Opublikowano 18 maja 20168 l Jerome mode on Trenowaliśmy takie zagrania na treningach, specjalnie przed tym meczem. Sevilla zostawia przestrzenie a Satridż to strzela na treningu wszystko Jerome off Dobry mecz sie zaczał
Opublikowano 18 maja 20168 l Niszczy ich Liverpool strasznie pod koniec tej połowy. Ja tam bym chciał karne bo to zawsze dodatkowe emocje.
Opublikowano 18 maja 20168 l Hihihi , a to smieszki W dniu 18.05.2016 o 19:30, pawelgr5 napisał(a): Niszczy ich Liverpool strasznie pod koniec tej połowy. Ja tam bym chciał karne bo to zawsze dodatkowe emocje. Ale ich Sevilla niszczy na poczatku tej połowy
Opublikowano 18 maja 20168 l Bardzo ladnie Moreno xd. Ja oczywiscie za Sevilla bo Grzechu. Zartuje huy z nim, kupon sam sie nie pokryje.
Opublikowano 18 maja 20168 l To juz chba ten moment zeby żerom wszedł i legendarnie wygrał mecz czy jeszcze nie?? Edytowane 18 maja 20168 l przez pawelgr5
Opublikowano 18 maja 20168 l Oczywiscie, ze sie przeliczyl, bo ten smieszny pucharek jest ustawiony. 3 wyrazne zagrania reka w polu karnym i nic. (pipi)ac ta szapke.
Opublikowano 18 maja 20168 l Dzisiaj widzieliśmy prawdziwy Liverpool, gdzie nie było już zaprzyjaźnionego rywala jakim był Dortmund, nie było ustawki, koneksji i znajomości personalnych. Tak nieudolna drużyna nie potrafiłaby strzelić tak szybko tylu bramek. Liverpoolscy klapersi, ściągnijcie klapy z oczu a ukarzą się łzy porażki.
Opublikowano 18 maja 20168 l Nie przegral. To sedzia wygral. W pierwszej polowie powinny byc 3 karne i byloby po meczu. O czym tu (pipi)ic jak sedzia z(pipi)al mecz i przecisnal hiszpanski klubik.
Opublikowano 18 maja 20168 l 10 karnych. I 7 czerwonych dla graczy Sevilli, w tym 3 dla Krychowiaka. A i tak Liverpool by przegrał. Heheszki. Edytowane 18 maja 20168 l przez Shankor
Opublikowano 18 maja 20168 l no sędzia zawalił trochę, ale i tak Sevilla w 2 połowie > Liverpool w 1 połowie A, no i Alberto Moreno jest najgorszym obrońcą w historii futbolu. Chuy wie w ogóle dlaczego on jeszcze nie jest skrzydłowym. W zasadzie to jest, tylko gra na obronie a nie na skrzydle.