Butt 3 435 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja Zgadza się, zresztą to samo może się zdarzyć w Bundeslidze jeśli Borussia wygrałaby LM, bo zajęli też to dodatkowe 5 miejsce. Wtedy Frankfurt zagrałby w LM. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja Myślę, że czas Alonso w Bayerze się kończy, kilka słabych meczów i będzie do zwolnienia . Tak to już jest być trenerem. ------ Ciekawe kluby w LM w następnym roku, Girona, Brest, Bologna, VFB Stuttgart, a może i coś z naszej ligi skapnie . Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja Ale blamaż Leverkusen. Porażka musiała kiedyś nadejść ale tak wysoko i w takim stylu? Trzeciej bramki już nie widziałem bo zasnąłem (oglądałem w łóżku na steam decku ). Lookman po takim meczu pójdzie pewnie do Chelsea za 100 mln marnować karierę. 1 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca https://strims.in/WislaKrakowKFLlapi.php Cytuj
LeifErikson 1 116 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Zapowiadało się ciekawiej, ale jednak oba zespoły siebie warte. Cytuj
LeifErikson 1 116 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Jakkim cudem tam faulu na bramkarzu nie widzieli przed golem na 2:0 to nie wiem Cytuj
lukas_k96 310 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Boże, wymęczył ten mecz. Najważniejsze, że jest zwycięstwo - myślę, że cenna zaliczka przed wyjazdem, bo przy 1:0 mógł być smród - i punkty do rankingu. Wisła niech zrobi swoje, wygra w Kosowie i dalej niech się dzieje, większych szans czy to z Rapidem, czy to z Brondby mieć nie będą, zwłaszcza przy obecnym stanie kadry. Jak odpadną to przynajmniej z kimś porządnym. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca Co ciekawe, Wisła nie była nawet jedynym drugoligowcem grającym wczoraj, bo również kulersko nazwany Corvinul Hunedoara po zdobyciu Pucharu Rumunii wystąpił przeciwko Paks, pokonując wicemistrza Węgier 4-0. Jest jeszcze ktoś tam z Litwy, ale on będzie chyba grał w lidze konferencji. Cytuj
LeifErikson 1 116 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Tymczasem na Wiśle już prawie pękło 30k sprzedanych biletów na Rapid. Dziwne że w takim otoczeniu nie potrafią się wygrzebać z kłopotów, ale dobrze to pokazuje jak bardzo one się musiały nagromadzić przez lata. Cytuj
Rozi 651 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia (edytowane) Jaga Szybko poszło Edytowane 22 sierpnia przez Rozi Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia jak się nic po połowie nie zmieni to może być kolejny eurowpierdziel.... smutne to Cytuj
lukas_k96 310 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Zaczęło się fajnie, skończyło... No nieprzyjemnie delikatnie mówiąc. Zwycięstwa nie oczekiwałem, ale tak sromotnej porażki na własnym boisku też się nie spodziewałem. No nic, dla Jagiellonii lepsze jest odpadnięcie i walka w Lidze Konferencji, gdzie będą mieli ekipy mniej więcej na swoim poziomie. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Coś czuję że Porto i tak to wygra Lol już remis xdddddd 1 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Yebany Łysy Chuj na ławce, banda leniwych chuji na boisku i jeszcze upadek jedynego wielkiego transferu ery po Fergusonie Klub Mem Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Bruno Fernandes 1567 meczow bez czerwonej, a teraz dwie z rzędu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi