luk_ash 88 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 no będzie będzie - link1 link2 link3 świetna sprawa. podobno od przyszłego roku ma być to samo w lidze angielskiej i jak się sprawdzi to na mistrzostwach świata. teraz jeszcze mogli by jakoś rozwiązać sprawę spalonego - chipy? rozumiem, że decyzję podejmować będzie główny? a oni tylko będą zgłaszać, tak jak z liniowymi? bo nigdzie nie mogę znaleźć takiego info. trochę też mnie zastanawia to, że za/obok bramki są narażeni na k.o. po jakimś niecelnym strzale - jakieś stroje ochronne? Cytuj
Gość Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Ano właśnie właśnie, też trochę nie rozumiem tego. Tzn będzie po 1 dodatkowym za bramką, aj? To akurat pomysł super, bo o wiele lepiej będzie widać wymuszenia karnych i "ręki" , w końcu nikt mu nie będzie zasłaniał. Tylko ocebe z tym, że będzie wybiegał? Mam nadzieję, że nie w trakcie akcji, bo to by było akurat durne. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 the additional assistant referees will generally remain behind the goal line but may enter the penalty area when play moves towards the other end of the pitch so as to keep up with the action. Także bramkarze będą mieli z kim pogadać jak mecz na jedną bramkę się będzie toczył. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Ogląda ktoś jakiś mecz? Jak się sprawdzają dodatkowi sędziowie? Cytuj
Gość Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Też jestem ciekaw, a jakoś mi się meczu nie chce oglądać Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 ciężko się ostatnio ogląda mecze przez neta, nie wiem czego to wina... stoją, a raczej chodzą wzdłuż końcowej, nawet dobrze to wygląda, ale nie wiedziałem żeby interweniował, bo w tych momentach co mi się jakiś mecz włączył to nic się nie działo. Piszczek strzelił bramkę, Roma przegrała z Basel, a Ajax zremisował z FC Timişoara. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Ja oglądałem trochę Lille vs. Valencia - mecz do kitu, ale ze względu na sędziów oglądałem no i fajnie to wygląda, coś tam pomrukiwali, jeden bez kitu rozmawiał z bramkarzem Lille jak się nic nie działo pod jego bramką (ujęcie takie było : D), chodzili bramkarzom po polu karnym jak akcja była, ogólnie nie przeszkadzali a chyba przez słuchaweczke coś tam radzili głównemu. No i jakieś śmieszne coś nosili w łapach, nie wiem co to było. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 No to Juve kariery nie zrobi w Lidze Europejskiej, trafili najgorzej jak mogli i już teraz mogą skupić się tylko na lidze Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 (edytowane) Pary 1/16 finału Ligi Europejskiej (pierwsze mecze 18 lutego 2010, rewanże 25 lutego 2010) Rubin Kazań - Hapoel Tel Awiw Hamburger SV - PSV Eindhoven FC Villarreal - VfL Wolfsburg Standard Liege - FC Salzburg Twente Enschede - Werder Brema OSC Lille - Fenerbahce Stambuł FC Everton - Sporting Lizbona Hertha Berlin - Benfica Lizbona Athletic Bilbao - Anderlecht Bruksela FC Kopenhaga - Olympique Marsylia Panathinaikos Ateny - AS Roma Atletico Madryt - Galatasaray Stambuł Ajax Amsterdam - Juventus Turyn FC Brugge - Valencia FC Fulham - Szachtar Donieck FC Liverpool - Unirea Urziceni Pary 1/8 finału Ligi Europejskiej (11 i 18 marca): Hamburger SV/PSV Eindhoven - Atletic Bilbao/Anderlecht Bruksela Rubin Kazań/Hapoel Tel Awiw - FC Villarreal/VfL Wolfsburg Atletico Madryt/Galatasary Stambuł - FC Everton/Sporting Lizbona Hertha Berlin/Benfica Lizbona - FC Kopenhaga/Olympique Marsylia Panathinaikos Ateny/AS Roma - Standard Liege/FC Salzburg OSC Lille/Fenerbahce Stambuł - FC Liverpool/Unirea Urziceni Ajax Amsterdam/Juventus Turyn - FC Fulham/Szachtar Donieck FC Brugge/FC Valencia - Twente Enschede/Werder Brema dużo ciekawych par jak Ajax-Juve czy Villarreal-Vfl. Edytowane 18 grudnia 2009 przez luk_ash Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 oo, zbicie Ajax w lidze mimo tego, że gromi prawie każdego, gra bez polotu i raczej ma małe szanse na tytuł. Dwie przegrane w ostatnim czasie sprawiły, że AFCA traci do Twente 9 oczek :confused: . W rywalizacji z Juve wydaje mi się, że jednak odpadną(choc jeśli sobie poradzą i jakoś awansują dalej to Fulham lub Szachtar na luzie mogą przejśc). Atletico z Galatą też raczej sobie nie poradzi więc po najbliższych dwóch kolejkach LE przestanie miec dla mnie jakiekolwiek znaczenie w tym sezonie. Mam nadzieje, że będę miec okazję obejrzec Ajax lub Atleti w tv 8) . Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Jak Liverpool chociaż tego nie wygra, to będzie wstyd. Odpadli z Ligi Mistrzów, w Premier League jak zajmą na koniec sezonu chociaż to 4 miejsce, to będzie sukces. Pozostała im tylko Liga Europejska. Cytuj
jakee 29 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 (edytowane) Już dzisiaj kolejne pasjonujące pojedynki LE, a co za tym spotkanie Juventusu z Fulham. Liczę na gładkie 3:0. Dla gospodarzy oczywiście. Edytowane 11 marca 2010 przez jakee Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 w polskiej tv gdzies to leci? tzn jakikolwiek mecz LE? Cytuj
jakee 29 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Tak jak się spodziewałem potężny Juventus pokonał plebejski Fulham 3:1. A mogło być jeszcze więcej, gdyby nie fakt, że Iaquinta się zlitował nad rywalem i strzelił pięć metrów nad poprzeczką. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Sędzia to parodia była,a za co Banega wyleciał z boiska to nikt do tej pory nie wie. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 No i Fulham rozjechane 3:1. Neeeext. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 swietny mecz byl w valencii. tysiace okazji, brutalne faule i niekiedy zaje.biste tempo. 3 niemieckie druzyny sa w dobrej sytuacji przed rewanzami ;] Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 i tak Juve wygra EL, nie widze druzyny zdolnej im się przeciwstawić. Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 Miejmy nadzieje, ale z teraźniejszym Juve nigdy nic nie wiadomo. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 i tak Juve wygra EL, nie widze druzyny zdolnej im się przeciwstawić. Liverpool Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 (edytowane) 0-2 już po 15 minutach, nareszcie Silva taki jaki być powinień. Brawo chłopaki, (pipi).ać Niemców! EDIT: 1-3. 3 Brameczki szwaby muszą strzelić. HEHE. 2x Villa i 3 asysty Silvy. PRZEKOT. Edytowane 18 marca 2010 przez Pelipe Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 Fullham 3:1 Juve Nosz japier.dole... Cytuj
Ludwa07 1 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 oj Juve biednie ;/ Niemiaszki strzeliła Valencii na 3-2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi