Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 424,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Raków przyjął klasyczny eurowpierdol, ale Legia również na dobrej drodze, graja 11 na 10 a i tak Slavia prowadzi

Opublikowano

Bartolini na posterunku :obama:

Różnica klas, zaraz będzie więcej dla Slavii, polskie drużyny to jebane dno, 2021 i nie zmienia się nic.

Może chociaż w LKE się coś wygra z pasterzami uzbekistańskimi.

Opublikowano

ten Raków się momentami nawet dało oglądać jak jeżdżą na tyłkach, jak ja bym chciał, żeby połowa tych niemot z reprezentacji tak pruła w meczu na pełnej, żeby nie odstawać od tych dwóch trzech niezłych grajków co ich mamy, ale Legia jak przewali z 10 pepikami to już lepiej niech ten Miodulski się zajmie hodowlą jedwabników

Opublikowano

Ludzie kochani, Slavia jest poza zasięgiem każdej polskiej drużyny.

Opublikowano

JEDZIEMY Z KURWAMI

Opublikowano
14 minutes ago, Rozi said:

Ludzie kochani, Slavia jest poza zasięgiem każdej polskiej drużyny.

1 minute ago, Rozi said:

JEDZIEMY Z KURWAMI

:yao: a już miala byc kolejna wielka porazka

Opublikowano

Kurwiny kochane! :banderas::gool:

Opublikowano

Włączyłem mecz i od razu z 0-1 zrobiło się 1-1. Potem kolejna bramka. :D

Opublikowano

Napoli, Leicester, Spartak :banderas:Może się uda o to trzecie powalczyć :gool:

Opublikowano

Zejdą do 1/16 LKE, więc to jest sukces, tam już można powalczyć bardziej. Ale Spartak będzie rozjebany :banderas:

Opublikowano

A myślałem, że tylko 2 drużyny z grupy mają awans, odwołuję mema. Sam awans to tam pewnie chuj, ale bardziej kasa się liczy za awans dla takiego klubu.

Opublikowano

Obskoczyc 6 wpierdoli w grupie i jeszcze wypompowani co tydzien w lidze chyba ze Czeslaw 700 polaczen wyblaga przelozenie wszystkich meczow do wiosny :kaz:

A pieniedzy z tego bedzie tyle co nic bo krecony leb musi wyrownac sobie straty jak dokladal z wlasnej kieszeni.

Dublet na stulecie juz przyklepany i o to w tym chodzi:banderas:

Opublikowano

Nie tyle awans daje 3 miejsce, co spadek do fazy pucharowej mniej prestiżowych rozgrywek czyli ligi konferencji

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Obskoczyc 6 wpierdoli w grupie i jeszcze wypompowani co tydzien w lidze chyba ze Czeslaw 700 polaczen wyblaga przelozenie wszystkich meczow do wiosny :kaz:

A pieniedzy z tego bedzie tyle co nic bo krecony leb musi wyrownac sobie straty jak dokladal z wlasnej kieszeni.

Dublet na stulecie juz przyklepany i o to w tym chodzi:banderas:

soccer-embarrassment.gif

Wicemistrz Poznania musi się teraz spiąć na 16-lecie klubu, bo jak Legia wygra mistrza grając na dwóch frontach, to zgniję w chuj :pawel: Wroniecki gen przegrywu jest jednak nieusuwalny, także będzie wesoło!

Opublikowano

Wicemistrz poznania nigdy nie przestanie śmieszyć, ale macie inny temat w wkp do takich postów.

Opublikowano

Kibice polskiej piłki kopanej nigdy nie przestaną śmieszyć. Ta dyscyplina przypomina piłkę nożną, nawet zasady są podobne.

Ale kurka XD, to zdecydowanie dyscyplina dla osobliwych entuzjastów.

Edytowane przez Wilk_Zly

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

LEGIUNIAAA! :obama::obama::obama: