Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

Zabawne, bo ja właśnie oglądam Cafe Futbol :potter:

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 430,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Martwią się ubytkami w obronie, wierzą w Możdżenia, szydzą ze Ślusarskiego :) To tak w skrócie ^^

Opublikowano

I tym, że nie ma ktoś na środku grać, oglądałem w niedziele to lepiej wiem!

Niby Możdżeń, że szansa dla niego, też tak sądzę, po tym oknie w City wszystko jest u niego możliwe :D

Opublikowano

Jak nie ma. Całą poprzednią rundę tak graliśmy. Injac - Djuka(Kriwets, ewentualnie Możdżen albo Wołąkiewicz).

Coś czuję w kościach, że Vojo w debiucie bramkę strzeli :thumbsup:

Opublikowano
  • Autor

Skład na Bragę

Bramkarze: Krzysztof Kotorowski, Jasmin Burić

Obrońcy: Seweryn Gancarczyk, Ivan Djurdjević, Manuel Arboleda, Bartosz Bosacki, Hubert Wołąkiewicz, Marcin Kikut, Luis Henriquez, Marcin Kamiński

Pomocnicy: Jakub Wilk, Dimitrije Injac, Jacek Kiełb, Siergiej Kriwiec, Semir Stilić, Mateusz Możdżeń

Napastnicy: Artjoms Rudnevs, Bartosz Ślusarski, Vojo Ubiparip

A jednak Injac zagra?

Opublikowano

Mhmm pogoda miod, dobry mecz bedzie :confused:

No raczej bedzie !

Trener Lecha postanowił obiec ziemię dookoła i zaskoczyć rywali od drugiej strony. Na skrzydle zamiast Jacka Kiełba Bartosz Ślusarski, który tak znakomicie poczynał sobie jesienią w Cracovii. Na lewej obronie z kolei zamiast Luisa Henriqueza Seweryn Gancarczyk, którego umiejętności gry w śniegu są powszechnie znane.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano
  • Autor

1 połowa bez szału , bez składu i ładu. I ciężko to zrzucić na barki pogody.

Opublikowano

Przyznac trzeba, że w pierwszej połowie wiało starą kupą. W drugiej ta atmosfera może się jedynie zagęścic. Ewentualnie może padnie jakaś bramka po stałym fragmencie gry.

Ślusar :good:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Dawać ze 3 napastników do przodu i niech kopią w ich kierunku, może coś się urodzi.

Opublikowano

Transmisję z meczu w Poznaniu jak zwykle sponsoruje niewidzialna piłka

Opublikowano

Generalnie grajac w Fife zauwazylem, ze pomaranczowa pilke chu.a widac na sniegu jak jest sztuczne oswietlenie :P

Opublikowano

Może jakoś im się uda fuksem awansowac. Nie wiem jak wy, ale bramkę na spokoju oglądałem, spodziewając się raczej strzału w bramkarza. Imo strzał Rudevsa wyglądał jakby się od lewandowkiego uczył, głowa w dół i strzał byleby w kierunku bramki poleciało. Fuksem sito strzelił.

Opublikowano

no fuksem bo tak sie nie strzela...

chu.jowy mecz Lecha (najgorszy w le ) ale ważne 3 pk- za co brawo dla teamu. Jest szansa na awans.

Opublikowano

w sensie zwycięstwo

Edytowane przez Orson

Opublikowano

No na wyjeździe wypadałoby coś zagrać, mam nadzieję, że pomysł ze Ślusarskim na lewym skrzydle już nie przejdzie.

Opublikowano

(...)Fuksem sito strzelił.

Już się zaczyna.

Fuksem strzelił.

Fuksem wygrali.

W ogóle to Braga ma w (pipi)e LE i pewnie rezerwowym składem grali.

Sędzia był z Rosji, to pewnie źle sędziował i był pijany.

Śnieg padał i było zimno.

Nie było widać pomarańczowej piłki w TV [bo live było ją widać b.dobrze].

Komentarz też pewnie słaby.

No i mecz leciał na TV4.

W ogóle to komu ta LE potrzebna.

Itd. Itp. Etc.

My wygrywamy, a hejters gona hejt tak czy srak :potter:

Co zrobisz jak nic nie zrobisz?

Opublikowano

Jak będą grali z Liverpoolem to może włączę.

Opublikowano

Ku.rwa Rangers przeje.bali mi kupon za piątaka na 232 zł, a wsio ładnie weszło, to Rangersi musieli ku.rwa w tej przedostatniej minucie stracić gola. Powinni im tą ligę zamknąć, nic nie warta.

Opublikowano

To nie włączysz bo będą grać ze Sparta Praga.

Opublikowano

Nawet jak nie włączysz to nikt na tym nie straci :P

To jak się strzela, jak tak się nie strzela ? Villa Arsenalowi strzelił podobną...

Mam nadzieję, że Gancarczyk tym meczem zamknął sobie szansę na grę w pierwszej 11 :verymad:

Ogólnie nie ma się jeszcze czym podniecać( No może faktem, że jako pierwszy klub od 20 lat potrafiliśmy wygrać mecz na wiosnę w europejskich pucharach) ale wszystko rozstrzygnie się za tydzień w Portugalii :potter: