Hubi. 39 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 prawda to, że lamborghini gallardo może jechać 112 km/h na wstecznym? Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Nie wiem czy to prawda, ale jest to jak najbardziej możliwe. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 prawda to, że lamborghini gallardo może jechać 112 km/h na wstecznym? prawda Cytuj
mj 13 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 ej sorry ze truje dupe ale mam kolejny dylemat co byscie wybrali wspomniane wyzej a4 b5 czy bmw e39 2.8 ? biorac pod uwage ze sa w podobnym stanie, i podobnej cenie Cytuj
wilku00034 11 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 ej sorry ze truje dupe ale mam kolejny dylemat co byscie wybrali wspomniane wyzej a4 b5 czy bmw e39 2.8 ? biorac pod uwage ze sa w podobnym stanie, i podobnej cenie Ja bym się skłonił ku BMW, jednak koszty eksploatacji są oczywiście wyżesz, i jeśli chcesz samochód którego utrzymanie jest stosunkowo tanie to musisz wybrać raczej passata/A4. Jednak moim zdaniem BMW to wogóle inna półka Cytuj
Alec 2 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 (edytowane) nie wiecie moze czy w Passacie B3 w kombii oczywiscie po zlozeniu tylniej kanapy da sie lezec?? albo czy jest jakies inne kombii w ktorym jest taka mozliwosc (odpowiednia dlugosc i w miare plaska pow.) moze stare Audi Avant bo pamietam ze mialem kupic takiego Passka B3, a wczorajsza noc z pewna Pania pokazala mi ze MK2 to troche maly jest Edytowane 4 listopada 2008 przez Alec Cytuj
Gość Oran Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Czy policja za jazde 'pod wpływem' może zabrać prawko na... czas określony? Tj. 1 rok w wypadku mojego kolegi ojca który jadąc na kacu miał akurat na styk i zabrali mu prawko, wszyscy myśleli, że ma od nowa robić a tu się okazuje, że mu zwrócą, on sam w to nie wierzy... Jest coś takiego możliwe? Bo kiedyś tak było, ale teraz gdy ostro karają za pijaństwo za kółkiem? Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 (edytowane) W piątek zdałem egzamin praktyczny. Wszyscy mówili, że teraz wystarczy tylko czekać na wyrobienie dokumentu. Ja dla pewności spytałem się egzaminatora czy coś mam jeszcze zrobić, a on mi powiedział, żebym po 3 dniach zgłosił się do Wydziału Komunikacji i ustalił forme odbioru dokumentu (na wniosku, który składałem przed pierwszym egzaminem, zaznaczyłem, że chce odebrać osobiście). Nikt ze znajomych nie musiał czegoś takiego robić. Gdy na stronie https://www.kierowca.pwpw.pl/ wpisuje dane, wyskakuje wiadomość "Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany". O co chodzi i co robić w takiej sytuaciji? Edytowane 13 listopada 2008 przez Hubi. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 no najlepiej idz do odpowiedniego wydzialu sie dowiedziec o co kaman Cytuj
fauer 0 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Czy policja za jazde 'pod wpływem' może zabrać prawko na... czas określony? Tj. 1 rok w wypadku mojego kolegi ojca który jadąc na kacu miał akurat na styk i zabrali mu prawko, wszyscy myśleli, że ma od nowa robić a tu się okazuje, że mu zwrócą, on sam w to nie wierzy... Jest coś takiego możliwe? Bo kiedyś tak było, ale teraz gdy ostro karają za pijaństwo za kółkiem? Jakieś dwa lata temu podobną sytuację miał mój braciak i faktycznie odebrano mu prawo jazdy tylko na rok bez ponownego zdawania praktycznego egzaminu. Możliwe że teraz się cos mogło zmienić. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Pytanie nt. prawa jazdy kat. A. Od kiedy wchodzi w życie ustawa wg. której będzie można zdawać egzamin dopiero po ukończeniu 24. roku życia? Mile widziane jakieś źródło. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Jak liczy się ilość koni mechanicznych w aucie? Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Czy w Audi TT jest tylnia kanapa? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 jest - mniejsza niz ta w porsche Cytuj
Alec 2 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 tez potwierdze jest; w sumie nie wiem po co, na zakupy?? bo ciezko tam sie siedzi jezeli ktos ma ponad 170wzrostu ale lepsza taka opcja niz to co mamy w CRX 2gen. tam to jest "laweczka" XDD ale mozna sie tez upchac Cytuj
szeni 114 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Kumpel ma pytanie/problem, pomóżcie mu! Witam, mam problem. Chcę zacząć przygodę z motocrossem. Mam cała ramę kompletną od CZ CROSS 125/511. Chciałem w to wsadzić silniczek od 516 - 125ccm 28KM. Mam okazję kupić za 800zł ( czyli tyle co silnik do CZ) Hondę MTX 80 16KM. Czy się opłaca? Jak to będzie chodzić w terenie? JAk z częsciami i cenami części? Jeśli ktoś ma ewentualnie Silnik CZ cross to chętnie kupię. PROSZĘ WSZYSTKIE OSOBY SIEDZĄCE W MOTOCROSSIE O RADĘ! Z GÓRY DZIĘKI. ps. Jeden gość na allegro oferuje składanie silników do CZ Cross 516 na zamówienie. Nie wkłada jedynie zapłonu i nie dodaje kopy startera. Dodaje gaźnik. Za taka impreze życzy sobie 700zł. Czy sie opłaca czy lepiej zaczac od hondy a potem wskoczyc na CZ? Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 ku.rwa tej w ilu tematach w(pipi)iesz jeszcze te (pipi)nięte pytanie heh niech wrzuci silinik od motopompy z wiejskiej remizy i niech śmiga. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Jeszcze (pipi) w twoim profilu mialem zamiar to pytanie zamiescic ale pomyslalem, ze i tak tam nikt nie wchodzi. Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 pomyślałeś? Coś nowego u ciebie Cytuj
mj 13 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Kumpel ma pytanie/problem, pomóżcie mu! Witam, mam problem. Chcę zacząć przygodę z motocrossem. Mam cała ramę kompletną od CZ CROSS 125/511. Chciałem w to wsadzić silniczek od 516 - 125ccm 28KM. Mam okazję kupić za 800zł ( czyli tyle co silnik do CZ) Hondę MTX 80 16KM. Czy się opłaca? Jak to będzie chodzić w terenie? JAk z częsciami i cenami części? Jeśli ktoś ma ewentualnie Silnik CZ cross to chętnie kupię. PROSZĘ WSZYSTKIE OSOBY SIEDZĄCE W MOTOCROSSIE O RADĘ! Z GÓRY DZIĘKI. ps. Jeden gość na allegro oferuje składanie silników do CZ Cross 516 na zamówienie. Nie wkłada jedynie zapłonu i nie dodaje kopy startera. Dodaje gaźnik. Za taka impreze życzy sobie 700zł. Czy sie opłaca czy lepiej zaczac od hondy a potem wskoczyc na CZ? mtx to go'wno czyli trzymaj sie od tego daleko. jesli chcesz startowac w motocrossie, to musisz pomyslec o jakims firmowym 125, np. cr125 albo kx125, bo cz nie nadaje sie do udzialu w zawodach. aha no i w wyczynowym motocrossie musisz robic remont silnika co jakies 25 moto godzin, takze powodzenie pozdrawiam Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Zastanawiam się nad zakupem town car - orientujecie się jak spisują się w tej roli autka pokroju C2, Aygo i 107? Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Pytasz, jak spisują się w mieście auta przeznaczone do miasta ;]? Nie wiem, jakich rad się spodziewasz. Na pewno są tanie w zakupie i eksploatacji, łatwo nimi zaparkować i pociesznie wyglądają. Jeśli chodzi o (bez)awaryjność, zajrzyj np. na autocentrum.pl. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi