Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 425,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

GARETH MUCI :banderas:

Opublikowano
26 minut temu, Rozi napisał:

GARETH MUCI :banderas:

Zdążyłem zerknąć. Przepiękna bramka naszego zawodnika!

Opublikowano

mam jakąś odnowioną miłość do meczy xd i oglądam Napoli z Leicesterem. Milik nie grał w Napoli? Bo widzę tylko Zielińskiego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mahirrrr :banderas:

Opublikowano

Legia Warszawa aeaeaooo aeaeaoooo :banderas:

Opublikowano

Jak wyglada grupa smierci LE?

:notbad:

Screenshot_20210930-203944.jpg

Opublikowano

Pięć punktów przewagi nad Napoli i Leicester po dwóch meczach :notbad:

Opublikowano

Szkoda, że remisiku Napoli nie zrobi już :/

Opublikowano

No ale za te kontry pod koniec to karny kutas bo to byly 101% sytuacje. Cale szczescie sie nie zemscilo

Opublikowano

Ależ pięknie karty zakryte przed Leicester :banderas: Głupie angole myślą, że będą grali z lamusami, którzy seryjnie marnują setki z trzeciego metra. To się zdziwią w czwartek, hihihi.

@Tokar jebany jasnowidz egzorcysta 

Opublikowano

Szacun dla Legii, bo zagrali bardzo dobry mecz i zasłużenie wygrali. Szkoda jedynie tych sytuacji w końcówce, na szczęście się nie zemściły. Dwa mecze, sześć punktów, lider tabeli - mało kto się spodziewał takiego rozstrzygnięcia. Zobaczymy jak sobie poradzą z Napoli, szkoda, że Włosi stracili dzisiaj punkty ze Spartakiem, bo taki remisik by tam siadł idealnie. 

Opublikowano

Piękna przygoda Legii, aż szkoda, że w przyszłym sezonie raczej nie zagrają w pucharach.

Opublikowano

Jak mam do wyboru jeden sezon w pucharach Legii, który się da oglądać i potem następny w którym nie zdobędą miejsca w pierwszej trójce, albo co roku mistrzostwo i ręka noga mózg na ścianie i w rundzie przedwstępnej odpadanie, to wybieram pierwszą opcję. 

Pierwszy raz od Ljuboji podoba mi się gra jakiegoś piłkarza w Legii i jest to oczywiście Emreli

Opublikowano
Godzinę temu, ścierpła mi noga napisał:

Pierwszy raz od Ljuboji podoba mi się gra jakiegoś piłkarza w Legii i jest to oczywiście Emreli

Gra Vadisa, czy Nikolicia Ci się nie podobała?