Skocz do zawartości

Europa League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale tylko taki na pół gwizdka, bo jak w niedzielę na meczu dym był i jak wyzywałem debili z Leszna od najgorszych to jak laska obok chciała mi dać pierniki żebym w nich nimi rzucał to nie skorzystałem xd :lapka:

Opublikowano

ej, oglądałam jakiś żużel [totalnie mi to nie podchodzi - chłopak włączył i jarał się tym, że mógł mi wytłumaczyć o co kaman, więc oglądałam] .. i chyba jedyne co zapamiętałam, to że się ktoś trzaskał xD

• Minusik 1
Opublikowano

Rozumiem, ogólnie to z żużlem jest tak, ze w tv rzadko kiedy dobrze to wygląda. Trzeba sie przejść na stadion i poczuć o co chodzi, czasem są takie emocje, że aż mną trzęsie :fsg: Przed tv tego nie ma niestety :(

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

2:1 w końcu :fsg:

Chociaz i tak chyba im to da, bo celtic musiałby urwać punkty fenerbahce co raczej możliwe nie jest

Edytowane przez Yakubu
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i chuy. Ze tez musiałem sobie wybrac za dzieciaka Ajax do kibicowania. Ehh jakie oni guwno reprezentują w Europie. Ostatni raz co soba cos reprezentowali to bylo jak z Milanem po walce odpadli w tym 1/8 finalu bodajże, później ACM LM wygrało. Ehh to ponad 10 lat temu bylo, a od tamtej pory tak sie zeszmacili :/

Opublikowano

chuy z napoli, i tak juz bylo pozamiatane po wczesniejszych ich wynikach, poza tym jakby gra na wiosne znowu im sie miala odbijac czkawka do maja, to niech juz lepiej nie awansuja. Wazny jest weekend.

• 2 miesiące temu...