Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

Hahaha wychodzi na to, ze jedyne zwycięstwo w tym tygodniu odniosla Arka, niebywale xD

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 427,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Te mecze lecą gdzieś w TV? Jakbym mógł to bym sobie zobaczył aż co tam ta Arka gra. Nie bez powodu chyba to jeden z bardziej ekstatycznie przyjętych meczów polskich drużyn w ostatnim czasie. Duńczycy jak wiadomo zazwyczaj grają raczej tam, gdzie walczyć mogłaby z nimi niby najwyżej Legia, a nie drużyna z dolnej połowy tabeli. O której sam tu niedawno pisałem, że szkoda, że grają oni a nie Lechia, tak że wynikiem pokazali, że jest możliwe więcej, niż się wydaje.

O ile na forum "Dania Extreme" pewnie piszą sarkastycznie "Wiadomo, 2:3 z 10 drużyną polskiej ligi na wyjeździe to dobry wynik", to właściwie nadal tak to brzmi, że Lech ma jednak dzisiaj większe szanse na awans, niż Arka. Dlatego też ciekaw jestem, cóż tam się w Gdyni działo. Doskonałe przygotowanie do meczu? Zwykłe szczęście? Może Duńczycy popełnili błędy? Może po prostu na co dzień są tak naprawdę ciency? Nie wiem co się dzieje w obu drużynach, ale wyczyn Arki tyle zrobił, że na pewno mnie zaintrygował.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Ostatnio Lech grał o 19, a Arka o 20. Na TVP Sport pokazali cały mecz Lecha i drugą połowę Arki na żywo. Teraz jedni grają o 20:15, a drudzy o 20:30, więc zakładam, że pokażą mecz Lecha i ewentualnie później powtórkę Arki.

Opublikowano

Lech na TVP Sport, Arka na sport.tvp.pl.

Opublikowano

Rekord? XD

Opublikowano

Dobre wejście w mecz to podstawa

Opublikowano

To taki handicap, zeby nie bylo zbyt latwo

Opublikowano

Uuuu, nieźle przekupieni sędziowie :)

Opublikowano

Sędzia ślepy jak kiszka xddd

Uuuu, nieźle przekupieni sędziowie :)

Tak, 2kg ziemnioków

Słaby jest po prostu

Wręcz chujowy

Opublikowano

VAR to kiedy ma się stać standardem? W 2067?

Opublikowano

Potężny Lech :((((((((((((((

Opublikowano

poziom midget ekstraklasy w jednej akcji xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Kostewycz jaka piękna asysta przy bramce dla utrechtu. Wychodzi prosta sprawa, ze arka będzie najlepsza polska druzyna w tym sezonie w europie #obvious

Opublikowano

Jak dwie drużyny odpadną, to skisnę.

Opublikowano

Ja pier.dolę.