Skocz do zawartości

Europa League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sporting w tym meczu nie istnieje.

:rofl2:

Rozi, ale jak oglądasz mecz, to wycieraj okularki z tłuszczu, bo Ci przekłamują rzeczywistość.

Opublikowano

Rozi grubasku, nie mam kompleksów. Po prostu oglądam mecz i nie widzę tam jakiejś DOMINACJI Legii.

Ja rozumiem, jesteś z małej miejscowości, jesteś zapatrzony na zespół ze StolYcy. Spoczko. Tylko że albo tej pierwszej połowy NIE WIDZIAŁEŚ, albo masz brudne okularki.

Opublikowano

Amica i tak nie zagra w tegorocznych pucharach, więc odpuść.

Opublikowano (edytowane)

Amica już nie ma swojego zespołu, zawistny pyszczku :*

O lulz, ale Ljuboja s(pipi)ił.

edyta

Niewykorzystane sytuacje się mszczą.

1-1

Edytowane przez Stona
Opublikowano (edytowane)

A Legii nie widać, bo gra w zielonych!

Jak na razie ....

oj, 2-1!

A chciałem napisać że dobry wynik dla Sportingu ;)

PS. Brama ze spalonego. Fakt faktem że minimalnego ale........

Czy to znaczy że teraz sędziowie już nie oszukują Legii? MAIDEN, co Ty na to?! :D

Edytowane przez Stona
Opublikowano

ja pie.rdole jak w fifie bramka :D lama pass prawie ;d

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool, strzelony przez Gola.

Opublikowano

ja pie.rdole co za szmata, też z fify typowo.

to już nie ma szans by dalej przeszli :P

fajny kontrast ten zaj.ebał taka siate z fałsza, a ivica zapi.erdolił z czuba pół kilometra obok :D

Gość Orson
Opublikowano

brama na 2-2 to całe piękno piłki , za to człowiek kocha ten sport :)

Opublikowano

On nie jest mardunikiem, po prostu ma padaczkę na punkcie polskich klubów. Podejrzewam, że siedzi teraz przed TV w koszulce Lecha i rzuca takie "zabawne" komentarze po każdym niecelnym podaniu.

Biorąc pod uwagę, że Legia nie grała od paru miesięcy i co nieco się rozpadła (transfery i kontuzje kluczowych graczy, za wzmocnienia biorą się dopiero teraz), wynik trzeba uznać za kolejny zaskakująco dobry. Nikt nie oczekuje awansu, ale Legia pokazała grę, która sugeruje, że stać ich na sprawienie następnej niespodzianki. Bardziej zostanie to w Europie zapamiętane jako słaby mecz Sportingu, ale jako dobry Legii trochę też.

• Plusik 2
Opublikowano

Sranie w banie, zedytuj posta z 10 razy żeby nabrał sensu. Dziwnym że w trakcie meczu jakichś przemyśleń nie rzucałeś. Przyjdziesz na gotowe i stwierdzasz oczywistości. A w Europie ten mecz NIE ZOSTANIE zapamiętany, bo niby dlaczego? Bo grała Legia ze Sportingiem? Nie żartuj. Mecz się odbył i tyle.

Opublikowano

(pipi)a mecz zapamietany w europie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jakby chociaż wszyscy kibice sportingu to oglądali to było by dobrze.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Garguła to podpalony tam jest strasznie, bardziej niż chyba młody kosecki po wejsciu teraz ze sportingiem.

ale co klepią to piękne, kaziu moskal taki polski guardiola :D jeszcze z 10 lat i nauczą się może coś z tej klepki ugrać ;)

Edytowane przez Oran