Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 424,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

alealea le :D

Opublikowano

Mi kablówka postanowiła oszczędzić tego widowiska i w 55 minucie wyłaczyła polsat sport :potter:

Opublikowano

Żałuj synu. 3:3 i Śląsk nie gra nic :D ale remisuje :D

Maiden i ogqzo dajcie te, no swoje typy na gran derbi to jeszcze postawie przeciwnie do waszych typowan i wygram :D

Opublikowano

Cholera, jeszcze wyjdzie na to, że będę musiał obejrzeć ten mecz. Na forumkowe relacje nie ma co liczyć - zawsze z nich wyniknie, że Legia z tym samym rywalem wygrałaby 18-0, a niewiele, co się działo na boisku.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Póki miałem obraz to Slask rzeczywiscie nic nie gral, glownie lapali spalone i walili lagi na Gikiewicza.

Opublikowano

3:4 ;(

dat gikiewicz

Edytowane przez Oran

Opublikowano

To był mecz:

Opublikowano

mowie ale legia cisnie tera, pacze, pacze a to jednak legia w zielonych!

Opublikowano

:sorcerer:Sędzia też im pomaga na razie, powinien być karny dla Rosenborga ;) Kibice też w formie jak widać, chyba niektórym bardzo chciało się do toalety ;)

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

ha, no legia na mnie zarabia :)

Opublikowano

ktoś ogląda na orendż sport? kto tam komentuje (ten z przepitym głosem mnie interesuje, kojarze głos ale nie wiem (pipi)a kto to)

Opublikowano

Ha no właśnie - to przepity istotnie :D

Na orange sport info - ja oglądam sobie przez weeb.tv - zaj.ebista stronka ogólnie polecam jak ktoś nie ma kablówki tak jak ja, za 15 zikos na cały miech tv, masa kanałów a jak ktoś chce pojedynczy meczyk gdzieś obejrzeć to mozna smsem nawet za 3,66 na dzień dostep wykupić

Opublikowano

to wiadome, ja nigdy nic nie wygram

:(

postawiłem na śląsk też - 2 zł, bo kurs 11 :D to mówie, a co :D

Edytowane przez Oran

Opublikowano

Dziękuje dobranoc fazo grupowa. Kuciak dziś zamiast bronić przy bramkach skupia się na darciu mordy na obrońców.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

i jak tam legia i ta jej pewna faza grupowa? :D Tak się (pipi)a oburzyli jak powiedziałem, że odpadnie legia... :P

Opublikowano

No dobra, jestem pierwszy żeby przyznać, że byłem w błędzie. Jednak da się odpaść z Rosenborgiem. To po prostu nie wydawało się możliwe, żeby najlepsza drużyna w Polsce mogła odpaść z kimś tak słabym.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

No najlepsza to Śląsk jakby nie patrzeć ;) Bo podobno na papierze się nie liczy (pobite gary?)

Opublikowano

Buhehe Żyro trafił lezacego norwega w dupsko a byłaby bramka na wage awansu :potter: