_lukas_ 1 685 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Eeee. Stona, że Ci się cche iść na ten mecz. Zimno będzie i w ogóle. W domku ciepełko, piwko itd. Zawsze możesz oddać bilet mi :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 No chłopaki dzisiaj meczyk. Trzeba się zacząć modlić o ten remis Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jakaś stacja zamierza transmitowac ten mecz, czy znowu będę musiał oglądac w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 TV4 , w końcu to polszmat 1X , nie ma bata żeby było inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Tv 4 transmituje mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Albo Polsat Futbol. Tak wiem, że to ma jakieś 10 osób w Polsce 1-1 i będzie nerwowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ja tam obstawiam 2:1 dla naszych. Już niedługoo... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Skład Lecha: Kotorowski - Wojtkowiak, Bosacki, Arboleda, Henriquez - Injać, Djurdjević - Peszko, Stilić, Kriwiec - Rudnevs No (pipi)...Wojtkowiak za kikuta Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kuno Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jeśli temp. spadnie do -15 piłkarze Juve nie wychodzą na murawe (bo mogą) i nie ma meczu dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ta wlasnie tez ogladalem, mysle, ze jednak wyjda, chyba, ze chca przyjechac tu za tydzien, a wtedy moze byc jeszcze gorsza pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kuno Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 No zobaczymy czy włosi to gracze z gochones czy zwykłe puty. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 (edytowane) Ta wlasnie tez ogladalem, mysle, ze jednak wyjda, chyba, ze chca przyjechac tu za tydzien, a wtedy moze byc jeszcze gorsza pogoda. Mecz w takim razie odbył by się jutro. Tak jest zazwyczaj gdy jakieś spotkanie jest przekładane. Ale to Uefa decyduje czy się mecz odbędzie czy nie. No mogli by odmówić wyjścia i podarować walkowera Edytowane 1 Grudnia 2010 przez lukas1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Przed chwila mowili w studiu, ze moga odmowic gry przy tak niskiej temperaturze <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Nic takiego nie ma miejsca. Meczyk na szczęście się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 1-1 i będzie nerwowo. Tak jak mówiłem. 1-1 i w końcówce się tylko modliłem o ten gwizdek... Ale dzięki Bogu się udało. Kolejorz znowu ratuje honor polskiej piłki kopanej... A Rudnews jeszcze parę takich meczów i doczeka się pomnika w Poznaniu Każdy z nas to wie, co w życiu liczy się... Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 nosz kuuuuuurwa, a wiec kolejne 4x wpierdol jeszcze tej jesieni ;/ Będzie przynajmniej wymówka dlaczego Lech nie strzelił bramki w tegorocznej edycji LE. Juventus Man City Salzburg Lech Ale kara bedzie Piękne mecze z autobusem w polu karnym się nam szykują No to można zacząć obstawiać ile strzałów celnych na bramkę odda Lech w 6 spotkaniach. Myślę, że Lech ma szanse na awans. Edit: Sorry, miało być do tematu "JOKES". Panie i Panowie, przedstawiamy Lech - Juventus 0-3 widzow 40 000 Lech - Manchester City 0-4 Widzow 40 000 Lech - Red Bull 1-0 Widzow 40 000 Jak juz mamja odpadac w grupie to fajnie ze z takimi zespolami Przynajniej dobra kase za bilety przytula Lech ma po jablkach ehh Mecze Juve sledzę od dawna i moge pocieszyc fanów Lecha, że są w stanie zremisowac u siebie, moze na wyjezdzie, choc okienko transferowe jeszcze jest otwarte i nie wiadomo czy Juve się wzmocni. O Salzburgu nie wiem nic, ale sa raczej w zasięgu, można liczyc na wygraną u siebie. Najgorzej będzie z Man City, stawiam na jakis progrom w stylu 3:0 w domu. Klasyfikacja koncowa bedzie pewnie wygladala tak City Juve Red Bull Lech Groclin zremisowal z Man City to i Lech moze :potter: A tak na serio to slabo. Mogliby trafic latwiejsza grupe i pozdobywac jakies punkty UEFA dla polskich druzyn. Pod wzgledem finansowym dla wladz Lecha to tez srednio, bo o ile sie nie myle, z Juve i MC mecz w Polsce odbedzie sie na tym prowizorycznym stadionie na 15 tys widzow (no, ale nie wiem i nie chce mi sie sprawdzac). No chyba, ze odpowiednio podbija cene :potter: Nie mówcie, że naprawdę wierzycie, iż Lech z taką grą jaką prezentuje ma jakiekolwiek szanse z którąś z drużyn z grupy A? Nie okłamujmy się, gdzie poziom jakiejkolwiek polskiej drużyny, a gdzie poziom takiego Juve. W obecnych czasach nie ma słabych w Europie podobno, ale i tak piłkarzom z Turynu, Salzburga i Manchesteru wystarczy, że zwyczajowo pobiegają do ostatniego gwizka , w normalnym tempie, gdzie piłkarze Lecha zwijają się po 60 minutach gry ze skurczami. Wiem, wiem, 5 zawodników jak dojdzie z podstawowego składu to będzie lepiej. Ja liczę na niespodzianki, może uda się Kolejorzowi urwać punkty potentatom. Jeżeli chodzi o Juventus to myślę, że zdominują pierwszy mecz. Szczególnie groźny będzie pewnie Del Piero. Spokojnie strzeli jedną lub dwie bramki. Oglądałem wczoraj ich mecz i widać, że tam gdzie polscy piłkarze mają problemy tam oni pokazują klase. Przyjęcie piłki, kontrola tejże, przerzuty na drugą stronę boiska. Man City to taka niewiadoma. Równie dobrze mogą zlekceważyć Lecha i po szybkim golu strzelonym przez Kolejorza rzucić się do nerwowej gry. Tu jest szansa na kontry Lecha. O Salzburgu najmniej wiadomo, oprócz tego, że ma całkiem konkretne pieniądze i kilku starszych zawodników w składzie ( chyba Angel, były piłkarz Aston Villi ). Jesteśmy kopciuszkami w sumie, Zieliński najlepszym trenerem nie jest, ale przy odpowiedniej współpracy i zaangażowaniu myślę, że MOŻE, MOŻE się udać awansować kosztem np: Starej Damy. [hehe, i on ma bana ] BTW: Miejsce 3 premiuje awansem drużynę w jakichkolwiek okolicznościach? No i Lech odpadł z ligi europejskiej Fajnie, przynajmniej efektowne wpier/dole będą. Ciekawe czy z tym śmiesznym składem Lech będzie próbował grać z kimkolwiek otwartą piłkę czy strateg Zieliński ustawi autobus w bramce od pierwszej minuty. Co by nie było wiem jedno - będzie śmiesznie. <wozi się po forumku> HA! Hejterzy AWANSSSSSSSSSSSSSSSSS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 (edytowane) Jeżeli stona pousuywał posty to aż mi szkoda słów: / [Tak, usuwałem posty jak byłem na stadionie, z mojej ultranowoczesnej fotokomórki. Szkoda słów, że dajesz się tak łatwo komuś podpuścić] /Stona Meczyk bardzo ciekawy, ale nie ma co ukrywać, Juve było dużo lepsze i gdyby nie śnieg wynik meczu byłby całkiem inny. Btw co robił kikut na boisku ? Przecież poziom jego gry jest całkowicie nie na LE, chłopak niewiele umie. Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Lech też miał kilka okazji żeby podwyższyć. A Kiki wypracował sobie ładną sytuację sam na sam [którą z(pipi)ał :F ]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Hahaha sytuacja Kikuta mnie rozwaliła na łopatki - na powtórce było widać, że od momentu wyjścia za obronę nawet nie spojrzał na bramkę, wzrok na piłkę jak szpak w pi.zdę i j*b przed siebie :potter: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Pewnie jej o stopera chodziło Ja w jakieś dobre transfery nie wierzę, ten zarząd to @#%!% i coraz bardziej mam ich dość. Temat jest o LE więc uskuteczniajmy może transfery w temacie o Lechu [przeniosę tam posty jak mi się uda:F ]. Dziś Borussia ograła Lwów 3-0. Z ciekawych rzeczy to .. Lewy cały czas potrzebuje miliona sytuacji żeby strzelić bramkę Kibice Karpat to ładne hardkory, przez pół meczu dopingowali zespół topless Co by nie mówić, i tak tylko ich było słychać. Ach, ten Słowiański styl darcia mordy Dużych niespodzianek nie było. Lech, jeśli zajmie 2 miejsce, to będzie grał z kimś z LM, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 To bedzie losowany do zwyciezcow grup i druzyn z LM. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Klik Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Borussia odpada Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Podobno Piszczek się nie popisał... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Gardzę sevillą. Kiedy na zegarze wybiła 60 minuta to zaczęli grać na czas. W pewnym momencie dwóch bambusów się położyło na ziemi i niby skurcz. No rozpier.doliłbym karabinem maszynowym dosłownie. Z doliczonych 5 minut grano może 2, bo Palop sobie złapał piłkę do ręki i nie oddawał, a sędzia zareagował tylko żółtkiem. Generalnie sędzia dawał dupy raz za razem. Z Polaków tylko przyzwoicie grał Piszczek, choć i ten zawalił bramkę. Kuba jeździec bez głowy, a Lewy niewidoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi