Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Mi kablówka postanowiła oszczędzić tego widowiska i w 55 minucie wyłaczyła polsat sport :potter:
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Żałuj synu. 3:3 i Śląsk nie gra nic ale remisuje Maiden i ogqzo dajcie te, no swoje typy na gran derbi to jeszcze postawie przeciwnie do waszych typowan i wygram
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Cholera, jeszcze wyjdzie na to, że będę musiał obejrzeć ten mecz. Na forumkowe relacje nie ma co liczyć - zawsze z nich wyniknie, że Legia z tym samym rywalem wygrałaby 18-0, a niewiele, co się działo na boisku. Edytowane 23 sierpnia 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Póki miałem obraz to Slask rzeczywiscie nic nie gral, glownie lapali spalone i walili lagi na Gikiewicza.
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Włączą alarm w norwegii w nocy i legia tak jak lech. CSKA też sobie nie pospali. http://www.videos-football.com/video-60093-aik-cska-moscow-good-morning.html
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l mowie ale legia cisnie tera, pacze, pacze a to jednak legia w zielonych!
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l :sorcerer:Sędzia też im pomaga na razie, powinien być karny dla Rosenborga Kibice też w formie jak widać, chyba niektórym bardzo chciało się do toalety Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez Bartg
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l ktoś ogląda na orendż sport? kto tam komentuje (ten z przepitym głosem mnie interesuje, kojarze głos ale nie wiem (pipi)a kto to)
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Ha no właśnie - to przepity istotnie Na orange sport info - ja oglądam sobie przez weeb.tv - zaj.ebista stronka ogólnie polecam jak ktoś nie ma kablówki tak jak ja, za 15 zikos na cały miech tv, masa kanałów a jak ktoś chce pojedynczy meczyk gdzieś obejrzeć to mozna smsem nawet za 3,66 na dzień dostep wykupić
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l to wiadome, ja nigdy nic nie wygram postawiłem na śląsk też - 2 zł, bo kurs 11 to mówie, a co Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez Oran
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Dziękuje dobranoc fazo grupowa. Kuciak dziś zamiast bronić przy bramkach skupia się na darciu mordy na obrońców. Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez Bartg
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l i jak tam legia i ta jej pewna faza grupowa? Tak się (pipi)a oburzyli jak powiedziałem, że odpadnie legia...
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l No dobra, jestem pierwszy żeby przyznać, że byłem w błędzie. Jednak da się odpaść z Rosenborgiem. To po prostu nie wydawało się możliwe, żeby najlepsza drużyna w Polsce mogła odpaść z kimś tak słabym. Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l No najlepsza to Śląsk jakby nie patrzeć Bo podobno na papierze się nie liczy (pobite gary?)
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Buhehe Żyro trafił lezacego norwega w dupsko a byłaby bramka na wage awansu :potter: