Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

No wiadomo, Atletico musiałoby ze 4:0 wygrać i wtedy mogliby spokojnie jechać do Liverpoolu po awans.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 425 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Liverpool to wygra, nawet się starać nie muszą, bo nie ma tam godnego rywala.

Opublikowano

Fulham w finale.

w drugim meczu dogrywka, może będzie ciekawie, bo Atletico w końcówce drugiej połowy coś pokazało.

EDIT: finał Atleti - Fulham. zasłużony awans Atletico.

finał będzie zaje,biście ciekawy, 10 drużyna primera division i 12 premiership

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Liverpool to wygra, nawet się starać nie muszą, bo nie ma tam godnego rywala.

Aha.

Opublikowano

jakby nie patrzec to finał LE będzie dużo ciekawszy od LM

Opublikowano

Liverpool zagrał średnio, popełnił jeden głupi błąd i odpadli. Zbyt szybko cofnęli się do obrony po strzeleniu drugiego gola. Niepotrzebnie zdjęto Aqualianiego, grał całkiem dobrze i wszędzie było go pełno. Gerrard kiedyś nie zawodził w trudnych momentach i potrafił wziąć ciężar gry na siebie, tutaj był kompletnie niewidoczny, raz tylko oddał strzał, ale nabił Benayouna. No i widać ewidentny brak zmiennika dla Torres'a, Kuyt grał jako wysunięty i próbował coś tam walczyć, ale to było za mało.

Jestem pewien, że w niedzielę Chelsea ich rozpierdoli. Będą przede wszystkim zmęczeni no i z porażką w pamięci, a zmotywowana Chelsea poradzi sobie spokojnie.

Finał mam nadzieję, że wygra Fulham.

Opublikowano

suma sumarum dobrze sie stalo

W pucharach w 2 finalach mamy przedstawicieli wszystklich najmocniejszych lig

Anglia vs Hiszpania i Niemcy vs Wlochy

Fajnie fajnie, nudna juz byla dominacja Anglikow

Opublikowano

Aquilaniego ściągnęli rzekomo z tego powodu, iż nie wytrzymuje on 90 minut w spotkaniach. Tak przynajmniej mówili komentatorzy, ale ja się tam nie znam jak to z nim było wcześniej np. w Romie. Wydaje mi się, że grał pełne mecze, a po prostu ta wczorajsza rywalizacja była na tak wysokim i szybkim poziomie jeżeli chodzi o pozostawienie zdrowia na płycie boiska, że po prostu nastąpiła zmiana. Generalnie drużyny polskie powinny się uczyć od takiej wczorajszej konfrontacji, bo to jak piłkarze zasuwają po kilkudziesięciu meczach w sezonie to czysta poezja. Nasi są 100 lat za współczesnym futbolem jeżeli chodzi o piłkę klubową, a dokładnie o przygotowanie kondycyjne. Grając z jakąkolwiek z wczorajszych drużyn, czy to Liverpool czy Atletico, przegraliby z kretesem, a przeciwnik zabiegałby ich na śmierć.

Edytowane przez sir_ryszard

Opublikowano

Ale 'nasi' to przegrali z Lewadią nawet, więc euro-azji nie odkryłeś.

Opublikowano

dzisiaj finał. liczę na zwycięstwo Atleti. 20:45 na TV 4

Opublikowano

Ja także liczę na drużynę z Madrytu i mam nadzieję że Forlan coś ustrzeli ; P

Edytowane przez Mango0700

Opublikowano

Ja także liczę na drużynę z Madrytu i mam nadzieję że Forlan coś ustrzeli ; P

Oczywiscie tak bedzie, tez licze na nich chociaz sa z madrytu :D

Opublikowano

No i Forlan ustrzelił <ok>

żenada, że TVP nie emituje tego meczu :| skur.wili się totalnie szmaciarze. Nawet cattenacio puszczali

Opublikowano

pierwsza połowa to wyraźna przewaga Atletico. jak tak w drugiej zagrają to nie mogą tego przegrac

Opublikowano

No "trochę" ich przycisnęli pod koniec. Ja chyba nie oglądne 2 połowy bo mi Sopcasct odmawia posłuszeństwa.

Opublikowano

dogrywka. Atletico gra lepiej chyba, ale Fulham kontruje co chwilę. trzymam kciuki za Wiesniakow! <ok>

Opublikowano

Uwazam, ze to skandal, ze w tegorocznej LM nie bylo zadnej dogrywki, wiec oczekuje tera emocjonujacych karniakow na 11-10 dla Fulham.

Opublikowano

No i Diego ustrzelił 2 gole. Cieszę się z wygranej Atletico(oczywiscie zasłużonej), mecz dosyc dobry choc mialem problemy z ogladaniem.

Opublikowano

ATLETI ATLETI ATLETI ATLETI!!!!!!!!!111111

Club Atletico de Madrid S.A.D. wygrywa LE :D:thumbsup: za(pipi)iście w pełni zasłużenie :potter: jeszcze tylko puchar hiszpanii i po z(pipi)anym sezonie w lidze będe usatysfakcjonowany

teraz można świętowac :)

Opublikowano

Zespol, ktory w LM nie dawal rady cypryjskiej potedze i wygral w Europie ostatecznie 2 mecze na 14 rozegranych (czy co tam pieprzyli ci komentatorzy) wygral EL. Ech. No, ale w sumie kto, powiedzmy po 4-5 kolejce tegorocznej LM, by obstawial, ze w finale zagra Bayern, a EL zgarnie Atletico? Szkoda, ze nie bylo karnych;/