schabek 5 297 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 Oatatnio Lesny podal ze Broz w Legii zarabial 100tys (rezerwowy obronca xD). Kilku kolesi z Dudelange czy jak to sie pisze podobno musialo brac wolne w robocie zeby zagrac z Legia. No to tyle. Dzisiaj Legia przebila mojego Leszka ze Stjarnanem i Wisle z Levadia. Najwieksza kompromitacja w historii pl ekip w pucharach xD piekny wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 No ja się pytam kto następny wyjaśni naszą ligę, no kto? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 105 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 Zaraz nas wypierd.ola z tej imprezy, uefa broni takie zespoły przed wielokrotnym gwałtem. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 Ci pięknie napompowani kibice Legii... Przecież oni przegrali z pół amatorską drużyną. 100 tyś. zł miesięcznie brzmi jak żart. Wyobrażacie sobie poważną firmę która płaci takie pieniądze praktycznie nieefektywnym pracownikom? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 Legijny zapchajdziura przed meczem gotowal sie na konfie ze forma Legii to wina Kowalczyka i Wołosa. Ciekawe co powie teraz frajerzyna. Tfu na niego. Aha, przy niedostaniu sie Legii do LE maja na ł3 dziure w budzecie szeroka na kilkadziesiat mln. Sama sprzedaz Szymanskiego to bedzie za malo Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 Wybacz ale ja średnio z wiedzy kadrowej.Ktory grajek się tak spinał? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 (edytowane) Co prawda nie znam się na zarządzaniu klubem piłkarskim, ale wiele z tego, z czym się zapoznałem, zdaje się sugerować mocno, iż Dariusz Mioduski nie prezentuje dobrego poziomu w tej dziedzinie. Edytowane 9 sierpnia 2018 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 a ktoś się zdziwił tym wynikiem ? Bo ja zarobiłem 500 zł u buka. Przecież Legia jest fatalnie przygotowana, ma fatalną politykę transferową, nie ma trenera od ponad roku. Szatnią rządzą ludzie których nazwiska kończą się na "ić" a głównym zajęciem piłkarzy jest próba wytrzeźwienia przed weekendem. Tu nikt z tego szrotu nie przyjeżdża walczyć o puchary, tylko grać jak najmniej za jak największą kasę. A resztę tygodnia spędzać na swoich sprawach. Opakowaliśmy kilka lat temu kał w sreberko i teraz wszyscy zdziwieni, że śmierdzi coraz bardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 17 minut temu, da$io napisał: Wybacz ale ja średnio z wiedzy kadrowej.Ktory grajek się tak spinał? Trener, chociaz to za duzo powiedziane. Vukovic ktory dzisiaj udawal ze jest trenerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 Panowie, no to trzeba zwijać biznes kurde Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Mioduski na trenera tymczasowego. On ich złapie za mordy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 może do dla Legii dobrze że będą słabo z budżetem. Może zaczną wydawać bardziej rozsądnie i oglądać każdą złotówkę z dwóch stron jak i piłkarzy..... Przecież taki Eduardo nie strzelił choćby bramki a pensje ma pewnie taką jak połowa zespołu z Luksemburga, że nie wspomnę o Jędzy, którego przecież można by było spróbować doprowadzić go do formy a nie oglądać się za jakimś Ormianinem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 10 godzin temu, da$io napisał: Ci pięknie napompowani kibice Legii... Przecież oni przegrali z pół amatorską drużyną. 100 tyś. zł miesięcznie brzmi jak żart. Wyobrażacie sobie poważną firmę która płaci takie pieniądze praktycznie nieefektywnym pracownikom? Ekstraklasa w Polsce cieszy się dużym popytem to jest i kasa. Dziś u mnie na dzielni znowu będą korki, bo tysiące ludzi będą jechać na Lechia - Miedź i tak się kręci biznes. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Co to się wczoraj powyprawiało na meczach naszych drużyn. Legia "Mistrz" Zamknąć polską piłkę. #lewandowskimiałrację Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 2 godziny temu, Kaczi napisał: Przecież taki Eduardo nie strzelił choćby bramki a pensje ma pewnie taką jak połowa zespołu z Luksemburga No 30 tysiecy euro dostaje Eduardo, piłkarze Dudelange ponoć zarabiają 5-6 tysiecy euro w (pipi)ym Luksemburgu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Z Legią jest jeszcze ten problem, że nikt tam nie może sobie pozwolić na powolną odbudowę klubu od podstaw, bo w każdym sezonie liczy się na mistrza. Pierdolnięci kibice zjedliby ich na śniadanie. I tak co roku. Boguś, wróć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Jak tak patrzę z boku to legia jest ciągle w przebudowie. Nie oglądam tego syfu, ale jak widzę skład zespołu na wczorajszy mecz i skład sprzed 2-3 lat to przecież to są inne zespoły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Zawsze w okienkach transferowych 75% graczy to dzbany, którzy zostają sprzedani w okienku następnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Biedny Pazdan, stara mu nie pozwoliła po euro 2016 odejść z Legii xD Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Sprawa z Jedrzejczykiem to tez jest piekny pokaz tego jak legia sama rozyebuje sie od srodka xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Jebany Jędza zarabia 800 tysi, to jest kurwa chore. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Polska liga to niezła strefa komfortu, nie przemęczasz się, guwno osiągasz, a w 2-3 sezony możesz zarobić tyle, że ustawisz 2 pokolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 10 minut temu, Rozi napisał: Jebany Jędza zarabia 800 tysi, to jest kurwa chore. Nie no 200 tys na miecha Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 (edytowane) Rocznie 820 tysięcy zarabia. @areka, no przecież o to właśnie chodzi, ja go o nic nie winię. Edytowane 10 sierpnia 2018 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 10 minut temu, Rozi napisał: Rocznie 820 tysięcy zarabia Ale mówisz o euro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi