Opublikowano 1 października 20204 l Ja patrze legie. No nic nie zapowiada zebysmy sprawili niespodzianke i przeszli mistrza azerbejdzanu
Opublikowano 1 października 20204 l Dobra przelaczam na lecha nie moge na to patrzec jak legia nie potrafi wejsc na polowe karbachu
Opublikowano 1 października 20204 l Just now, Kosmos said: Sędzia robi co może, żeby Lech nie wygrał. Tez mi się tak wydaje, to nie było na żółta kartkę.....
Opublikowano 1 października 20204 l No trzeba przyznać ze zasłużenie, ale z takim fartem morderczko ze lol
Opublikowano 1 października 20204 l Przetrwali Przełączamy się na wojnę z potężnym Quarabahem. Edytowane 1 października 20204 l przez Kosmos
Opublikowano 1 października 20204 l No ale nawet mimo takiej gry, takiej dramaturgii nie moglo zabraknac ekstraklasowego akcentu kaminskiego
Opublikowano 1 października 20204 l Pyerdolne przez ten mecz kilka lat szybciej niz planowalem ale dla przywitania Spursow albo Milanu na bulgarskiej bylo warto oby losowanie dopisalo, nie chce zadnych ogorkow
Opublikowano 1 października 20204 l 4 minutes ago, schabek said: Pyerdolne przez ten mecz kilka lat szybciej niz planowalem ale dla przywitania Spursow albo Milanu na bulgarskiej bylo warto oby losowanie dopisalo, nie chce zadnych ogorkow ja wole mniej medialnych rywali. Trzeba budować dorobek punktowy w ranking klubowym UEFA. Na widowiska przyjdzie jeszcze czas.