiek europejskich rozgrywek przez jakikolwiek polski klub był niemożliwy. 

Opublikowano

Wykończenie akcji piłkarzyków Legii to jakiś dramat. Jestem pod wrażeniem takiej błazenady w ataku.

Opublikowano

Szkoooci...proszę panstwa,u niech jest soker modny.oni po prostu nie znają przepisów.Nie wiedzą ze z główki gole się nie liczą.JEszcze jak z tyłu wisi flaga Bałtyku, to na pewno się nie liczą

Opublikowano

Carlitos nawet z lawki sie nie podniosl widze xd brawo pan aleksandar, w ataku chójowo ale stabilnie xD

Opublikowano

Nie sledzilem za mocno pucharu uefa , zostal jeszcze jakis polski zespol?

Opublikowano

Nie. Ale paradoksalnie ten najbardziej ch.ujowy utrzymal sie najdluzej xD

Opublikowano
7 godzin temu, Mejm napisał:

Nie. Ale paradoksalnie ten najbardziej ch.ujowy utrzymal sie najdluzej xD

Myslalem ze moze puchar intertoto

Opublikowano

tak się nawet uśmiechnąłem

Cytat

Słuchajcie, każdy na co dzień kibicuje swojej drużynie ale przede wszystkim jesteśmy Polakami dlatego w przyszly czwartek gdy Legia jest ostatnim reprezentantem w pucharach, apeluje! Schowajmy na ten jeden dzień wszystkie waśnie i spory i wszyscy razem trzymajmy kciuki wlasnie za awans Glasgow Rangers. (pipi)bać 7egie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No jeszcze z Turcji, Roma oyebała na stojąco jakiegoś ichniejszego wicemistrza.

• 2 tygodnie później...