Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

WARSZAWSKI CHAMIE KLEKNIJ PRZED MOLDAWSKIM PANEM

Rozi jak zawsze straszyl silna legia przed sezonem, jednak mnie bardziej smiesza dabrowski i kucharidze. Piekne wygladaja dzisiaj te ich wypowiedzi po pierwszym meczu xD

Ciekawe co tam u maidena xD

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 427,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Ten gość był niesamowity.

Przypominam - usunąć konto, bo Legia przegrała hahahaha

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Usunął bo ukjo obrażał legie xD

Opublikowano

Jak w tym sezonie Legia będzie w TOP 3 Ekstraklasy, to się bardzo zdziwię. Jak zostanie mistrzem, to zacznę szanować Wujaszka.

A kto niby mialby jej przeszkodzic skoro graja jak patalachy a reszta ligi jeszcze gorzej od noch xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nieźle Milaneze daje z Austrią.

Opublikowano

Mecz Arsenalu opóźniony o co najmniej godzinę xd

Opublikowano

No nieźle przyje.bani są ostatnio w EFC, na czele z Koemanem i jego decyzjami. Brak zastępcy Lukaku to już w ogóle szczyt wszystkiego.

Ale Atlanta grała wspaniale, równie dobrze mogło być 6-0. Serie A w e r y f i k u j e Angoli.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

trzeci skład na niemców wystawiony spokojnie, Wenger skupia się na lidze a nie jakieś śmieszne pucharki

Opublikowano

ku,rwa oczy mi krwawią jak patrze na grę tych pajaców 

WENGA OUT

Opublikowano

SANCHEZ :obama: 

WONGA IN

Opublikowano

Ależ ten chłopak pracuje na transfer

Opublikowano

Kolasnicz ty przystojny skurczybyku, no i trzeba odnotować, że Jack Wilshere zagrał calkiem przytomnie w tym meczu, ta druga połowa wygląda miliard razy lepiej niż ta paraolmpiada w pierwszej ale ku,rwa tak mi szkoda Alexisa xD że się meczy z papą Wengerem, (pipi) musze przestać ich mecze ogladać bo zejde na zawał przed czterdziestką

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

3 mecze niemieckich druzyn w tej kolejce le i 3 porazki. Lepszego wieczoru nie mozna bylo sobie wymarzyc <wormssucces>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wyborny skład Arsenalu xD Debuchy Holding Elneny Wilshere Coquelin Walcott Giroud plus jakieś młodziki

Opublikowano

Zawsze jak gra ten cały ATLETIK DEBIL BAO, to się zastanawiam kto to ten bao, i czemu go tak nienawidzą w the Hiszpanii

Opublikowano

Wyborny skład Arsenalu xD Debuchy Holding Elneny Wilshere Coquelin Walcott Giroud plus jakieś młodziki

Ta ławka rezerwowych :banderas:

22552340_1687325234622210_22377775369689

Opublikowano

Bez kitu, tylko Akpoma kojarzę. Z tych Wengerowych talentów to przypomniał mi się Zelalem który 2 wieku 17 lat chyba wykazywał duży potencjał ale gdzieś przepadł.

Opublikowano

Koeman wygląda jakby dziesięć minut temu gdzieś pod mostem się obudził po tygodniu chlania. Coś mu chyba nie służy kariera na wyspach.

Opublikowano

Ostatnio zapytany czy Everton jest w kryzysie odparł że "może ja sam jestem w kryzysie". No miewał lepsze okresy w życiu

Opublikowano

O (pipi)a, zabrzmiało jak takie ciche wołanie o pomoc... Szkoda chłopa, nie wygląda to ciekawie :/