Skocz do zawartości

Europa League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xavi znowu martwica mózgu z pierwszym składem :/ ManU raczej ma awans bo nie wierzę że u sb zagrają gorzej a w Barcelonie zbytnio nie ma kto grać w pomocy

Ale ten Viplay ma fatalna jakość. Dosyć że rozmazany obraz to jeszcze klatkuje. To już na strumyku jest lepsza jakość. 

Opublikowano

Mi działało elegancko ale miałem pełne majty przed meczem jak w studio gadali tylko o Lechu, bałem się że streamy im się popieprzyly 

Opublikowano

Sancho o Weghorst to jak granie w 9. Antony i Garnacho to mus. Ogólnie źle to wygląda. Bo po straconym golu nadal są oszołomieni. Jak Ten Hag przejebie jeszcze pucharek myszki miki, to w tydzień będzie wuefistą jak Ole. Tamten też miał z początku dobrą serię, a potem nic z tego nie wyszło.

Opublikowano

sędzia pilnuje wyniku.

EDIT:

to w tydzień będzie wuefistą jak Ole. Tamten też miał z początku dobrą serię, a potem nic z tego nie wyszło.

no bo kurwa, to jego pierwszy sezon xD. Ja widzę progres w tej grze, jak potrafią grać słaby mecz ale ostatecznie coś tam ETH pozmienia i po przerwie bywa inaczej lub reaguje do meczu. Za Olę potrafili robić szybkie kontry (dlatego zdarzało się wygrywać z City tak "często" czy jakimiś PSG) a potem przychodziły oklepy z randomami. Tak, wiem ze ETH dostał w chuj hajsu, ale to co on kręci to imo dalej wynik poza stan. Na bramce parodysta, w ataku nie ma pół dobrego (i zdrowego) napastnika. Na szczęście Rashford ma sezon boga.

Opublikowano

Sancho, Weghorst, Bruno - pierwsza połowa w 8. Jeszcze De Gea wylew pod koniec. Sędzia zagubiony. No trochę mam czarne myśli 

Opublikowano

Fred król, Anthony piękne wejście, Varane z Martinezem jak Vidic z Ferdinandem. Pięknie. 

Ps. Lewy zjazd formy dramatyczny