Skocz do zawartości

Europa League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RUDNEVSSSSSSSSSSSSSSS

KOLEJORZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Czekam na hejterów. Jutro za garażami ustawka :whistling:

Opublikowano

To borussia będzie miała nowego napastnika.

Albo powiedzą, że dostali "nie tego" lewandowskiego.

Opublikowano

Gdyby nie Krzyś, to by nie miał kto bronić, więc zamilcz łaskawie.

(pipi), nie mogę uwierzyć :D KOCHAM POLSKA KOCHAM ARTJOMS :*

HAHHAA, Boniek mnie rozpierdala z tymi przepychankami z Platinim :D Kozak :D

Opublikowano

Rundevs mi kupon za(pipi)al, ale za taka brame jestem sklonny mu wybaczyc :), na Bulgarskiej w nastepnym meczu bedize sie dzialo, tylko niech obrona sie ogarnie troche, bo w 2 polowie nie wygladalo to najlepiej

Opublikowano

Ło kierwa do tej pory jestem w szoku, raz z bramki Rudnevsa, dwa, ze gdyby nie najgorszy ever mecz Arboledy to Lech by to wygrał. Szkoda, że nie było Buricia, Krzysiu boczna fryzura dzis mega niepewny przy dosrodkowaniach.

Opublikowano

Wy jakąś szajbę macie z tym Arboledą. Jakiś inny mecz oglądaliście. Przecież dwa pierwsze gole to jest ewidentnie wina Kotorowskiego. Trzeci też mógłby nie paść, gdyby ktoś dobry stał w bramce. Kotorowski totalnie spieprzył Lechowi zwycięstwo. Arboleda? Miał słabe momenty, ale parę razy uratował Lechitom skórę. Serio, załóżcie okulary jak macie wadę wzroku, a później piszcie swoje wywnętrznienia na forach.

Opublikowano

Jeden mi mówi, skąd pochodzę, drugi - jakiego jestem koloru, jeszcze inny obwinia Arboledę za remis Lecha. Futbol naprawdę ogłupia.