ogqozo 6 576 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 (edytowane) I rozumiem, że we wczorajszym meczu np. też Eriksen się wcale nie wyróżniał na tle Ajaxu. Nie no, spoko. Faktycznie dziwne, że dłuższe kolejki nie ustawiają się po Van Der Wiela, który chyba w 4 meczach LM był źródłem większości okazji dla rywali. Ech ten Fergie, za dużo FM-a. Eriksen może się jeszcze rozwinąć, wiadomo, ale i tak jest najlepszym graczem Ajaxu, a w lepszym klubie było by mu tylko łatwiej. Edytowane 17 lutego 2012 przez ogqozo Cytuj
Gość Orson Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 fajnego sformułowania użył komentator na Polsacie o bramce Genkova "bramka strzelona prawym mięśniem podbrzusza" Wisła zabiegała rywala. Grac w dychę i przeakcentować się LEPIEJ niż rywal- to można wywalczyć tylko biegając jak szalonym. Awans jest sprawa otwartą, zresztą Legii też- nie wiem dlaczego niektórzy Legii juz szans nie dają. Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Awans realny, ale w Krakowie raczej bez zmian, niby oglądanie meczu boli mniej niż za Maaskanta, ale obrona to nadal tragikomedia, a filozofia gry ciągle ogranicza się głównie do 'dać Meliksonowi, a potem się zobaczy'. Małecki też, jak zawsze, sprawia wrażenie piłkarza, któremu wyciągnięto mózg z głowy i wsadzono zamiast niego gówno. Gościa trzeba opchnąć jakimś naiwnym Turkom albo Ruskim, bo dla tego chłopaka nie ma już nadziei. Tyle dobrze, że chociaż kibice uratowali honor Wielkiej Polski Katolickiej. 2 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 I rozumiem, że we wczorajszym meczu np. też Eriksen się wcale nie wyróżniał na tle Ajaxu. Nie no, spoko. Faktycznie dziwne, że dłuższe kolejki nie ustawiają się po Van Der Wiela, który chyba w 4 meczach LM był źródłem większości okazji dla rywali. Ech ten Fergie, za dużo FM-a. Eriksen może się jeszcze rozwinąć, wiadomo, ale i tak jest najlepszym graczem Ajaxu, a w lepszym klubie było by mu tylko łatwiej. Nie oglądałem tego meczu, więc nie wiem kto tam się wyróżnił. Van der Wiel jest zayebisty i tyle. Cytuj
ogqozo 6 576 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 No to z jednej strony jest twoja opinia, a z drugiej moja i wszechpotężnych scoutów FM-a. Uważam, że Van Der Wiel jest przereklamowany, prawdopodobnie z okazji dobrej gry na Mundialu, a Eriksen dość niedoceniany. Wczoraj był bez wątpienia najlepszym graczem Ajaksu, tak jak w sumie przez ostatni rok. No może obok pary stoperów. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Nie wiem po czym wnosisz, że ten Eriksen jest taki dobry, ale Eredivisie oglądam często i tam jakoś nie błyszczy. Z ofensywy wyróżniłbym jedynie Sulejmaniego, który ma na prawdę dobry sezon. Cytuj
ogqozo 6 576 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 (edytowane) Statystyki, ilość goli i asyst, miejsce w jedenastce sezonu prawie każdego medium piłkarskiego, statsy w FM-ie, moja opinia - to wszystko, czym mogę się podeprzeć. Nie chcę się kłócić, czy Eriksen dobry czy nie, w każdym razie zainteresowanie United jest faktem, widać Fergie również wierzy w hype. Edytowane 17 lutego 2012 przez ogqozo Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 Eriksena chce tez Milan i pare innych zespolow z Serie A. Jest to dosc gorace nazwisko jezeli chodzi o ploty transferowe i pewnie ktos znaczacy go w lato wykupi. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 City ograło Porto 4-0 i w tym momencie chyba jest największym faworytem (zaraz po Wiśle naturalnie) do wygrania EL xD Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 czyli Lech> City> Porto dziękuje dobranoc. 1 1 Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 (edytowane) czyli Bełchatów>Lech> City> Porto dziękuje dobranoc. fix'd e: dobranoc Edytowane 23 lutego 2012 przez Ofsajd Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 Można i tak Ale w dwumeczu z GKS jest 3-1 dla Lecha. Dziękuje, dzień dobry Cytuj
Gość Orson Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 dobra, Wisła zaczyna batalię Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 (edytowane) jak na razie nic się nie dzieje. nuuuuda edit: gdzie to piekło, które miało być na trybunach? Edytowane 23 lutego 2012 przez Ofsajd Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 (edytowane) Matko boska jakie nudy. Oby w drugiej coś się działo. Edytowane 23 lutego 2012 przez schab0795 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 Nunez jest głupi Wisła pokonała sie sama, niestety, Cytuj
Gość Oran Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 s(pipi)iały nunez, a mimo to wisla zaczela lepiej grać, to też jest poje.bane. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 Pareiko na berserku, oł je Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 w dwumeczu grając przez 90min w 10 ciężko jest coś ugrać. Nunez powinien zostać odesłany do Argentyny, najlepiej priorytetem. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 sytuacji kirma szkoda. Cóż , że Melikson radzi sobie z dwoma jak ten w piłke nie trafi Cytuj
LooKaZ 8 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 Nunez bohaterem dwumeczu Teraz. zobaczymy kto nim będzie w legii Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 pozostaje skupić się na lidze, albo może bardziej na PP bo w lidze może być ciężko wskoczyć na podium. (pipi), szkoda tej kartki to całkowicie z(pipi)ało plan Kazka Moskala, bo widać było że Wisła zaczyna atakować... w 10. ciężko było atakować dobrze broniących się grających na własnym stadionie Belgów. Doświadczenie robi swoje. Brawa za walkę w dwumeczu, bo tej było sporo. btw. i Wiślacy i Legioniści dobrze się bawią na wyjeździe Cytuj
ogqozo 6 576 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 W 1/8 finału hicior się szykuje: Manchester United-Bilbao. No i Valencia-PSV. Reszta średnio. 1 Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 Dzisiaj jest fajny przekroj przez polska mysl szkoleniowa, gdzie "strzelic setke" oznacza tylko i wylacznie wypic lufe przy linii bocznej na treningu. Pareiko = Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi