Opublikowano 17 lutego 20232 l Xavi znowu martwica mózgu z pierwszym składem ManU raczej ma awans bo nie wierzę że u sb zagrają gorzej a w Barcelonie zbytnio nie ma kto grać w pomocy Ale ten Viplay ma fatalna jakość. Dosyć że rozmazany obraz to jeszcze klatkuje. To już na strumyku jest lepsza jakość.
Opublikowano 17 lutego 20232 l Mi działało elegancko ale miałem pełne majty przed meczem jak w studio gadali tylko o Lechu, bałem się że streamy im się popieprzyly
Opublikowano 17 lutego 20232 l No jakość Eleven to to nie jest. Oglądam na TV chyba że na innym urządzeniu (konsola) jakość byłaby lepsza.
Opublikowano 23 lutego 20232 l Już zaczyna się przepychanie salcesony. Inna sprawa, że ten portugalski śmieć powinien już siedzieć na trybunach po zmarnowaniu setki.
Opublikowano 23 lutego 20232 l ale po co ten Bruno go tam ciągnął za rękę ehh, no ciężko się nie zgodzić z decyzją sędziego, ewidentny karny
Opublikowano 23 lutego 20232 l jeśli sędzia to za karny uważa, to za wcześniejsze faule na Rashfordziew wstyd że nie było zupełnie nic xdddd
Opublikowano 23 lutego 20232 l Ogółem sędzia dramatyczny, raz gwiżdże byle goovno, raz puszcza kosę, zagubiony totalnie
Opublikowano 23 lutego 20232 l Sancho o Weghorst to jak granie w 9. Antony i Garnacho to mus. Ogólnie źle to wygląda. Bo po straconym golu nadal są oszołomieni. Jak Ten Hag przejebie jeszcze pucharek myszki miki, to w tydzień będzie wuefistą jak Ole. Tamten też miał z początku dobrą serię, a potem nic z tego nie wyszło.
Opublikowano 23 lutego 20232 l sędzia pilnuje wyniku. EDIT: to w tydzień będzie wuefistą jak Ole. Tamten też miał z początku dobrą serię, a potem nic z tego nie wyszło. no bo kurwa, to jego pierwszy sezon xD. Ja widzę progres w tej grze, jak potrafią grać słaby mecz ale ostatecznie coś tam ETH pozmienia i po przerwie bywa inaczej lub reaguje do meczu. Za Olę potrafili robić szybkie kontry (dlatego zdarzało się wygrywać z City tak "często" czy jakimiś PSG) a potem przychodziły oklepy z randomami. Tak, wiem ze ETH dostał w chuj hajsu, ale to co on kręci to imo dalej wynik poza stan. Na bramce parodysta, w ataku nie ma pół dobrego (i zdrowego) napastnika. Na szczęście Rashford ma sezon boga.
Opublikowano 23 lutego 20232 l Sancho, Weghorst, Bruno - pierwsza połowa w 8. Jeszcze De Gea wylew pod koniec. Sędzia zagubiony. No trochę mam czarne myśli
Opublikowano 23 lutego 20232 l 5 minut temu, Figaro napisał: lewego to chyba coś dzisiaj boli. niemniej trzymam kciuki
Opublikowano 23 lutego 20232 l barca nie ma tego pieprzu i wigoru, mają za to kompetentną obronę i tylko dlatego radzą sobie w La Liga
Opublikowano 23 lutego 20232 l Fred król, Anthony piękne wejście, Varane z Martinezem jak Vidic z Ferdinandem. Pięknie. Ps. Lewy zjazd formy dramatyczny