Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

No i taka jest potega Bundesligi. Zespol, ktory leje wszystkich w lidze nie potrafi nawet wyjsc z grupy EL.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 426,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

A zespół walczący o utrzymanie rozwala Lyon i Benfikę w LM. Cóż, brak doświadczenia. Borussia to młodziki, poza Barriosem, Błaszczykowskim i Schmelzerem każdy piłkarz ma góra 22 lata. Brakuje im wyczucia, ale byli o włos od awansu i w przyszłym roku na pewno czekają nas ciekawe, ładne mecze Ligi Mistrzów z ich udziałem.

Opublikowano

Pojęcie "w przyszłym roku na pewno" nie istnieje we futbolu.

Opublikowano

E polszmatu nie stać bylo wysłać komentatorów do Salzburga :( Ewentualnie Borek się naje.bał wczoraj i nie ma siły.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Hahaha, Kiboli Lecha więcej niż byczków XD

"za Lechem przemierzamy cały światttttttt"

Mega :D

kolejorz.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

0-1 !!!!!!!!

Semir Stilic :wub:

Opublikowano

ale Kotor przyfarcił teraz xD

"zero skilla, sam fart"

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że cały czas 0-1 :D

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że musieli nieźle zapłacić, żeby żaden z 5 sędziów nie uznał bramki dla Bulla :potter:

Opublikowano

liniowy dostał lodówkę ? :P

Opublikowano

O to wczesnie zaczeli. Wlasnie wlaczylem, ktos mi moze powiedziec czemu Borek i Kolton komentuja ten mecz w toalecie?

Opublikowano

Haha :thumbsup: Obso właczyli ich w jakiejś 15 minucie, najpierw był komentarz ze studia, potem przez 5 minut słychać było rozmowy poza ekranem "ej to już teraz? - nie - ok, ok za 5-4-3-2-1".

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

I kastę redbulla, bo w spalonych z kapelusza jest 1-1. Na początku meczu u nas się dopatrzył.

A Kołtun jak zwykle za(pipi)ał że gra Kolejarz.

Chyba mu się imprezy pomyliły XD

Opublikowano

@Gwiazdor

Raczej nie.

W dniu 16.12.2010 o 18:46, Bartg napisał(a):

Juve 1:0 :potter:

:dance:

Opublikowano

@robaczek raczej tak

a poza tym oni strzelili gola, a Peszko nie. co nie zmienia faktu, że jest 1:0, a Kotorro przyfarcił

edit: Obraniak strzelił

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Zabili Manuela :(

I zmartwychwstał nasz Czarny Jezus :potter:

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Szkoda, ze Juve jak zwykle zremisowalo. :down:

Opublikowano

Ajajaj, a była duża szansa na pierwsze miejsce w grupie, co nie zmienia faktu, że Kolejorz zakończył fazę grupową dobrym akcentem. Ładnie wygląda grupa śmierci. Drugie miejsce za Manchesterem City z takim samym dorobkiem punktowym, to o czymś świadczy. Przy części akcji pod bramką Lecha się zakotłowało, ale wyszliśmy z nich pozytywnie, nie tracąc żadnej głupiej bramki.

Edytowane przez Mefi23