Opublikowano 24 sierpnia 20177 l WARSZAWSKI CHAMIE KLEKNIJ PRZED MOLDAWSKIM PANEM Rozi jak zawsze straszyl silna legia przed sezonem, jednak mnie bardziej smiesza dabrowski i kucharidze. Piekne wygladaja dzisiaj te ich wypowiedzi po pierwszym meczu xD Ciekawe co tam u maidena xD
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Ten gość był niesamowity. Przypominam - usunąć konto, bo Legia przegrała hahahaha Edytowane 24 sierpnia 20177 l przez ragus
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Jak w tym sezonie Legia będzie w TOP 3 Ekstraklasy, to się bardzo zdziwię. Jak zostanie mistrzem, to zacznę szanować Wujaszka. A kto niby mialby jej przeszkodzic skoro graja jak patalachy a reszta ligi jeszcze gorzej od noch xD
Opublikowano 14 września 20177 l No nieźle przyje.bani są ostatnio w EFC, na czele z Koemanem i jego decyzjami. Brak zastępcy Lukaku to już w ogóle szczyt wszystkiego. Ale Atlanta grała wspaniale, równie dobrze mogło być 6-0. Serie A w e r y f i k u j e Angoli. Edytowane 14 września 20177 l przez c0r
Opublikowano 14 września 20177 l trzeci skład na niemców wystawiony spokojnie, Wenger skupia się na lidze a nie jakieś śmieszne pucharki
Opublikowano 14 września 20177 l Alexis_face.jpg https://twitter.com/GoonerGordo/status/908425677355003905
Opublikowano 14 września 20177 l Kolasnicz ty przystojny skurczybyku, no i trzeba odnotować, że Jack Wilshere zagrał calkiem przytomnie w tym meczu, ta druga połowa wygląda miliard razy lepiej niż ta paraolmpiada w pierwszej ale ku,rwa tak mi szkoda Alexisa xD że się meczy z papą Wengerem, (pipi) musze przestać ich mecze ogladać bo zejde na zawał przed czterdziestką
Opublikowano 15 września 20177 l Brameczka Alexisa jakby ktoś nie widział http://arsenalist.com/f/2017-18/arsenal-vs-cologne/goaaal-alexis-sanchez-2-1.html
Opublikowano 28 września 20177 l 3 mecze niemieckich druzyn w tej kolejce le i 3 porazki. Lepszego wieczoru nie mozna bylo sobie wymarzyc <wormssucces>
Opublikowano 19 października 20177 l Wyborny skład Arsenalu xD Debuchy Holding Elneny Wilshere Coquelin Walcott Giroud plus jakieś młodziki
Opublikowano 19 października 20177 l Zawsze jak gra ten cały ATLETIK DEBIL BAO, to się zastanawiam kto to ten bao, i czemu go tak nienawidzą w the Hiszpanii
Opublikowano 19 października 20177 l Wyborny skład Arsenalu xD Debuchy Holding Elneny Wilshere Coquelin Walcott Giroud plus jakieś młodziki Ta ławka rezerwowych
Opublikowano 19 października 20177 l Bez kitu, tylko Akpoma kojarzę. Z tych Wengerowych talentów to przypomniał mi się Zelalem który 2 wieku 17 lat chyba wykazywał duży potencjał ale gdzieś przepadł.
Opublikowano 19 października 20177 l Koeman wygląda jakby dziesięć minut temu gdzieś pod mostem się obudził po tygodniu chlania. Coś mu chyba nie służy kariera na wyspach.
Opublikowano 19 października 20177 l Ostatnio zapytany czy Everton jest w kryzysie odparł że "może ja sam jestem w kryzysie". No miewał lepsze okresy w życiu
Opublikowano 19 października 20177 l O (pipi)a, zabrzmiało jak takie ciche wołanie o pomoc... Szkoda chłopa, nie wygląda to ciekawie :/