Opublikowano 24 lutego 201114 l Po co oni krzyczą "strzelcie (pipi)om gola" ? Kosę mają z Bragą ? W Poznaniu to samo było Ooooooo, dwazejro. Wszystko wraca na właściwe tory. Liverpool, taaaa Idealne podsumowanie. "PO CO" pasuje bardzo czesto do zachowan tych niebieskich chlopcow
Opublikowano 24 lutego 201114 l Jako że ostatnio oglądałem mecz Polska-Norwegia, a wcześniej mecze Lecha w fazie grupowej, stwierdzam, że strzelanie przypadkowych bramek po desperackich atakach to nasza polska specjalność. Braga też o tym wie i z każdą minutą widać, jak zaczyną robić w pory ze strachu. Będzie dobrze!
Opublikowano 24 lutego 201114 l No byla desperacka akcja ale Artur obronil strzal Rudnevsa. I poprzeczka lol. Edytowane 24 lutego 201114 l przez Bartg
Opublikowano 24 lutego 201114 l Nie no puchar polski to juz 2 marca sie zakonczy dla Lecha z taka grą
Opublikowano 24 lutego 201114 l cóż...szkoda bo rywal był bardzo blisko, ogromne jednak brawa dla lechitów za całokształt LE!!!!
Opublikowano 25 lutego 201114 l najgorszy mecz sezonu mam nadzieję, to co pokazali to zakrawa na kpinę. Ostatnie 5 minut to i ja mogę biegać i strzelać w poprzeczki. Żenada i brak koncepcji. Smutno mi i idę spać Teraz cała nadzieja w tym, ze się chopaki zepna na ligę i puchar, bo tyko to im zonstalo. FCK
Opublikowano 25 lutego 201114 l Obiektywnie trzeba jednak stwierdzic, ze to Braga zasluzyla na ten awans. Lech gral bardzo chaotycznie, zagrozenie stwarzal tylko po przypadkowych akcjach. Zgadzam sie tu z Koltoniem, ze mistrz Polski nie powinien grac tylko i wylacznie dlugimi podaniami do przodu. Ale i tak ogolnie to oczywiscie trzeba pozytywnie ocenic wystep w pucharach. Teraz niech sie wezma do roboty w lidze, zeby w nastepnym sezonie mial nas kto reprezentowac godnie.
Opublikowano 25 lutego 201114 l No ten mecz to była jedna wielka porażka. Zero pomyślunku, zero jakichś przemyślanych akcji, Stilic w napadzie o.O WTF? Tak jak za(pipi)iście sobie radzili w fazie grupowej, tak teraz, z łatwiejszym przeciwnikiem pokazali że jeszcze dużo nam brakuje do dobrej gry w europejskich pucharach.
Opublikowano 25 lutego 201114 l Chciałem oglądać Lecha Poznań, a nie zespół z 3 ligii. Mogło się do nas uśmiechnąć szczęście w samej końcówce, ale tylko pokazało twarz i zniknęło. Wszystko, co związane z Ligą Mistrzów jest od naszych zespołów lepsze. Pokonaliśmy Man. City a Bragi nie mogliśmy? Wciąż tego nie mogę pojąć.
Opublikowano 25 lutego 201114 l No tak, Bakero tez zaszalal z tym ustawieniem... Ale z 2 strony, jak sie nie ma skrzydlowych, a kupuje 8 srodkowego pomocnika to tak to pozniej jest. Z pustego to i Napoleon nie wypije
Opublikowano 25 lutego 201114 l Wilk to jakieś nieporozumienie,on nic nie potrafi Edytowane 25 lutego 201114 l przez Ader
Opublikowano 25 lutego 201114 l Mam złe przeczucia, że ten sezon jest stracony. Niebawem się okaże, że odpadamy z Pucharu Polski, a straty do 3 miejsca nie odrobimy. Wszystkie gwiazdki odejdą i zapomną o Kolejorzu. Rozpoczniemy od zera, budując nowy zespół. Obym się mylił.
Opublikowano 25 lutego 201114 l Autor i Reiss wróci. Dopoki przerwy miedzy rundami beda tak dlugie to nie ma co marzyc o podboju eurpy na "wiosne". Smutne to.
Opublikowano 25 lutego 201114 l Jak widać po ostatnich miesiącach nie ma u nas warunków na granie do połowy grudnia czy od końca stycznia.
Opublikowano 25 lutego 201114 l No, wczorajszy mecz pokazał, że klub z Wielkopolski najlepsze partie rozgrywa gdy murawa przykryta jest grubą warstwą śniegu. Na zielonej trawce wiedzie mu się zdecydowanie gorzej. PS: Stona, jaki z Ciebie cenzorek. Boli? Edytowane 25 lutego 201114 l przez Maiden
Opublikowano 25 lutego 201114 l Zabolało by Ciebie, gdybym uznał to co zrobiłeś za "3. Należy unikać postów nie wnoszących nic do dyskusji. Jeśli chcesz tylko komuś przytaknąć, to lepiej nic nie pisz." A Lech akurat w tym spotkaniu w Bradzie nie pokazał nic. Zagrali okropne spotkanie i pewnie gdybym nie miał dobrego towarzystwa podczas meczu, to bym sobie oglądanie tego czegoś darował. Z tym że mecze Lecha w LE , to na szczęście nie tylko ostatni mecz z Bragą, ale też b.dobre spotkania w fazie grupowej. edit. Skończ już te personalne pojazdy. Edytowane 25 lutego 201114 l przez Stona