Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 426,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Mówię wam już, że te legijne (pipi)one kaleki nie awansują. 

Opublikowano

Ja patrze legie. No nic nie zapowiada zebysmy sprawili niespodzianke i przeszli mistrza azerbejdzanu :/

Opublikowano

Dobra przelaczam na lecha nie moge na to patrzec jak legia nie potrafi wejsc na polowe karbachu 

Opublikowano
Just now, Kosmos said:

Sędzia robi co może, żeby Lech nie wygrał.

Tez mi się tak wydaje, to nie było na żółta kartkę.....

Opublikowano

Ja je.bie jaka czestochowa po tym czerwie xd

Opublikowano

Jakby poszła kontra na 2:2 po tym xd

Opublikowano

No trzeba przyznać ze zasłużenie, ale z takim fartem morderczko ze lol

Opublikowano

Przetrwali :banderas:

Przełączamy się na wojnę z potężnym Quarabahem. 

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

No ale nawet mimo takiej gry, takiej dramaturgii nie moglo zabraknac ekstraklasowego akcentu kaminskiego :dafuq:

Opublikowano

Jest, pięknie. 

Leżia musisz!!! 

Opublikowano

Pyerdolne przez ten mecz kilka lat szybciej niz planowalem ale dla przywitania Spursow albo Milanu na bulgarskiej bylo warto :banderas:

oby losowanie dopisalo, nie chce zadnych ogorkow

Opublikowano
4 minutes ago, schabek said:

Pyerdolne przez ten mecz kilka lat szybciej niz planowalem ale dla przywitania Spursow albo Milanu na bulgarskiej bylo warto :banderas:

oby losowanie dopisalo, nie chce zadnych ogorkow

ja wole mniej medialnych rywali. Trzeba budować dorobek punktowy w ranking klubowym UEFA. Na widowiska przyjdzie jeszcze czas.

Opublikowano

No cóż :rotfl:

Opublikowano

XD Nie no dobra, ja opuszczam pokój panowie