Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

No i po losowaniu 1/8:

İstanbul Başakşehir (TUR) v Copenhagen (DEN)

Olympiacos (GRE)v Wolves (ENG)

Rangers (SCO) v Leverkusen (GER)

Wolfsburg (GER) v Shakhtar Donetsk (UKR)

Internazionale (ITA) v Getafe (ESP)

Sevilla (ESP) v Roma (ITA)

Eintracht Frankfurt/FC Salzburg v Basel (SUI)

LASK (AUT) v Man. United (ENG)

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 424,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

w naszym kraju poki co 2 kluby nadaja sie do gry w Europie bo reszta klubow z wielkich osrodkow miejskich wydaje sie byc nieokreślona (Wisla Krakow, Lechia Gdansk).

Opublikowano

Wszystkie się nadają do odpadnięcia z jakimiś ogórkami w 1-2 rundzie

Opublikowano

Legia z transferem za 10 mln euro moze spokojnie myśleć o grupie Ligi Europy. Lech jak jej mlodziez szybko nie uwierzy w swoja boskość moze przeslizgnac sie do LE. Reszta to duzo harmidru, malo stabilności. Nikogo nie interesuja wyniki raz na 30 lat. 

Opublikowano

Getafe odmówiło podróży i rozegrania meczu z Interem w Mediolanie, UEFA pozostaje nieugięta :reggie: Prezes Getafe stwierdził, że ma w dupie LE jak ma lecieć i wrócić z całą drużyną z koronawirusem i mogą mu walkower wsadzić w dupę :kaz:

Opublikowano

UEFA prosi Inter i Romę o wycofanie się z Ligi Europy, aby rozgrywki zostały dokończone.

W T F ?

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

Ta oderwana od rzeczywistosci organizacja powinna zdechac

Tymczasem w UEFA (za Goal.com):

Nie ma żadnego powodu by zmieniać kalendarz i przesuwać Euro. Nikt z federacji nie wystosował prośby o przełożenie turnieju.

Opublikowano

ManU dzisiaj z LASK Linz - 19 strzałów, 5 goli, 0 z tylu. Oby tylko szybko opanowali ten wirus w Italii i bedzie dobrze.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Strona tvp sport nie dIala, tak samo apka. to sa zwykle skur.wy.syny po prostu, nie ma gdzie meczu obejrzec

Opublikowano

Koruptovia w pierwszej minucie już w dupala. 

Opublikowano

Pocałunek śmierci dla Guardioli. Teraz Leszek. 

Opublikowano

Nojs, teraz wszyscy do LE!