JAACA 1 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 Też zakupiłem tą gierkę i chętnie bym pograł w jakimś teamie. Jakby była jakaś grupka ludzi to ja chętnie się dołączę - mój GT to jaaca . Pozdro Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 Duzo juz jest teamow polski ktorzy graja, i to jest najlepsze.Jak juz wyzej wspominaliscie sa kolesie ktorzy leca za fragami. Ja tam wole kampic przy skrzyni przynajmniej mam wiecej kilow niz Ci ktorzy lataja w kolko.Ja na easy konczylem ,a teraz na hardzie wraz ze szukaniem skrzynek. Szkoda tylko ze x'a wyslalem do naprawy. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Jest ktoś chętny na grę ? Jakby co to pisać : MYSZa7 PL Cytuj
raulos 19 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Chetnie pogram z jakas polska ekipa. INV ME Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Często gram wieczorami GT: DudekWymiatacz Cytuj
Tsu 0 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Grywa ktos jeszcze w BC na multi z tego forum?. Osobiscie ze znajomym siedzimy praktycznie codziennie, wiec jakby co to zapraszam do Squadu. Cytuj
Logan 79 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Ja gram ostatnio ale musze ostrzec ze straszy ze mnie n00b.Co nie zmienia faktu ze z chacia zagram z kimś z Polski. Cytuj
niemrawy 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Nie wiem jak na x360, gram na ps3, na friend liście mam sto osób które grają/grały w bbc, gdyby nie ograniczenie do 100 typa moja friend lista byłaby duużo większa, dochodzi do tego że muszę usówać osoby które rzadko grają co by na ich miejsce "wskoczyli" nowi którzy grają częściej także nie ma problemu żeby codziennie/nocnie grać w ekipie pl, zawsze o każdej porze dnia i nocy znajdzie się ktoś od nas, dodam jeszcze że poziom gry czołówki jest cholernie wysoki mam nadzieje że w końcu po chyba już pół roku wyśle do naprawy mojego x360 i pogram z wami, tym bardziej że pad od ps3 jest beznadziejny, gram już z pół roku na nim ale ciągle tęsknie do tego z x360 Cytuj
Montray 0 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Morze ktos napisac czy tak jak na PS3 wystepuja lagi ?? Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 odgrzebałem temacisko, ale trudno. szukam chetnych doo gry ! ... domyslam sie ze czesc osob z tego tematu juz odłożyło tą pozycje na półkę, ale jeśli ktoś chciałby coś wymodzić to zapraszam. LIVE id: AngryParamedic Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 widze ze zainteresowanie male, ale mam jeszcze pytanie .... czy ktos z Was orientuje sie moze jak wejsc w posiadanie wersji GOLD ? pozdrawiam Cytuj
iwanek 0 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Witam, przez ten tydzień będę miał trochę czasu, bardzo chętnie pogram z Polakami w BC. GT: Ivan PL Cytuj
pitcop 0 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 Witam! Gamertag: pitcop. Napiszę tak... Za jakieś 1-2 tygodnie zostanę Tatą, więc nie wiem na ile czas pozwoli mi na giercowanie po sieci... Do tego jeszcze praca i codziennie obowiązki, ehh Bardzo bym chciał mieć na to wszystko więcej czasu... Co do mojej listy znajomych. Mam na niej aż jednego kumpla, z którym od czasu do czasu pogram po sieci, więc zapraszam. Sam też nie omieszkam dodać kilku chopa. Wymagania: wyższe wykształcenie, znajomość 3 języków min., wiek powyżej 25 lat - ŻARTOWAŁEM!!!!! Pozdrawiam! P.S. Jak co to mój numer gg: 3238424 Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Możesz wysłać zapa. Na BF pełno polaków gra wystarczy znaleźć jednego, a reszta się zsypie jak śnieg na święta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi