Skocz do zawartości

Europa League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

najbardziej pokraczne przełożenie piłki jakie widziałem

Ever Banega kocur, 

szkoda mi go, miał papiery na genialnego rozgrywającego, ale niestety jest debilem

Edytowane przez asax
Opublikowano

Byłem, na zywo poprostu miazga. Co sie musi dziac na stadionie Sevilli gdzie komplet daje taka fieste jak tych 10-13tysiecy na narodowym. Fantastyczni kibice, swietna zabawa. Dnipro tez dawało rade, Bardzo dobra atmosferka przez cały mecz.

Natomiast sam mecz miał wszystko, zmiany wyników, tepo , dramaturgie i finał równiez po mojej mysli Sevilla wygrywa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Mysle, ze Omonie sa w stanie przejsc, o ile nie padna za tydzien jak muchy w cypryjskim upale.

Ogolnie ladnie sie Jaga rozwija, trzeba przyznac- nowy stadion, spora frekwencja, madre zarzadzanie, sensowny i pasujacy do klubu trener, dzieki ktoremu wypracowali swoj styl. Do tego sporo wlasnej mlodziezy i malo zagranicznego szrotu w skladzie (nawet jak sie jakis trafi, to od razu go odsylaja- szacun)... Jak nie spuchna od grania co trzy dni w pucharach i lidze, jak Ruch rok temu, to moze byc ciekawie.

Bilinski w Slasku jutro moze juz grac?

edit: http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/europuchary,pilkarze-kruoji-podejrzani-o-ustawienie-meczu-z-jagiellonia,artykul,586486,1,833.html

hmmm...

Edytowane przez tommi
  • 2 tygodnie później...
Gość Maiden
Opublikowano (edytowane)

Masłowski nawet nie potrafi kamieniem dostać w głowę, żeby mecz wygraći_lol.gif

Edytowane przez Maiden
Opublikowano

pojechało bydło do bydła i zdziwione, że kamienie lecą. Krótka piłka, walkower, dyskwalifikacja i wyłapać bydło ( widać po ryju który to kibol, nie ważne który rzucił, wszyscy tacy sami ) i przekopać za kratkami, nie dając żreć przez tydzień. Nasi kibole wcale nie odstają od Albańskich, więc już rzygam jutrzejszymi artykułami na ten temat. No a poziom sportowy jaki był, chyba wszyscy przez te kilka minut widzieli, Legia jest słabsza niż w zeszłym sezonie, ale być może ma w końcu "jakiegoś" napastnika. Może zagra w LE, ale powtórka z zeszłego sezonu będzie ciężka.

• Minusik 1
Opublikowano

Cytując klasyka: "time will tell".

Napadzior w każdym razie jest. A nawet dwóch. Jeszcze niech łysy dobrze kulkami zakręci i nie widzę przeszkód zeby poprzedni sezon w Europie powtórzyć.