Opublikowano 21 października 201014 l Szkoda ze Lech nie umie rozegrac pilki, tylko po 2 podaniach ja traca . EDIT- Po meczu =D Edytowane 21 października 201014 l przez gork
Opublikowano 21 października 201014 l The Adebayor Show Edytowane 21 października 201014 l przez Junkhead
Opublikowano 21 października 201014 l The Adebayor Show ciąg dalszy.Silva skubany co dograł. Edytowane 21 października 201014 l przez Junkhead
Opublikowano 21 października 201014 l Cieszmy się chociaż z tego, że Juventus zremisował 1-1 z Red Bull'em .
Opublikowano 21 października 201014 l Kur.wa, polska drużyna strzeliła bramkę wiceliderowi Premiership :o
Opublikowano 21 października 201014 l Kur.wa, polska drużyna strzeliła bramkę wiceliderowi Premiership :o Mysle, ze ta mysl bedzie im towarzyszyc najblizszy tydzien, lece obstawic Gornik na niedziele.
Opublikowano 22 października 201014 l lech zagrał niezłe spotkanie. Aż przecierałem w pierwszej połowie oczy, ze Lechici wytrzymuja tempo narzucone przez citizens. w drugiej City grało wolniej, taktyczniej a Lechowi brakło sił by nacisnąć.
Opublikowano 22 października 201014 l Lech znowu przegrał. Czemu mnie to nie dziwi? Bo nie oglądałeś meczu i (pipi) wiesz? A może dlatego żeś Kibic ze StolYcy i po prostu zazdrościsz Kolejorzowi gry w LE? :potter: Ładne spotkanie było, w drugiej połowie Kolejorz dawał radę. Śmiem twierdzić że gdyby nie postawa Adebayora, to była olbrzymia szansa na ugranie remisu [choć między bogiem, a prawdą równie dobrze mogło się skończyć na 4-1 [raz wjechali w obronę jak w masełko]. Fajnie że Juve ugrało AŻ remis Borussia też, nawet Lewy coś tam raz widziałem ładnie strzelił [ofkoz nie żeby od razu w światło bramki ] Aha, no i Ci angielscy "kibice". Zabawne, że pomimo 3000 gardeł to Nasze 2000 było słychać na obiekcie :potter: