Gość Ofsajd Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 3-1. Grecja zdobyła w 04 ME. Jaki to ma związek, nie wiem. Tyle to ja wiem, myślałem że coś innego mu Ci grecy zrobili... Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 GOOOOOOOOOOO (dwie minuty później) ol Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Łooo (pipi)aaa ale brama 3-2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 No już, już. Sebek odprawia kolejny wyspiarski klub. Cytuj Odnośnik do komentarza
polaki899 32 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Strzał życia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Wracamy do gry part II Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Dobry mecz. Traktorzyści ze Szkocji zasługują na to, żeby odpaść. A kibice Śląska rządzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 No już, już. Sebek odprawia kolejny wyspiarski klub. To nie ten Sebek. Po Dudku bym się czegoś takiego nie spodziewał, chociaż koleś był bohaterem w ostatniej kolejce II ligi, dając wtedy Śląskowi awans, o ile dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 ja je.be, kelemen man of the match Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 No jednym okiem oglądam, a widziałem jak ktoś go maca. Zresztą co za różnica Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Brawo Śląsk! Nie wierzyłem, po dwóch bramkach skreśliłem Gratuluję. A Lenczyk jest świetnym taktykiem, po raz kolejny to pokazał. Kibice Śląska świetny doping, choć te wulgaryzmy mogli sobie darować ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Co za mecz, co za gole. Co za wieczór na wiosce - w tym samym czasie otwarcie Nowych Horyzontów, młodzi koszykarze w Orbicie wygrywają pierwszy mecz w Mistrzostwach Europy, a piłkarski Śląsk pierwszy raz od 29 lat wygrywa w europejskich pucharach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 (edytowane) "Coście tak cicho !? Hej, (pipi) coście tak cicho!?" Jest beka ze szkotów. A tak się pluli, że awansują. Lubie takie scenariusze. A bramka cudo. No a w kolejnej rundzie Śląsk zagra z Lokomotivem Sofia, który ograł po dramatycznym meczu Metalurg Skopje zdobywając dwa decydujące gole w ostatnich pięciu minutach meczu. Edytowane 21 Lipca 2011 przez Alex van Cube 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 (edytowane) Mila stwarzał sporo akcji (imo man of the match). Kelemen wpuścił bramy i jasne, że można mieć do niego pretensje, ale sama obrona dziurawa (do końca pierwszej połowy) jak polskie drogi. Dopiero w drugiej połowie Lenczyk dał dobre rady co do krycia i chłopaki w obronie wyraźnie lepiej kryli. Edytowane 21 Lipca 2011 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Forumowy argument na najbliższy (co najmniej) rok: "a ile rund przeszedł Lech? Bo słyszałem, że zero". Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Jeszcze musisz z tym poczekać gdzieś tak do fazy grupowej :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 (edytowane) Gratulacje dla Śląska, przyjemnie się to oglądało, na plus Spahić, Socha i Sobota. Widocznie trzeba było mieć nazwisko na "S", żeby dzisiaj dobrze grać. Za to zdecydowanie nie było warto mieć nazwiska na "K" i grać w rękawicach. Przy bramce Dudka aż się poderwałem z kanapy, ogólnie obie bramki dla Wrocławia naprawdę ładne. Dzięki za emocje i poprawianie punktacji w rankingu Chciałbym, żebyśmy mieli chociaż 2 drużyny w fazie grupowej pucharów, żeby było co oglądać. Edytowane 21 Lipca 2011 przez Linek Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 ' timestamp='1311280648' post='2436487']Brawo Śląsk! Nie wierzyłem, po dwóch bramkach skreśliłem Gratuluję. A Lenczyk jest świetnym taktykiem, po raz kolejny to pokazał. Kibice Śląska świetny doping, choć te wulgaryzmy mogli sobie darować ;] Lenczyk nigdy taktykiem nie był,sam zresztą to jakiś czas temu mówił. ^_^ Bardziej bym go nazwał świetnym psychologiem. Facet potrafi z piłkarzy wyciągnąć potencjał który w nich drzemie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 ' timestamp='1311280648' post='2436487']Brawo Śląsk! Nie wierzyłem, po dwóch bramkach skreśliłem Gratuluję. A Lenczyk jest świetnym taktykiem, po raz kolejny to pokazał. Kibice Śląska świetny doping, choć te wulgaryzmy mogli sobie darować ;] Lenczyk nigdy taktykiem nie był,sam zresztą to jakiś czas temu mówił. ^_^ Bardziej bym go nazwał świetnym psychologiem. Facet potrafi z piłkarzy wyciągnąć potencjał który w nich drzemie. Z resztą ten który w nich nie drzemie też Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Jeszcze musisz z tym poczekać gdzieś tak do fazy grupowej :potter: W fazie grupowej Lech nagle się pojawi w europejskich pucharach? A Wiki mi mówiła, że nie ma szans. Punkty do rankingu UEFA za sam awans są dopiero od 1/8 finału bodajże. Tak że Śląsk dzisiaj chyba nie poprawił punktacji w rankingu. Musi najpierw jakieś punkty zdobyć w starciu z Lokomotiwem. Z czwartym zespołem ligi bułgarskiej, który przez ostatnie dwa sezony tracił średnio 25 pkt. do Liteksu. I który cudem pokonał wicemistrza Macedonii. Cóż, okazja wydaje się dobra. Co do Lenczyka, to wiem, że Śląsk czasem gra zupełną makarenę, ale koleś jest nawet niezłym taktykiem podobno. Przynajmniej piłkarze go chwalą za bardzo szczegółowe i celne rozpracowywanie poszczególnych rywali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 co mnie dziś zszokowało jak na polskie realia to fakt,że Śląsk przez gdzieś 80minut starał się grać piłkę kombinacyjną i po ziemi z dużą ilością podań i im to nawet wychodziło. Zrezygnowali z złotej polskiej myśli szkoleniowej,że najlepszą bronią są kontry i szybkie wysokie piłki z pominięciem wszystkich formacji Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Jak się nie ma faktycznego napastnika w składzie (dzisiaj Śląsk go nie miał przez 35 minut, w zeszłym sezonie często przez cały mecz), to się człowiek uczy grać kombinacyjnie. Fajnie to wyglądało dla obojętnego widza, ale co robiła obrona, to tragedia. Nawet w doliczonym czasie Dundee miało fantastyczną okazję, żeby wysłać wrocławian do piekła. Brak Fojuta i Kaźmierczaka robi swoje, ale przecież taki Celeban od lat jest filarem Śląska, a ciągle robi błędy jak europejski junior. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Jeszcze musisz z tym poczekać gdzieś tak do fazy grupowej :potter: W fazie grupowej Lech nagle się pojawi w europejskich pucharach? A Wiki mi mówiła, że nie ma szans. Nie musi, w poprzednim sezonie osiągnął więcej niż wszystkie pl teamy razem wzięte przez ostatnie 5 lat :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Jeszcze musisz z tym poczekać gdzieś tak do fazy grupowej :potter: W fazie grupowej Lech nagle się pojawi w europejskich pucharach? A Wiki mi mówiła, że nie ma szans. Nie musi, w poprzednim sezonie osiągnął więcej niż wszystkie pl teamy razem wzięte przez ostatnie 5 lat :potter: Z pewnością ta myśl będzie napełniała przyjemnym ciepłem serca poznańskich kibiców w długie jesienne wieczory bez LE. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 W długie jesienne wieczory będę się emocjonował [daj boRZe i płemierze] spotkaniami Tmobajlekstraklasy. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi