Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Opublikowano 20 kwietnia 2023 De Gea też matoł. Podaje do gościa który nie umie utrzymać się przy piłce i jest kryty. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Opublikowano 20 kwietnia 2023 8 minut temu, Zwyrodnialec napisał: De Gea też matoł. Podaje do gościa który nie umie utrzymać się przy piłce i jest kryty. Maguire poprosił o pilke Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Problem w tym, że on często podaje źle i tu winię Ten Haga, który chce klepać od bramki. De Gea nie umie rozgrywać i jest już tak stary, że nigdy się tego nie nauczy. Dlatego każdą piłkę powinien wybijać na połowę rywala. Mniejsze ryzyko, że coś spieprzy. Jak na razie to z przodu dramat, w ogóle nie mogą się utrzymać przy piłce. Brakuje Bruno. Może coś łysy wymyśli po przerwie, oglądać się tego nie da. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Najlepszy gracz united, Spalony Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Opublikowano 20 kwietnia 2023 To był chyba najgorszy mecz w sezonie. Nawet przy wpierdolu z Liverpoolem byli groźniejsi w pierwszej połowie. Tutaj kompletna bezradność. Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Roma też pozamiatała w dogrywce. Aptekarze szykujcie już tam dupy w półfinale. Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 18 maja 2023 Opublikowano 18 maja 2023 Dzisiaj polfinaly ktore zapowiadaja sie lepiej niz te z LM ktore zbyt dobre nie byly. Sevilla - Juventus (1:1) i Leverkusen - Roma (0:1). Start za pol godziny Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 18 maja 2023 Opublikowano 18 maja 2023 Final easy, co jak co, ale Mourinho jednak umie w te europejskie puchary. Szkoda, że w lidze jest mocno średnio, ale jest szansa na grę w LM za wygranie LE. 2 Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 18 maja 2023 Opublikowano 18 maja 2023 Jezu co to byla za dzicz Szkoda jednak po tym swietnym meczu Juventusu a szczegolnie Szczesnego ktory swietnie dzisiaj bronil Cytuj
michal 558 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 Szczesny cos wygral z Juve w Europie? Nie odpowiadajacie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 31 maja 2023 Opublikowano 31 maja 2023 Taktyka Mourinho grać na karne, a karne strzelali jak amatorzy. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 1 czerwca 2023 Opublikowano 1 czerwca 2023 Sevilla nie wygrywa LE co roku tylko żeby nie popaść w rutynę. Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Realistycznie patrząc "lepiej" Raków miałby w LKE, pieniądze bardzo porównywalne, a rywale jednak słabsi. Patrząc na koszyki no to może Karabach dobrze znany ew Sheriff z 3 koszyka daje nadzieję na 3 miejsce w grupie. A grupa typu Liverpool, Sporting, Freiburg to może się skończyć 0 pktów. Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Dinamo Zagreb, Olympiacos, Sherrif Tiraspol, Raków i lecimy xD Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 No tak to się meczu nie wygra Panie Lederman Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 No niestety nie da się tego oglądać, totalny gangbang na Rakowie. Cytuj
snejk04 420 Opublikowano 21 września 2023 Opublikowano 21 września 2023 Przepaść w poziomie gry, z tego co się działo na boisku to 2-0 to i tak niezły wynik dla Rakowa Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 Ten mecz dobrze pokazuje to, o czym się wcześniej mówiło, czyli że w przypadku takiego klubu jak Raków nie za bardzo chyba jest sens pchania się do LM (w sensie sportowym, bo co do kasy za wejście, to wiadomo). Tam to pewnie każdy mecz by tak wyglądał, a w LE mają szanse ugrać kilka punktów. Inna sprawa, że pecha z kontuzjami mają strasznego, bo 3-4 graczy stanowiących o sile zespołu jest poza składem... Cytuj
snejk04 420 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 A dla mnie takie podejscie jest bardzo dziwne, jeśli chce się podnosić swój poziom, to należy grać z najlepszymi możliwymi rywalami. Dlatego nie rozumiałem sensu tych wszystkich wyliczanek, że LE lepsza bo szansa na więcej pktów do rankingu UEFA. A po cholerę nam to, i ewentualna druga drużyna w el LM, skoro nie chcemy tam grać i wolimy słabsze rozgrywki? Idąc tą drogą, to po drużynom typu Nieciecza, Miedź, ŁKS awans do ekstraklasy skoro za każdym razem dostają tam baty i spadają z hukiem po roku, a mogą spokojnie pykać rywali w 1.lidze? Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 Myślę, że poziom LE już jest wystarczająco wysoki, by swój poziom Raków mógł podnosić, co właśnie Atalanta pokazała. Wiadomo, że z punktu widzenia sportowych i finansowych ambicji LM to marzenie, ale nie sądzę, by aż tak trudne mecze były jakoś szczególnie pożyteczne. Co więcej, dla mnie jako postronnego widza takie mecze są prawie nieoglądalne, bo różnica w poziomie jest na tyle drastyczna, że to jest marna rozrywka, chyba, że ktoś lubi oglądać jak mocny bije słabszego. Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 2 hours ago, snejk04 said: A dla mnie takie podejscie jest bardzo dziwne, jeśli chce się podnosić swój poziom, to należy grać z najlepszymi możliwymi rywalami. Dlatego nie rozumiałem sensu tych wszystkich wyliczanek, że LE lepsza bo szansa na więcej pktów do rankingu UEFA. A po cholerę nam to, i ewentualna druga drużyna w el LM, skoro nie chcemy tam grać i wolimy słabsze rozgrywki? Idąc tą drogą, to po drużynom typu Nieciecza, Miedź, ŁKS awans do ekstraklasy skoro za każdym razem dostają tam baty i spadają z hukiem po roku, a mogą spokojnie pykać rywali w 1.lidze? Jak to po co? Żeby byś rozstawionym w kolejnych rundach i nie zaczynać od 1 rundy eliminiacji, ile razy to można tłumaczyć. Raków musiał wygrać jeśli dobrze pamiętam jeden dwumecz z czterech jakie miał w ogóle, żeby znaleźć się już w Lidze Konferencji Europy. Wygrał dwa więc jest w Lidze Europy. Jakbyśmy byli w dupie z rankingiem jak jeszcze 4-5 lat temu, to Raków Eliminacje zacząłby od 1 rundy, a od drugiej już trafiałby tylko na lepszych. Cytuj
snejk04 420 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 Może nieprecyzyjnie napisałem. Nie chodzi mi o to, że ranking nie ma znaczenia, bo oczywiście, że ma. Chodziło mi konkretnie o te wyliczanki w mediach, że lepiej jak Raków trafi do LE niż LM, bo w LM będzie wpierdol, a tu można uciułać jakiś remis albo dwa, a to da 0.456 więcej do rankingu itd., i że może za 10 lat będziemy mieć dwa miejsca w LM, w której teraz "nie chcemy" grać jak mamy jedno. 2 godziny temu, LeifErikson napisał: Myślę, że poziom LE już jest wystarczająco wysoki, by swój poziom Raków mógł podnosić, co właśnie Atalanta pokazała. No własnie nie wiem, czy na pewno poziom w LM jest aż tak wyższy? Jakby zamiast Atalanty był np Milan, a zamiast Sportingu Benfica, czy to by dużo zmieniło dla Rakowa? A kasa znacznie większa, poza tym skoro i tak się dostanie wpierdol to ze względów marketingowych lepiej go dostać np od MC niż Aston Villi Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 Bo zaraz i tak rewolucja w lidze mistrzów i teoretycznie będzie łatwiej do niej wejść, a nawet spadając z eliminacji ligi mistrzów trafiasz na późniejszy etap eliminacji ligi europy/konferencji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi