Opublikowano 4 listopada 201113 l Myślę,że Legi napewno nie! Widzę,że wkońcu Rybus i Borysiuk przestali być tym czym przez kilka lat W.Skupień dla polskich skoków nar. i wzięli się za grę,a nie do wielu 35lat młode talenty! Żyro,Wolski i Kucharczyk też idą ku dobremu. Legia w zimie ma się pozbyć balastu typu Manu (myślałem,że po końcówce tamtego sezonu się odnajdzie),Hubnik,Skaba itp. ,a nikt z wartościowych nie odejdzie i jakieś wzmocnienia, oby trafne na miarę Kuciaka i Luboj. PUCHAR JEST NASZ ! :-)
Opublikowano 30 listopada 201113 l Bez niespodzianki, Legia przegrała 0-3 z PSV Eindhoven. Oznacza to, że w fazie pucharowej ma przeważające szanse trafić na rywala, którego pokonanie również byłoby ogromną niespodzianką. Wstępnie można przewidywać, że w koszyku będą takie zespoły jak Manchester City, Chelsea/Valencia, Basel, Anderlecth, Twente, Sporting, Schake, Atletico czy Standard Liege.
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Póki co dla naszej piłki planem w LE jest wyjście z grupy, a jak już się uda, to można sobie trafić na coś mocnego, lub chociaż uznaną markę. Zawsze lepiej odpaść z Atletico, niż z Bragą.
Opublikowano 1 grudnia 201113 l mecz dopiero za 2 godziny ale na wszelki wypadek już się na(pipi)ałem coby się przyjemniej oglądało
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Może ktoś napisać jak wyglądała gra Legi z ekranu tv.? Żyleta bawiła się wyśmienicie....tylko Ci co chodzą na mecze,to zrozumieją!
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Może ktoś napisać jak wyglądała gra Legi z ekranu tv.? Żyleta bawiła się wyśmienicie....tylko Ci co chodzą na mecze,to zrozumieją! Wyglądała chu.jowo.
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Spoko , wiem o co Ci chodzi , być może przesadziłem , ale głównie , to naprawdę chciałem wiedzieć jak wyglądała gra Legii , gdzie zaraz można było obejrzeć powtórki bramek,czy kontrowersyjnych sytuacji. Nie miałem czasu obejrzeć później meczu , a nawet skrótów itp.
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Biton w lidze przestał strzelać, bo dołączył do mojej drużyny w fantasy. Odkuwa się w LE.
Opublikowano 1 grudnia 201113 l kurde, trzeba dowieźć wynik. No i było by miło , gdyby Twente strzeliło brameczkę
Opublikowano 1 grudnia 201113 l 89' Janko i Twente wygrywa z Fulham 1-0 edit. Johnson w 90 min dostaje czerwoną kartkę i z Odense nie zagra. edit2. koniec meczu Odense 1-2 Wisła, zostajemy w grze... trzeba zagrać dobrze z Twente i mooocno trzymać kciuki za Odense, albo za słabszy dzień Fulham Edytowane 1 grudnia 201113 l przez Ofsajd
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Jezus maria, spociłem sie jak knur swietna kolejka. Dla niektórych ofkorz
Opublikowano 1 grudnia 201113 l NIby fajnie, ale nie ma co sie nastawiac, ze Fulham nie wygra u siebie z Dunczykami, ktorzy juz nie graja o nic. Szczegolnie szkoda tej porazki z Odense. No!
Opublikowano 1 grudnia 201113 l wystarczy remisik nie no, wiadomo, szanse są...nie sa po stronie Wisły z pewnością ale zawsze jakas nadzieja pozostaje. A zycie bez nadziei jest beznadziejne
Opublikowano 1 grudnia 201113 l wystarczy remisik nie no, wiadomo, szanse są...nie sa po stronie Wisły z pewnością ale zawsze jakas nadzieja pozostaje. A zycie bez nadziei jest beznadziejne Nadzieja matką ...
Opublikowano 2 grudnia 201113 l Nie po raz pierwszy Wisła odpuściła sobie grę po nieudanych próbach zawojowania LM. Dobrze, że zgarnęli kolejne 2 punkciki do naszego rankingu klubowego przez co wskoczyliśmy na 21 miejsce. Patrząc na to też jakich rywali może wylosować Legia też nie byłbym hurra optymistą.
Opublikowano 2 grudnia 201113 l Nie ma co dmuchać balonika, bo szanse awansu są iluzoryczne- sam nie wiem, który motyw jest bardziej abstrakcyjny: Wisła ogrywająca Twente czy Fulham nie dający u siebie rady grającym piach Duńczykom, aczkolwiek jeśli wszystko się ułoży, to będziemy mieli cud równy temu z pamiętnego meczu z Saragossą
Opublikowano 14 grudnia 201113 l Lol jaka śmieszna bramka Garguły na 1:0 Ależ przewrotka De Jonga wooow :o Zresztą Fulham prowadzi 2:0, więc awans pozamiatany. Edytowane 14 grudnia 201113 l przez Bartg
Opublikowano 14 grudnia 201113 l Fulham prowadzi 2-0, więc ewentualne zwycięstwo Wisły będzie pyrrusowe. Ale i tak - 9 pkt. w takiej grupie, kto się tego spodziewał? To najlepszy sezon polskich klubów od wielu lat. (5 sekund później) Albo mniej punktów, no ale dużo. Edytowane 14 grudnia 201113 l przez ogqozo