Opublikowano 12 maja 20177 l Oby ALEXANDRE LACAZETTE posłał tych holenderskich marniaków do domu! ale z ciebie się robak ostatnio zrobił :/ btw jololololo AJAX AMSTERDAM!!!! :banana-santa: Koleżko, nienawidzę tych mord Dollberga, Cillesena i tego ciaparucha Younesa i nigdy nienawidziłem Ajaxu, więc nie robakuj mi tutaj. A tymczasem, jeśli Ajax wygra Ligę Europy i zostanie wicemistrzem Holandii, albo Manchester wygra Ligę Europy i nie zajmie 3 miejsca w Premier League, to ARKA GDYNIA zaczyna eliminacje od III rundy :3 http://www.90minut.pl/news/277/news2774012-eLE-Szanse-Arki-na-gre-od-III-rundy-eliminacyjnej.html
Opublikowano 23 maja 20177 l Ajax K, Ajax S, Ajax mistrzem świata jest!!! lalalalalallalalala Przypominam, że jutro mecz. Powoli zaczynam współczuć sąsiadom, jeszcze nie wiedzą co się będzie działo xd
Opublikowano 23 maja 20177 l Trzymam kciuki za Płyn do sprzątania i nawet to obejrzę . Mou nie chciał czwartego miejsca w lidze więc i tu musi być drugi . Jeszcze tylko Liverpool i Everton out w eliminacjach i ilość Anglików w pucharach będzie odpowiednia choć dalej tęsknię za starymi przepisami z jedną drużyną na kraj w LM .
Opublikowano 24 maja 20177 l boje sie dzis o moje united - ta presja wyniku i tego jak dzieki temu meczu bedzie postrzegany ten sezon i jak bedzie wygladac nastepny jest niewiarygodna, na przeciw szalone mlode strzelby, ktore tylko moga i nic nie musza
Opublikowano 24 maja 20177 l Konferencja prasowa po porażce United to będzie coś pięknego. Wszechświat na to zasługuje.
Opublikowano 24 maja 20177 l Ficuś a o Ruch się nie boisz xD ? Ja bym stawiał na MU, dla nich to najłatwiejsza droga do LM .
Opublikowano 24 maja 20177 l o ruch sie nie boje bo przetrwa, niech sie lepiej boja ci do tego stanu ten klub doprowadzili przez ostatnie lata - to od lat w ramach slowa patologia sie nawet nie miescilo, kreatywna ksiegowosc za ktora niektorzy powinni skonczyc w sadzie to musi runac i dobrze, ze runie - lepiej budowac od nowa nawet od b klasy ale juz na zdrowym gruncie niz dalej czekac kiedy kolejny trup z szafy wypadnie
Opublikowano 24 maja 20177 l W sondzie na sportowych faktach kiedy zagłosowałem było 55-45 dla Ajacieden. Polska wierzy, ja też. Przewiduję 4:1 i 4 bramki wiadomo kogo.
Opublikowano 24 maja 20177 l Żeby było smieszniej to Mou podobno powiedział (nie chce mi się szukać), że Ajax nie zasłużył by być w finale bo odpadł w eliminacjach do LM i już nie powinien grać w LE przez to bo to inne rozgrywki. No ale uczestnictwo w LM poprzez wygranie LE? - tak poproszę ;) Naprzód młodzieży! XXX!
Opublikowano 24 maja 20177 l Eee, Dolberga? Podobno dobry koleś, tylko nie wiem, czy to znaczy, że nowy Suarez Milk Ibrahimović, czy nowy Janssen. Ostatnimi czasy olewam takie rozgrywki jak EL oraz Eredivisie i w sumie nie mam pojęcia, czego spodziewać się po Ajaksie. Nie wygrali nawet tej swojej liguni, a trener był do tej pory średnio ceniony (w razie wygranej, daje jednak prosty nagłówek brytyjskiej prasie: "Who's the Bosz?"). Nie sądzę, by Mou lamentował po ewentualnej porażce, z Ajaxem to trochę jednak nie wypada. Bardzo wiele się opiera na tym - pieniędzy, graczy - żeby Man United dziś wygrało. Spodziewam się, że siedzący w pierwszym rządzie dziennikarze wyczują w takiej sytuacji zapach papierosów i zobaczą ślady wytartych szybko łez na policzkach Mourinho.
Opublikowano 24 maja 20177 l takie farfocle to powinni traktować jak bramki ze spalonego. gwizdek i wznowienie od bramki, a nie 1:0 co to wgl było (pipi)a
Opublikowano 24 maja 20177 l Póki co wygląda to tak, że Jak MU samo nie zrobi sobie krzywdy, to te dzieci z Ajaxu raczej niczego nie zwojują.
Opublikowano 24 maja 20177 l Jakubek nie tak to miało wyglądać. Jedynie Traore coś tam kręci, No ale to wypożyczenie z Chelsea
Opublikowano 24 maja 20177 l No coś średnio im idzie to przebijanie się przez ten autobus. Jedną uda im się jakoś wcisnąć to się jeszcze zrobi gorąco. Wierzę.
Opublikowano 24 maja 20177 l No i na youtube na eleganckosci bez zadnych kombinacji, przynajmniej w UK Btw. faktycha autobus jak w Turynie Edytowane 24 maja 20177 l przez amarok
Opublikowano 24 maja 20177 l Transmisja na YouTube Not available in your country, szok. Mecz bardziej zaskakujący. Okropny pokaz Manchesteru. No, wiadomo - stawka była ogromna, ekipa jest spustoszona kontuzjami, więc po golu na 1-0 murujemy. Z Ajaxem! No ale to klasyka, grając tak zająć 6. miejsce w lidze i wygrać trofeum europejskie. Ligę Europy... Żarty się skończyły, teraz tak się gra w Lidze Europy. No ale rozumiem. To trzeba było zrobić w obecnej sytuacji klubu, gdzie brak awansu do LM ostatecznie oznaczałby wielkie koszty. Zadanie należało wykonać za wszelką cenę. No half-measures. Ajax nie ma się czego wstydzić, na pewno dziś zdobył wiele serc. Bardzo ciekawy Davinson Sanchez. Ten 20-latek jest już teraz dobrze zorientowany w obronie, no i dobrze gra piłką i jest duży i silny. Potrafi wyjść daleko i podawać jak pomocnik przełamując linię, gra z polotem, traci piłkę i odzyskuje (przynajmniej przeciw Man Uni, przy słabszych rywalach może nie), czego widzowie nie lubią u stoperów, ale trenerzy zazwyczaj uwielbiają. Łatwo zobaczyć, czemu był najwyżej ocenianym graczem Ajaxu w lidze. To mógł być jego ostatni mecz w Holandii. 17-letni de Ligt też nieźle. Traore błysnął, niestety dla Ajaxu jest tylko wypożyczony. Kto wie, być może to najlepszy Traore w futbolu? Kupić próbuje go Lyon. Ale Davinson, kurde, on może pójść i do Barcelony, gdzie oczywiście fani będą na niego narzekać. Edytowane 25 maja 20177 l przez ogqozo