Skocz do zawartości

Europa League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

wracam do domu, patrze nie ma w tv meczu, wiec stwierdzam, że sobie kurczaka usmażę. usmażyłem, zjadłem, odpaliłem kompa, patrzę na forumowym śledziku 0:3, (pipi)a wygrywają?? jak to możliwe, dobrze, ale beki nie będzie. następnie odpalam livescore,

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

Ciekawi mnie co napiszą i jak się teraz czują kibice Wisły. Przecież to jest paranoja, żeby Azerzy tak kręcili nimi. Tam tylko Jovanic gra, albo inaczej, wyciąga piłkę z siatki, bo to co obrona robi (świetny jak zawsze Brożek+Kowalski) to jest bardziej żałosne niż gra ludzi po pijaku.

Może Jaga chociaż zagra, bo wyjść i stać na boisku jak Wisła to obciach.

Opublikowano

Wiecie, powiedzial bym jak zwykle, ogladam w sierpniu eliminacje pucharow w wykonaniu polskich patałachow i mam juz pewnosc, ze to kolejny sezon, w ktorym nie bede ogladal polskiej pilki

Jaka to za(pipi)ista oszczedosc czasu

Opublikowano

Bo macie złe podejście. Należy na poważnie uświadomić sobie, gdzie jest nasze miejsce w europejskiej piłce i w związku z tym cieszyć się każdym zwycięstwem nad drużynami litewskimi, azerskimi i gruzińskimi. Trzeba zrewidować nasz potencjał, przestać żyć wynikami sprzed dekady i cieszyć się ewentualnym wystepem jednej z druzyn w fazie wstępnej Pucharu Europy, a nie wiecznie marzyć o Lidze Mistrzów, do której awansujemy tylko, nie oszukujmy się, w przypadku najprawdziwszego cudu.

No.

A Wy co roku z tą samą śpiewką: niby świadomi poziomu polskich drużyn, a jednak w przypadku porażki wielce zaskoczeni i rozeźleni. I tak w kółko.

Opublikowano

Bo macie złe podejście. Należy na poważnie uświadomić sobie, gdzie jest nasze miejsce w europejskiej piłce i w związku z tym cieszyć się każdym zwycięstwem nad drużynami litewskimi, azerskimi i gruzińskimi. Trzeba zrewidować nasz potencjał, przestać żyć wynikami sprzed dekady i cieszyć się ewentualnym wystepem jednej z druzyn w fazie wstępnej Pucharu Europy, a nie wiecznie marzyć o Lidze Mistrzów, do której awansujemy tylko, nie oszukujmy się, w przypadku najprawdziwszego cudu.

No.

A Wy co roku z tą samą śpiewką: niby świadomi poziomu polskich drużyn, a jednak w przypadku porażki wielce zaskoczeni i rozeźleni. I tak w kółko.

bo niektorzy sa kibicami..a pilka jest nieprzewidywalna :)

Opublikowano

Im szybciej odpadniemy, im wiecej przegramy teraz, tym wieksza szansa dla polskiej pilki w przyszlosci. Im szybciej poczujemy dno, tym szybciej bedzie sie od czego odbic, poprzez rozpizdzenie tego wszystkiego.

Opublikowano (edytowane)

no Jaga ładnie, ale honoru polskiej poiłki to nie ratuje ;P

edit: karny bedzie, chyba, nie rozumiem po grecku

edit2: tak jednak karny, (pipi)a z kapelusza jak chuy, nie było faulu

edit3: 2:2, muszą strzelic to awansują

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

HAHAHAHAHAHA TOCZYMY BEKE Z WISLY ! No to Henio utopil kolejny zespol, nie ma co klasowy trener, pewnie jutro wyleci. Beke mialem straszna, akurat bylem na wycieczce ze znajomymi, kumpel mi pisze esa "1:0 dla azerow", minely z 5 minut "3:0" hahaha malo ze smiechu z auta nie wypadlem :potter:

Opublikowano (edytowane)

Del Piero piękna bramka. Losowanie nast. rundy jutro?

Edytowane przez Gość