Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 430,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Szkoda ze Lech nie umie rozegrac pilki, tylko po 2 podaniach ja traca :/ .

EDIT-

Po meczu =D

Edytowane przez gork

Opublikowano

The Adebayor Show

Edytowane przez Junkhead

Opublikowano

Niestety Manchester gra w inna dyscypline niz Lech :/

Opublikowano

Red bull wygrywa. Chociaz to dobre.

Opublikowano

Jaka bramka =D

Opublikowano

Gubią się!!! Mamy ich!!!

Opublikowano

The Adebayor Show ciąg dalszy.Silva skubany co dograł.

Edytowane przez Junkhead

Opublikowano

Cieszmy się chociaż z tego, że Juventus zremisował 1-1 z Red Bull'em :thumbsup:.

Opublikowano

Kur.wa, polska drużyna strzeliła bramkę wiceliderowi Premiership :o

Opublikowano

Kur.wa, polska drużyna strzeliła bramkę wiceliderowi Premiership :o

Mysle, ze ta mysl bedzie im towarzyszyc najblizszy tydzien, lece obstawic Gornik na niedziele.

Opublikowano

Lech znowu przegrał. Czemu mnie to nie dziwi?

Opublikowano

lech zagrał niezłe spotkanie. Aż przecierałem w pierwszej połowie oczy, ze Lechici wytrzymuja tempo narzucone przez citizens.

w drugiej City grało wolniej, taktyczniej a Lechowi brakło sił by nacisnąć.

Opublikowano

Lech znowu przegrał. Czemu mnie to nie dziwi?

Bo nie oglądałeś meczu i (pipi) wiesz? A może dlatego żeś Kibic ze StolYcy i po prostu zazdrościsz Kolejorzowi gry w LE? :potter:

Ładne spotkanie było, w drugiej połowie Kolejorz dawał radę. Śmiem twierdzić że gdyby nie postawa Adebayora, to była olbrzymia szansa na ugranie remisu [choć między bogiem, a prawdą równie dobrze mogło się skończyć na 4-1 [raz wjechali w obronę jak w masełko].

Fajnie że Juve ugrało AŻ remis ;)

Borussia też, nawet Lewy coś tam raz widziałem ładnie strzelił [ofkoz nie żeby od razu w światło bramki ;) ]

Aha, no i Ci angielscy "kibice". Zabawne, że pomimo 3000 gardeł to Nasze 2000 było słychać na obiekcie :potter: