Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Ruch już przegrywa 0-3, ja tam wierzę, że jeszcze Piech strzeli 5 bramek włączyłem orange sport na ostatnie 10min meczu - epickie emocje w Warszawie :D Edytowane 9 sierpnia 201212 l przez Ficuś
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Huh wracam do domu a tu Legia 3:1 no proszę, do tego w doliczonym czasie gry mogli 3 bramki strzelić, a tak była nerwówka do końca. No ale trzeba pogratulowac, jako jedyna sie nie skompromitowała, ba przeszła rundę.
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Huh wracam do domu a tu Legia 3:1 no proszę, do tego w doliczonym czasie gry mogli 3 bramki strzelić, a tak była nerwówka do końca. No ale trzeba pogratulowac, jako jedyna sie nie skompromitowała, ba przeszła rundę. Grała z SV Ried. Edytowane 9 sierpnia 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l No i ją przeszedł i co, będziesz mu gratulował? Legia ostatnio grała dobrze w pucharach, więc może się rozkręci, ale na Boga, grali z SV Ried.
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Slaskowi nie było czego gratulować, bo był w obu meczach gorszy od Buducnosti ;] Ruch był blisko, tylko 9 bramek zabrakło. Dla kontrastu Slaven Belupo 2 - 1 Athletic Bilbao Edytowane 9 sierpnia 201212 l przez Bartg
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Lech 1-0. Można się godnie pożegnać z pucharami ogiekozo? Można. Wystarczy tylko nie być Śląskiem Wrocław.
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Hmm nie wiem czy istnieje coś takiego jak godne pożegnanie odpadając w 3 rundzie eliminacji z 4 drużyną ligi szwedzkiej.
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l dzięki zwycięstwu nad tą 4 drużyną ligi szwedzkiej mamy kolejny punkcik do rankingu krajowego także jest to godne pożegnanie.
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Co jest bardzo istotne w naszym przypadku, żeby nie zaczynać eliminacji od 1 rundy
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l dzięki zwycięstwu nad tą 4 drużyną ligi szwedzkiej mamy kolejny punkcik do rankingu krajowego także jest to godne pożegnanie. dokładnie 1/4 pkt
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Jeszcze tylko Ruch i to trzecie coś strzelą po trzy gole i mamy komplet czterech ekip w następnej rundzie Europa League. Żałosny ludzik Boli postawa Wielkiego Śląska w pucharach? Oj boli...
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Jak być może dało się zauważyć np. po pisaniu w co drugim poście rzeczy w stylu "kibice som gupi", nie jestem specjalnie kibicem piłarskim. Tak że tak, strasznie cierpię z powodu wyników meczów. Za to podniecanie się forumowiczów, że Lech przegrał dwumecz tylko 1-3, a Legia to w ogóle genialny występ, bo ledwo pokonała SV Ried, tylko poprawia mi humor. Edytowane 9 sierpnia 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Co by nie mówić obie drużyny zaprezentowały się lepiej od WIELKIEGO ŚLĄSKA, który ma szansę skompromitować się jeszcze raz. Zbłaźnić się dwa razy podczaj jednej przygody z europejskimi pucharami. Ciekawe wydarzenie. Barany z AIK podpalili swoją fanę :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: Edytowane 9 sierpnia 201212 l przez _lukas_
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Legia chociaż coś grała przeciwko Ried i nie musiała liczyć na pomoc sędziego, wiadomo że parę lat temu takie Ried dostałoby piątke na dzień dobry, no ale takich czasów doczekaliśmy niestety, że awans do 4 rundy eliminacji trzeba traktować w katerogii osiągnięcia.
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l No i ją przeszedł i co, będziesz mu gratulował? Legia ostatnio grała dobrze w pucharach, więc może się rozkręci, ale na Boga, grali z SV Ried. A z jakimi frajerami grał WIELKI ŚLĄSK - sorry bo nie ogarniam nazwy tego potężnego mistrza Szwecji? No i pytanie mój malutki: czy WIELKI ŚLĄSK już pozyskał napastnika z Gruzji?
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Potencjalni rywale Śląska: Olympique de Marseille (Francja) Metalist Charków (Ukraina) Trabzonspor Kulübü (Turcja) Hannover 96 (Niemcy) BSC Young Boys Berno (Szwajcaria) Potencjalni rywale Legii: FC Viktoria Plzeň (Czechy) FC Twente (Holandia) SS Lazio (Włochy) Rosenborg BK (Norwegia) CSKA Moskwa (Rosja) co by nie mówić Legia będzie miała raczej łatwiej
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Ku.wa ja chciałem trafić Partizan albo Feynord... Ale CSKA też by było dobre. Można by sobie "ruską k***ę" odświeżyć :> Lazio też nienajgorsze...
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Fajnie jakby Legia wylosowała Pilzno, byłoby dobre porównanie na tle Ruchu.
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Może starczy tych Czechów, wystarczająco nam już dosrali w tym roku. Edytowane 10 sierpnia 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l O kolejny niedowiarek, hehe, lubię takim typom zaśmiać się w twarz po meczu. <elo> dla fana Bundesligi z forum dla kĄsolomainaików. Edytowane 10 sierpnia 201212 l przez Maiden
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l @up Nie jestem fanem Polskiej Ligii, ale o ile mnie pamięć nie myli to po każdej większej porażce Legii to ty znikałeś na trochę aby potem powrócić gdy Legia coś wygrała.
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Te lebiega, zamiast gadać jak potłuczony, to przejrzyj lepiej wątek o Legii a potem pójdź grać w swoją grę. A "zniknąłem", bo ktoś się na mnie ongiś obraził i wlepił bancjusza. Czekamy na losowanie. Edyta: Rosenborg; Kur.wa. Edytowane 10 sierpnia 201212 l przez Maiden
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Legia trafia na Rosenborg, a Śląsk na Hannover. Szykuje się kolejna kompromitacja Śląska i odstająca na tle polskich ekip, genialna postawa Legii, która przejdzie kolejnego arcytrudnego rywala. Edytowane 10 sierpnia 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Jeszcze wieksza beka z ULTRASA Legii na forum dla kĄsolomaniaków :potter: