Opublikowano 29 sierpnia 20195 l ja tylko przypomnę że mamy jeszcze sierpień a naszych już w Europie nie ma....
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Rok w rok to samo. Kur.wa w jakim my bagnie piłkarskim żyjemy to się w głowie nie mieści. Wstyd, jak chuy, żeby awans do jakichkolwiek europejskich rozgrywek przez jakikolwiek polski klub był niemożliwy.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Wykończenie akcji piłkarzyków Legii to jakiś dramat. Jestem pod wrażeniem takiej błazenady w ataku.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Szkoooci...proszę panstwa,u niech jest soker modny.oni po prostu nie znają przepisów.Nie wiedzą ze z główki gole się nie liczą.JEszcze jak z tyłu wisi flaga Bałtyku, to na pewno się nie liczą
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Carlitos nawet z lawki sie nie podniosl widze xd brawo pan aleksandar, w ataku chójowo ale stabilnie xD
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Nie sledzilem za mocno pucharu uefa , zostal jeszcze jakis polski zespol?
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Nie. Ale paradoksalnie ten najbardziej ch.ujowy utrzymal sie najdluzej xD
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l 7 godzin temu, Mejm napisał: Nie. Ale paradoksalnie ten najbardziej ch.ujowy utrzymal sie najdluzej xD Myslalem ze moze puchar intertoto
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l 4 godziny temu, kanabis napisał: Myslalem ze moze puchar intertoto jakieś 10-15 lat temu pewnie tak
Opublikowano 1 września 20195 l tak się nawet uśmiechnąłem Cytat Słuchajcie, każdy na co dzień kibicuje swojej drużynie ale przede wszystkim jesteśmy Polakami dlatego w przyszly czwartek gdy Legia jest ostatnim reprezentantem w pucharach, apeluje! Schowajmy na ten jeden dzień wszystkie waśnie i spory i wszyscy razem trzymajmy kciuki wlasnie za awans Glasgow Rangers. (pipi)bać 7egie
Opublikowano 19 września 20195 l No jeszcze z Turcji, Roma oyebała na stojąco jakiegoś ichniejszego wicemistrza.
Opublikowano 3 października 20195 l Człowiek chce obejrzeć mecz Arsenalu a tu żadnego live mi nie pokazuje nawet na footybite [emoji20]