Opublikowano 15 września 20213 l 26 minut temu, Rozi napisał: GARETH MUCI Zdążyłem zerknąć. Przepiękna bramka naszego zawodnika!
Opublikowano 16 września 20213 l mam jakąś odnowioną miłość do meczy xd i oglądam Napoli z Leicesterem. Milik nie grał w Napoli? Bo widzę tylko Zielińskiego.
Opublikowano 16 września 20213 l zieliński schodzi i 5 sekund pozniej Napoli traci gola, to nie jest przypadek.
Opublikowano 30 września 20213 l No ale za te kontry pod koniec to karny kutas bo to byly 101% sytuacje. Cale szczescie sie nie zemscilo
Opublikowano 30 września 20213 l Quote Ależ pięknie karty zakryte przed Leicester Głupie angole myślą, że będą grali z lamusami, którzy seryjnie marnują setki z trzeciego metra. To się zdziwią w czwartek, hihihi. @Tokar jebany jasnowidz egzorcysta
Opublikowano 30 września 20213 l Brawo Legia, chociaz z tylu zmarnowanych przez obie strony setek by sie zrobilo pol litra
Opublikowano 30 września 20213 l Szacun dla Legii, bo zagrali bardzo dobry mecz i zasłużenie wygrali. Szkoda jedynie tych sytuacji w końcówce, na szczęście się nie zemściły. Dwa mecze, sześć punktów, lider tabeli - mało kto się spodziewał takiego rozstrzygnięcia. Zobaczymy jak sobie poradzą z Napoli, szkoda, że Włosi stracili dzisiaj punkty ze Spartakiem, bo taki remisik by tam siadł idealnie.
Opublikowano 30 września 20213 l Piękna przygoda Legii, aż szkoda, że w przyszłym sezonie raczej nie zagrają w pucharach.
Opublikowano 30 września 20213 l Jak mam do wyboru jeden sezon w pucharach Legii, który się da oglądać i potem następny w którym nie zdobędą miejsca w pierwszej trójce, albo co roku mistrzostwo i ręka noga mózg na ścianie i w rundzie przedwstępnej odpadanie, to wybieram pierwszą opcję. Pierwszy raz od Ljuboji podoba mi się gra jakiegoś piłkarza w Legii i jest to oczywiście Emreli
Opublikowano 30 września 20213 l Godzinę temu, ścierpła mi noga napisał: Pierwszy raz od Ljuboji podoba mi się gra jakiegoś piłkarza w Legii i jest to oczywiście Emreli Gra Vadisa, czy Nikolicia Ci się nie podobała?
Opublikowano 30 września 20213 l 21 minut temu, Rozi napisał: Gra Vadisa, czy Nikolicia Ci się nie podobała? nie