Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

A Marsylia awansuje po rzucie rożnym, który został przyznany gdy ostatni piłkę dotknął zawodnik Marsylii :reggie: wcześniej jeszcze karnego Salzburgowi nie odgwizdali. Ten VAR to chyba musi wjechać w następnym sezonie.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 428,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano
10 godzin temu, MYSZa7 napisał:

A Marsylia awansuje po rzucie rożnym, który został przyznany gdy ostatni piłkę dotknął zawodnik Marsylii :reggie: wcześniej jeszcze karnego Salzburgowi nie odgwizdali. Ten VAR to chyba musi wjechać w następnym sezonie.

A karny dla Marsylii w 86 min. za zagranie ręką w polu karnym? 

Opublikowano

903517544.jpg.0.jpg

:(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co to było,? xd Ątła miał ciężkie zadanie.  W ogóle co to za stypa na eurosporcie, skąd oni tych lamusów wzięli :[

Opublikowano

Błędy jak w ekstraklapie naszej.

Opublikowano

I jeszcze Payet schodzi xd To już ten Arsenal bardziej by się postawił 

Opublikowano

Może jakby Atletico grało w 8 to Marsylia by coś powalczyła.

Edytowane przez Butt

Opublikowano
12 godzin temu, Yakubu napisał:

No szału nie było, łatwo wygraliśmy to

Byłeś w składzie?

Opublikowano

co tam jakubek, płyn do mycia szyb rok temu przeje,bał i trzeba było zmienić flagę na hiszpanię?

ayyyyyy

Opublikowano

:rotfl: 

Opublikowano

Lmao, kibicuję Atletico od czasów jak jeszcze Ibagaza napierdalał brameczki w football managerze :sir: To już z piętnaście lat będzie :notbad:

Opublikowano

Kibicuję Atleti odkąd Marek Citko strzelił im gola z połowy boiska.

Opublikowano

troche beka, ze madryt bedzie juz niedlugo krolestwem pilki nozej, LE i LM w jednym miescie

Opublikowano

od tego sezonu aby dostac sie do grupy ligi europy trzeba przejsc piec rund eliminacji. Ciekawe na ktorej zatrzyma sie Lech Poznan?:no:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To już w czwartek, najpierw jakieś mało znaczące mecze w dalekiej Rosji, a potem danie główne

Lech Poznan - Gandzasar

Gandzasar Kapan (orm. „Գանձասար“ Ֆուտբոլային Ակումբ Կապան, "Gandzasar" Futbolajin Akumby Kapan) – ormiański klub piłkarski z siedzibą w miejscowości Kapan.

Gornik Zabrze  -  FC Zaria

Zarea Bielce (mołd. Fotbal Club Zarea Bălți /fotbal klub zarea bəlt͡si/) – mołdawski klub piłkarski z siedzibą w Bielcach.

Myślę, że solidarne 1:1 jest w zasięgu, futbol na wschodzie niesamowicie podniósł poziom w ostatnich latach :nosacz2:

Opublikowano

W Lechu jaka bieda, w strojach macron do Europy xd

EMMANUEL-MACRON.jpg

Widocznie Nike nie chciało by kojarzone z wiecznymi niepowodzeniami

Opublikowano

A też czekam na ten mecz, żeby zobaczyć jaki wpiedol lechici dostają.