Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

Otóż to - przygotowanie zespołów do rundy wiosennej i wstrzelenie się z formą na mecze LE to największy ból klubów z polskiej czołówki.

Wierzę w Jacka.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 427,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Na forumie cicho sza a za tydzień bedą rozgrywane mecze najciekawszych obecnie rozgrywek w Europie czyli liga Europy.

Dla mnie najciekawiej prezentują się mecze z udziałem niemieckich drużyn, które w tym sezonie (prócz Bayernu i Dortmundu) nie wytrzymuje tempa gry na dwóch frontach czyli 

Borussia Moenchengladbach - Fiorentina

PAOK Saloniki - Schalke

Osobiście liczę na odpadnięcie Borussi bo Schalke powinno się uporać.

Opublikowano

Najciekawezym meczem bedzie legia-ajax z prostego wzgledu ze bedzie gral jeden z faworytow do zdobycia pucharu.

Opublikowano

Czytam na twitterku że kibole Legii napadli na bar w którym przebywali kibice Ajaksu i go zdewastowali xD. Kur.wa z kibolami Legii to trzeba byłoby zrobić jakiś program "z kamerą wśród zwierząt"

Opublikowano

Mogliby jakas chodzana bijatyke na ps4 wypuscic z kibicami legii

Opublikowano

Mogliby jakas chodzana bijatyke na ps4 wypuscic z kibicami legii

Albo nowa wersja Hooligans Storm Over Europe :D Jaka to była gra  :banderas:

http://demotywatory.pl/4744264/Kibice-Ajaxu-wpadli-sobie-kulturalnie-do-tego-lokalu-na-piwko

http://wawalove.pl/Atak-na-fanow-Ajaxu-Zdewastowano-klub-na-warszawskiej-Pradze-a25627

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Dziś już ten piękny dzień. Czy Legia wywalczy sobie zaliczkę na rewanż? 2:0 biorę w ciemno. Czujesz to, Marcinie? :obama:

Opublikowano

Ci chuligani z wrzucanych przez was linkach nawet kawałka szalika Legii nie mieli, no ale wiadomka. Oczywiście strzelać do kiboli, żeby nie było.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Ci chuligani z wrzucanych przez was linkach nawet kawałka szalika Legii nie mieli, no ale wiadomka. Oczywiście strzelać do kiboli, żeby nie było.

Oczywiście zrobili to przypadkowi przechodnie, bo nie spodobał im się język gości w barze i kolor koszulek :)

Opublikowano

A może to byli kibice Polonii? W końcu na czarno.

Opublikowano

A może to byli kibice Polonii? W końcu na czarno.

No nie, skoro byli na czarno to może to byli księża z pobliskiego kościoła ? 

Opublikowano

Możliwe. Księża-pedofile.

Opublikowano

Jakomś listę meczów z kanałami tv na których będą byśta dali, a nie tam jakieś dysputy o zwierzętach uprawiacie. Nie dajcie wygrać hooligańs'twu ze sportem.

Opublikowano

Lista meczy i kanalow

Legia warszawa-ajax amsterdam tvp1

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

nie mieli szalików Legii, więc to nie kibice Legii

Opublikowano

Nie ma to jak przed pierwszym gwizdkiem się asekurować, że Ajax rozegrał w lidze 2 mecze więcej. Także jak coś to ten

Opublikowano

ahaha xd

Opublikowano

Z kim to przegrały Totki? XDDDDDDDDD

No o Teodorczyk na ławce :reggie: