Opublikowano 16 września 201014 l RUDNEVSSSSSSSSSSSSSSS KOLEJORZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Czekam na hejterów. Jutro za garażami ustawka
Opublikowano 16 września 201014 l To borussia będzie miała nowego napastnika. Albo powiedzą, że dostali "nie tego" lewandowskiego.
Opublikowano 16 września 201014 l nie no brameczki Del Pierożka i Rudnevsa pierwsza klasa. Del Piero stara szkoła, szkoda, że coraz mniej takich gra
Opublikowano 16 września 201014 l Byłoby lepiej gdyby nie ten "świetny" bramkarz . Robi dwa kroki do piłki i wraca... Edytowane 16 września 201014 l przez Wallerot
Opublikowano 16 września 201014 l Gdyby nie Krzyś, to by nie miał kto bronić, więc zamilcz łaskawie. (pipi), nie mogę uwierzyć KOCHAM POLSKA KOCHAM ARTJOMS :* HAHHAA, Boniek mnie rozpierdala z tymi przepychankami z Platinim Kozak
Opublikowano 16 września 201014 l Atletico Madryt zwaliło mi kupon. Od dzisiaj nimi gardzę i będę hejtował.
Opublikowano 16 września 201014 l Rundevs mi kupon za(pipi)al, ale za taka brame jestem sklonny mu wybaczyc , na Bulgarskiej w nastepnym meczu bedize sie dzialo, tylko niech obrona sie ogarnie troche, bo w 2 polowie nie wygladalo to najlepiej
Opublikowano 16 września 201014 l Dawac wszystkich pokolei do Poznania. Chociaz kibicem Lecha nie jestem, widok wypelnionego po brzegi stadionu w Poznaniu bedzie symbolicznym wydarzeniem
Opublikowano 16 września 201014 l Ło kierwa do tej pory jestem w szoku, raz z bramki Rudnevsa, dwa, ze gdyby nie najgorszy ever mecz Arboledy to Lech by to wygrał. Szkoda, że nie było Buricia, Krzysiu boczna fryzura dzis mega niepewny przy dosrodkowaniach.
Opublikowano 16 września 201014 l Wy jakąś szajbę macie z tym Arboledą. Jakiś inny mecz oglądaliście. Przecież dwa pierwsze gole to jest ewidentnie wina Kotorowskiego. Trzeci też mógłby nie paść, gdyby ktoś dobry stał w bramce. Kotorowski totalnie spieprzył Lechowi zwycięstwo. Arboleda? Miał słabe momenty, ale parę razy uratował Lechitom skórę. Serio, załóżcie okulary jak macie wadę wzroku, a później piszcie swoje wywnętrznienia na forach.
Opublikowano 16 września 201014 l Swoj swojego broni. Nie jestes obiektywny w tej kwestii i twoj komentarz nie moze byc w tym przypadku brany pod uwage.
Opublikowano 16 września 201014 l A kto przy pierwszej bramce dla Juve nie trafil glowa w prosta pilke ? Kotor to zawalil tez, ale glownie druga bramke, przy pierwszej wina Manu ewidentna.
Opublikowano 16 września 201014 l Jeden mi mówi, skąd pochodzę, drugi - jakiego jestem koloru, jeszcze inny obwinia Arboledę za remis Lecha. Futbol naprawdę ogłupia.